- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.981
içimde çok kötü hisler var daralıyorumm sıkılıyorum ağlayasım geliyoooo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimde çok kötü hisler var daralıyorumm sıkılıyorum ağlayasım geliyoooo![]()
nooldu canımm yaa neyin varr![]()
olan bişey yok cnm,adet günüm yaklaşıyo sanırım ondannn çok duygusalımmm![]()
bende bugün oldum ya bu adet günleri gerçekten duygusallık yapıyor bende bide alınganlık ve sinir yapıo . biz kadınlar işte hassasız hep
benim değişiyo bazii aylar çok sinirli oluyorum yanıma yaklaşılmıyo bazı aylardada okadar duygusal okadar alıngan oluyorum ki dokunsalar ağlıyorum,sinir ve duygusallık aynı anda olmuyo.. bu ay çok duygusalımm belki komik gelecek ama recep ivediği izlerken ninesi ölünce ben sinema salonunda hüngür hüngür ağlamıştımmm![]()
ayyy canımm kıyamam sana ya duygusala bağlıyoruz bu zamanlarda gerçekten bende film izlerken güzel bir sahne geliyor halbuki kavuşma sahnesi falan gibi bu seferde gene doluyor gözlerimm :)) ağlayasım geliyor.
ne olacak bu halimiz bizim :97:
neseki başka sorun olmasın da arada olur böyle duygusallıklar kanımızda var![]()
evett.. Allah dert vermesin tek duam o... cnm iyi geceler teşekkürediyorum ilgin için bu kısa konuşma bile iyi geldi bana yatıp uyursam daha da iyi hissedicemm görüşmek üzere cnm iyi bak kendine...
selam kızlar günaydın size çok iyi bi haberim var biliyosunuz ben yeniyim adet olcam diye egzlere baslamaıstım ama hala olmadım dün eşimle şey yaptık :) sonra ben yüzüstü yatıyodum eşimde oturuyo dedim böle yatarken nasıl duruyo nerde felan derken eşim burda dedi ve böle işaret parmagını oramda gezdirirken işaret parmağının tamamı içime girdi bu benim için çok güzekl bişey hiç egz yapmama rağmen bunu sizinlede paylaşmak istedim inş bende kurtulcam bu beledannnnnn
selam kızlar günaydın size çok iyi bi haberim var biliyosunuz ben yeniyim adet olcam diye egzlere baslamaıstım ama hala olmadım dün eşimle şey yaptık :) sonra ben yüzüstü yatıyodum eşimde oturuyo dedim böle yatarken nasıl duruyo nerde felan derken eşim burda dedi ve böle işaret parmagını oramda gezdirirken işaret parmağının tamamı içime girdi bu benim için çok güzekl bişey hiç egz yapmama rağmen bunu sizinlede paylaşmak istedim inş bende kurtulcam bu beledannnnnn
evet canım okudum ıkı lafından bırı tiramisuiyi ettın tatlım bende aksam girebildim anca. işten fırsat bulamadım bugun.benimde aklımda hep burası vardı dogru diyon valla aıle gıbı olduk.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzz allah iyiliğinizi versin emi bende diyorum akşam niye kulaklarım çınlıyor yok tiramusu yiyemedim migrosta üretilmiyormuş artık bulamamış kociş bugun yicem inş. kahve dünyasındagünahımı almayın akşam fotograf çekimindeydik canım eve gelincede çok ayakta durdum korktum sancım başladı yine bişey yapamadık
ama merdiven aklımda bugun
![]()
aa kusma falan baya kötü oluyorsun desene. bende kullanıyordum ama bi tek majezik kullanın diolar . ya bende fazzla çekiyorum bu ağrıyı yaw sanki kasıklarım belim birbirinden ayrılcakmış gibi fenaa
ama mesela adet günüm gelmeden yeşil çay falan içmeye başladığımda ağrım çok azalıyor yeşil çay çok rahatlatıyor gerçekten.
günaydın canım. nasılsın.
iyi cnm ne olsun bende dün senin kulaklarını çınlatıım bizimki yok dedik venüsle jartiyerli güzel dedik okumadınmı geçmişte![]()
15 dk kulak çöplerini denedim gerçekten delik varr bunu çözdümm :):):)eşimi aradım aferin benim karıma diyoryaaa ben çok seviyorumm eşimi
nolluuurr kurtarnn beniii...