- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.601
iyi akşamlar kızlar
nasılsınz
egzersizleri dün yapamadım
bugün başlıcam tekrardan işaret parmağından büyük olan mumla
yenen kişilerin listesine bakıyordumm
orda kk+dr yazanlar vardı
onla hangi doktora gittiler acaba
ben doktor yardımı alacağım
hatrladığım kadarıyla venüsten de de öyle yazıyordu
venüsten sen nerden yardım aldın
kendimi güçsüz hissediyorum
canım bende istanbuldayım b.köyde bir psikoloğa gittim seansı 150 tl idi 5 seansta bitti ama doktor bana parmak egzersizi verdi yani burada bahsettiğimizin dışında malesef bir tedavi yöntemi yok...ben doktora gitmeye başladım 2 seans sonra parmak egzersizi verdi günlerce evde ağladım sızladım o parmak oraya girermi diye ama oldu sonrasında burasını buldum baktımki dünyada bi tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan her takıldığımı sordum arkadaşlara hepsi saolsun yardımcı oldu aştım sonrasında doktora söyledim bir site var böyle böyle diye oda bana dediki eğer seni rahatsız etmiyorsa ve faydalı olduğuna inanıyorsan gir ama en ufak olumsuz bişey olursa bir daha girme sonrada dediki ben sana ancak bilimsel yollardan yardım edebilirim ben senin gördüğün gibi görmüyorum cinselliği seni anlayamam sadece teorik olarak şunu yap bunu yap derim neden yapamadığını ne hissettiğini bilemem demişti...yani ben doktordan çok buradan faydalandım bebişim istersen yazarım adını ama aynı şeyler yapacaksın sonuçta....