• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlim simdi sirayla regli oldukya kimseden tik cikmadi bakma biraz gevsedik gene simdi regliler bitsin surasi biraz senlensin bak gor allahin izniyle insallah arka arkaya basardim yazacaz.bak sunu sakin ama sakin unutma KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZMIS:71:

tabiki canlarım az kaldı hepinize sırayla halaylar çekicez içime dogdu :52::52::52::52::52::52::71::71::71::92::92:önden azcık gaz verim :1::1:

aa kusma falan baya kötü oluyorsun desene. bende kullanıyordum ama bi tek majezik kullanın diolar . ya bende fazzla çekiyorum bu ağrıyı yaw sanki kasıklarım belim birbirinden ayrılcakmış gibi fenaa
ama mesela adet günüm gelmeden yeşil çay falan içmeye başladığımda ağrım çok azalıyor yeşil çay çok rahatlatıyor gerçekten.

evet canım malesef hem kusma hem ishal hele de işteysem çok kötü geçiyor günüm.doktor majezik vermişti ama bende bi fayda etmedi ben de vermidon içiyorum birkaç saat arayla geçene kadar artık.yeşil çayı sevmem ama bi deniyeyim bakalım.geçicekse sancılar herşeye razıyım valla:43:

selam kızlar günaydın size çok iyi bi haberim var biliyosunuz ben yeniyim adet olcam diye egzlere baslamaıstım ama hala olmadım dün eşimle şey yaptık :) sonra ben yüzüstü yatıyodum eşimde oturuyo dedim böle yatarken nasıl duruyo nerde felan derken eşim burda dedi ve böle işaret parmagını oramda gezdirirken işaret parmağının tamamı içime girdi bu benim için çok güzekl bişey hiç egz yapmama rağmen bunu sizinlede paylaşmak istedim inş bende kurtulcam bu beledannnnnn

günaydın canım bak ne kadar kolaymış dimi?hatta farkında olmadan yapılınca hiç anlamıyo insan.bazen eşim de yapıyodu inanmıyodum yaptığına halbuki egsersiz yapıcaz diye başlayınca işe insan daha çok kasılıyo.herkes gibi sen de kurtulucaksın inşallah merak etme içini ferah tut canım

selam kızlar günaydın size çok iyi bi haberim var biliyosunuz ben yeniyim adet olcam diye egzlere baslamaıstım ama hala olmadım dün eşimle şey yaptık :) sonra ben yüzüstü yatıyodum eşimde oturuyo dedim böle yatarken nasıl duruyo nerde felan derken eşim burda dedi ve böle işaret parmagını oramda gezdirirken işaret parmağının tamamı içime girdi bu benim için çok güzekl bişey hiç egz yapmama rağmen bunu sizinlede paylaşmak istedim inş bende kurtulcam bu beledannnnnn

Zeynepcim çok sevindim yawru kuşum bak ne güzel hiç bişey hissetmeden farkında olmadan egzersiz ypmışsın olcak olcak aferin sana :1:korkulacak bişey değilmiş artık gerisi gelir aman aman ihmal etme :8:

venüscüm günaydın tatlım

günaydın minik tuşum,telebeimmm, hemşom,esracım,zeynepcim ve başka kimler burdaysa göremiyorum burdan :16:

Son düzenleme:
bu akşam danssssss zamanı queen'e doooruuuu uzancakmışız kociş dedi keşke regl olmayasaydım nasıl hoplayıp zıplayacam ben şimdi :1:

Zeynepcim çok sevindim yawru kuşum bak ne güzel hiç bişey hissetmeden farkında olmadan egzersiz ypmışsın olcak olcak aferin sana :1:korkulacak bişey değilmiş artık gerisi gelir aman aman ihmal etme :8:

günaydın minik tuşum,telebeimmm, hemşom,esracım,zeynepcim ve başka kimler burdaysa göremiyorum burdan :16:

sana da günaydın hemşoooom:54:güzel bi gün olsun inşallah

günaydın melekelrim çok sevinçliyim dün egzersiz yaptım bol bol dilatörlerle gerçekten sizin dediğiniz gibi sıkan bir yer var orayı geçicine rahat ha bu arada emlada kullanmadım hoppppppa hop :21::21::21::21::21::21::21:

Back
X