- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #26.941
egzersizleri henüz demedim hiç denemeye başlıcam.allahın izniyle yenicem sizlerden destek bekliorum.beni yalnız bırakmayınn
sanırım bu aparatları arkadaşlar kendi imkanlarıyla yapıyor okuduğum kadarıyla mumdan falan
organik değil onlar hayatım silikon
sanırım bu aparatları arkadaşlar kendi imkanlarıyla yapıyor okuduğum kadarıyla mumdan falan
merhaba canım...dilatör set olarak alan arkadaşlarda var,kendi imkanlarıyla yapanlarda var.ben kendi imkanlarımla hallettim,ilk önce hiçbirşey sokamam diyordum vajiye.kulak çubuğu denedim,sonra doğum günü mumu,sonra beyaz bakkal mumu sonra şamdan mumu ve onuda p.. Boyutuna getirerek denedim ve son olarak p.. Denemesi...allaha şükür bitti,sende başaracaksın inşallah.egzersizlere ne kadar erken başlarsan,o kadar çabuk sonuç alırsın canım.
ayyy yerim seni ben bugünleridemi görcektik ne güzel konuşuyosunuz aşmış biri olarak
İyi geceler arkadaşlar.Burada uzun süredir olanlar beni hatırlıcaktır.Gerçi uzun süredir giremiyorum.Ben 1.5 senelik evliyim.Ama hala tek parmağımı bile sokamadım.20 ye yakın defa psikolog psikiyatriye gittim ama çare olamadılar.Hep aynı şey yapman lazım.Zaten yapabilsem orda olmam.Artık eleimi ayağımı çektim nerdeyse.Hiç bişiyle uğraşmöıyorum.Terapilere bile gitmiyorum.Çok zordayım.Sizler nasıl yapıyorsunuz anlayamıyorum.Gerçek bir kadın olmak için neler vermezdim.....
Ayy utandım şimdiolsun artık o kadar değil mi pamukçum?Deneyimlerimi yazayım bende başarmış biri olarak...
başardın mı?? :)))
gözün aydın,ne zaman yendin,hiç haberim yok yahu:)
Evet canım,başardııım...24.10.2010 tarihinde bitirdim Allaha şükür..Çok teşekkür ederim_Zümrüt_,sizin yardımlarınızla başardım.Sanırım o sıralar siteye pek girememiştin yanlış hatırlamıyorsam,sınavım var demiştin...İnşallah iyi geçmiştir,canım.Çok sağol.
çok sevindim başarmana
Ayy utandım şimdiolsun artık o kadar değil mi pamukçum?Deneyimlerimi yazayım bende başarmış biri olarak...
geçmiş olsun canım.. tedavi derken ? zaten ilaç tedavisi vermedi mi ?
Günaydın kızlar...
Sabaha karşı 4.50'de Çanakkale'de 5.3 şiddetinde deprem oldu...
Çok korktum hala etkisindeyim. İlk defa bu kadar şiddetli hissediyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?