Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikleeerrrr En kısa zamanda bebişi kucağına alman dileğiyle allah başka dert göstermez inşallahhhh. çok sevindim darısı tüm çalışan çabalayanların başına...

canım valla bu gece yuttum daha önce denemedim bakalım işe yararsa sölerim tatlım.isminide o zaman vereyim şimdi odada yabancı var ilacı alamıyorum dikkat çekmesin diye.

tamam şeker, zaten burda türkiyedeki ilaçların aynısından bulamıyorum. olmazsa herhangi bitane aldırcam kocişe yarın..

ya bu arada ben internetteyken benim kociş koltukta uyudu, birazdan uyandırayım da bizde bu geceyi boş geçirmeyelim

aaaa ayıp ama kocişleri evde olanlara yasaklıyorum foruma girmeyi oklavamı alıp geliyorum valla hadi ner duruyosun kapat bilg.. ve hemen uyandır kocişini sırnaş azcık hadi bakem hadi... oklavayı aldım geliyorum bak...

teşekkür ederim canım inşallah tez zamanda hepiniz başarıcaksınız.ben de 2 parmaktan sonra geçmiştim pe..s denemelerine sonrası sırayla oldu zaten Allah yardımcın olsun canım

aaaa çabuk çabuk uyandır.çalışın biraz.uyuma vaktimi hadi tatlım hadi topla gerekli malzemeleri tut kocayı kolundan hooppp denemeye

işte geldim burdayımmmm kocişin işi var eve iş getirmiş o diğer pcde bende burdayım ama sanırım bana sevgililer günü için bi şeyler bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…