• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım ya konu dışı ama geçende seni yemek topiğinde gördüm maşallah sen bu yaşta ne güzel yemekler yapıyosun öyle şaşırdım valla.yemek dağarcığın da geniş gibi maşallah:nazar:

Sağol tatlım...
Yemek yapmayı seviyorum...
Birşeyler yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince...

ahaaaaaa sana bestemmmm :62::62::62::62:

Bursalı mısın kadifeli gelin yataktan mı geçtinnnnnnn
Yanakların al al olmuş gece ne halt ettinnnnnnn
İçtiğimiz konyak mezemiz kaymakkkkkk
Sen kimin öğrencisisin yavrum her yanın oynakkkkk

Yatakta sen coş diskoda bennnnnn
zevkini sen al reglde bennnnnn

Bir su içtin testiden yavrum sensin kocişi mestedennnnnn
Cennet makamı olsun yavrum seni bana dost edennnnn

Sağol tatlım...
Yemek yapmayı seviyorum...
Birşeyler yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince...

o zaman elinden baya bişey geliyo demek ki maşallah:nazar:senin yaşındakilerin bi çoğu daha yumurta yapmasını bilmiyo sözüm meclisden dışarı:9:üniversitede çok çekmiştim de ev arkadaşlarımdan bu konuda:37:sen çok hamaratsın anlaşılan eşin çok şanslı:16:

İyiyim tatlım sağol, sen nasılsın?
bende iyiyim canım tesekurler.
kızımmmmmm o beni artiz yapcak kötü amellerine alet edecek :60::60::60::60:
abowww masallah masallah bi artis olmadıgın kalmıstı canım:1: neyse rolünü cok cok ıyı yapacagından kimsenin süphesi yok bacım:60:
hımm o daha güzelmiş o zaman o seni sen onu:60:sen de emellerine ulaşmış olursun belki böylece:49:

başrollerde venüs ve eşi. 30 subatta sinemalarda :60::60:

ahaaaaaa sana bestemmmm :62::62::62::62:

Bursalı mısın kadifeli gelin yataktan mı geçtinnnnnnn
Yanakların al al olmuş gece ne halt ettinnnnnnn
İçtiğimiz konyak mezemiz kaymakkkkkk
Sen kimin öğrencisisin yavrum her yanın oynakkkkk

Yatakta sen coş diskoda bennnnnn
zevkini sen al reglde bennnnnn

Bir su içtin testiden yavrum sensin kocişi mestedennnnnn
Cennet makamı olsun yavrum seni bana dost edennnnn

senin öğrencinimmmmmmm ben:9:çok severim bu şarkıyı ben tutturdun valla söz sana kaset yapıcam harcanma bu topiklerde canım sen:9:kocişin seni kötü artizlerden yapar gel ben seni sanat güneşi yapayım:60::60::60:

o zaman elinden baya bişey geliyo demek ki maşallah:nazar:senin yaşındakilerin bi çoğu daha yumurta yapmasını bilmiyo sözüm meclisden dışarı:9:üniversitede çok çekmiştim de ev arkadaşlarımdan bu konuda:37:sen çok hamaratsın anlaşılan eşin çok şanslı:16:

Tatlım bakma şimdi yapıyorum ama evlendiğimde dediğin gibi yumurta bile kıramıyordum... :1:
İnsan mecbur kalınca öğreniyor tabi...

hemşom bu jartiyer güzeli nerelerde finkliyo bi yakalayamadım gitti sürekli gelip gidiyo :60:kendine jartiyerli arkadaşlar bulduda bizi onlarlamı aldatıyo acep :9::9::9:

hemşom bu jartiyer güzeli nerelerde finkliyo bi yakalayamadım gitti sürekli gelip gidiyo :60:kendine jartiyerli arkadaşlar bulduda bizi onlarlamı aldatıyo acep :9::9::9:

:60::60::60:bu jartiyer güzeli var ya valla çok fena.jartiyer de jartiyer adamı baştan çıkarıcak kafaya koymuş:60:kız cimbom nerde olduğunu tahmin edebiliyorum şu an ama dön artık ayrıl da gel:9::9::9:

Back
X