- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #38.061
hemşom bu jartiyer güzeli nerelerde finkliyo bi yakalayamadım gitti sürekli gelip gidiyokendine jartiyerli arkadaşlar bulduda bizi onlarlamı aldatıyo acep
![]()
kız burdayım bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşom bu jartiyer güzeli nerelerde finkliyo bi yakalayamadım gitti sürekli gelip gidiyokendine jartiyerli arkadaşlar bulduda bizi onlarlamı aldatıyo acep
![]()
bu jartiyer güzeli var ya valla çok fena.jartiyer de jartiyer adamı baştan çıkarıcak kafaya koymuş
kız cimbom nerde olduğunu tahmin edebiliyorum şu an ama dön artık ayrıl da gel
![]()
kafaya koydum tatlım valla . ne yani hep kelebek mi yapcak .
CİMBOMUN SUÇU NE![]()
doğru diyosun valla tatlım senin neyin eksik onlardan seren dörtledi,kelebek fantazinin dibine vurdu ee senin suçun ne o zaman
süpersin ya
dogru dıyon valla. bundan sonra restimi çekiyomvar mı bana yan bakan
![]()
bakıcak varsa da bakmaz artık yavrumiyi böyle iyi devam et sen ben de sizlerden taktik alıyorum daha acemiyim
![]()
kafaya koydum tatlım valla . ne yani hep kelebek mi yapcak .
CİMBOMUN SUÇU NE![]()
ayyyyy çok güldümmm yaaaa pazarlarda fatmagülün donunu satıyorlarmış cimbomgülünde jartiyeri kkda satılır artık
![]()
ah yavrum bak herkesi kaçırdın varya kimse kalmadı sen ben venüs dışında![]()
kızlar egzersiz yapanlar bizi kovalayacak yakında başka sayfada geyik yapalım yawww![]()
bencede hadı dıger topıke gıdek
vejıyı yendıkten sonra orda bulusak![]()
kızlar egzersiz yapanlar bizi kovalayacak yakında başka sayfada geyik yapalım yawww![]()
Selam kızlar nasılsınızz??
2 gündür giremedim. ne var ne yok? inşallah güzel haberler vardır..
geçmişe doğru bir uzanayım bakayım neler olmuş :)
slm canım hosgeldın. ne olsun valla herkes toplu regl den sonra toplu egzersızlere basladı
ondan kımsecikler yok herhalde.
ortada bi jartiyer görürsen o bilki benim![]()