- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.301
kociş gelmeden bi bakiim dedim bi yandan yemek hazırlıyorum ayolll 10 parmağımda 10 marifet dermişim
ayyyy bi gün boş bıraktık hemen offf lar pufflar ağlamalar başlamış nerde benim oklavam size merdane lazım oklava yetmiyo biber sürcem o parmaklara öyle egzersiz yapın vajiniz bi yansında acıdan görceniz o zaman ağlamayı
ohhh maşallah kızımıza :))) bende yemek yedim evi süpürdüm çay içiyorum bile:))) kociş 10 bucukta gelicek annesinde esesin maçını izliyor:)))
hey maşallahtrafik vardı daha yeni eve geldim allahtan yemeğim vardı dünden yarın akşama allah kerim
ohhh maşallah kızımıza :))) bende yemek yedim evi süpürdüm çay içiyorum bile:))) kociş 10 bucukta gelicek annesinde esesin maçını izliyor:)))
ben eşlik edebilirm sana tatlım.bir çayda bana dökersen laflarız
buyur cnm kaç şeker:)) yanınada tahinli kurabiyem var kendi ellerimlen yaptım ...
şekersiz alayım tatlımm ooovvv kurabiyelerde enfes görünüyor...
offfffff offffffffffffffffff
nazlıcım sen napıyosun cnmcm...
ne oldu tatlım söle bakim ...
İyiyim,canıııım...Benimde kociş gece vardiyasında,tabi bende buradayım..Geçmişi okuyordumda göremedim mesajını...Sen nasılsın,canım benim?
afiyet olsun cnmcm ... sen napıyosun bakım kocişin gelmedimi?
geldi canımcım yan koltukta kardeşiyle oturyor kas gevşeticimi yuttum bukez bekliyorum vaji genişlesin diye yan yan bakışıyoruz.işret ediyor neler oluyor orda der gibi.anlayacağın bir deneme gecesi daha.bakalım
nebilimmmm içimden geldiii çok derdim var.. reglim bitecek kocam şehirdışına çıkacak bi hafta kadar olmucak ben arkadaşımda kalıcam o yüzden eğzersizde yapamıcamm offf offfff daraldımmmmm
nebilimmmm içimden geldiii çok derdim var.. reglim bitecek kocam şehirdışına çıkacak bi hafta kadar olmucak ben arkadaşımda kalıcam o yüzden eğzersizde yapamıcamm offf offfff daraldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?