• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi akşamlar kızlar
nasılsınz
egzersizleri dün yapamadım
bugün başlıcam tekrardan işaret parmağından büyük olan mumla
yenen kişilerin listesine bakıyordumm
orda kk+dr yazanlar vardı
onla hangi doktora gittiler acaba
ben doktor yardımı alacağım
hatrladığım kadarıyla venüsten de de öyle yazıyordu
venüsten sen nerden yardım aldın
kendimi güçsüz hissediyorum

canım bende istanbuldayım b.köyde bir psikoloğa gittim seansı 150 tl idi 5 seansta bitti ama doktor bana parmak egzersizi verdi yani burada bahsettiğimizin dışında malesef bir tedavi yöntemi yok...ben doktora gitmeye başladım 2 seans sonra parmak egzersizi verdi günlerce evde ağladım sızladım o parmak oraya girermi diye ama oldu sonrasında burasını buldum baktımki dünyada bi tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan her takıldığımı sordum arkadaşlara hepsi saolsun yardımcı oldu aştım sonrasında doktora söyledim bir site var böyle böyle diye oda bana dediki eğer seni rahatsız etmiyorsa ve faydalı olduğuna inanıyorsan gir ama en ufak olumsuz bişey olursa bir daha girme sonrada dediki ben sana ancak bilimsel yollardan yardım edebilirim ben senin gördüğün gibi görmüyorum cinselliği seni anlayamam sadece teorik olarak şunu yap bunu yap derim neden yapamadığını ne hissettiğini bilemem demişti...yani ben doktordan çok buradan faydalandım bebişim istersen yazarım adını ama aynı şeyler yapacaksın sonuçta....

hoşbulduk güzelim... ben 18 inde gittim keseyi gördüm 9,24 mm dedi doktor minnacık bişey..
c.tesi tekrar gitcez belki pıt pıtları duyarız.. Darısı isteyen tüm arkadaşlara en yakın zaman sensin öncelik sana... Bu arada bi kız bebek var Allah ım çok şeker, ben erkekleri daha çok severim ama bu maşAllah çokkk şeker...

Eki Görüntüle 146140

Eki Görüntüle 146139

evet cok tatlı ecrinin avatarıydı bu galiba :1::1::1::1::1: Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm.

hoşbulduk güzelim... ben 18 inde gittim keseyi gördüm 9,24 mm dedi doktor minnacık bişey..
c.tesi tekrar gitcez belki pıt pıtları duyarız.. Darısı isteyen tüm arkadaşlara en yakın zaman sensin öncelik sana... Bu arada bi kız bebek var Allah ım çok şeker, ben erkekleri daha çok severim ama bu maşAllah çokkk şeker...

ay ne güzel yaa :) ALlah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allah bize ve tüm isteyenlere de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaahh..

kısımmm ben burayaa gelipte bu kadar hızlı ilerleyen bi seni gördümmm bu aksam denicem bakalım p...s yarısındaydım p...s yarısını alsam kafii sonra sonra tamıda olur zatenn... birgün hepimiz Allahın izniyle kurtulucaz inşallahhhh:25::25:

gerçekten ya maşallah nerdeyse oldu en son p..s kaldı oda korksun benden ama önce p..s kalınlında mum yaptım yeniden onu denemem lazım olur inş hadi yarın halayını çekelm:64:

selam kızlar, nasılsınız??
1 gün giremeyince geçmişi nasıl okuyacağımı bilemiyorum..
venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..:5:

canım Allah kabul etsin.ne güzel bir sey Rabbim bizlerede nasıp eder inş.bizlere de dua et unutma sakın.özlücez seni:29:arada bı nete gırersen bize anlatırsın artık.inş sıkıntından kurtulur öyle gelirsin:16:

kız özüm aferin sana, bugün ortalığı karıştırmışsın :)))
ne güzel yazmışsın ama iyi olmuş, keşke bende bugün burda olsaydım. şimdi okuyunca bile nasıl hırslandım sinirlendim. cevap yazasım geldi ama konu kapanmış yazmam artık..
yok bide burayı terkedin falan, kim kimi nerden kovuyo yaa, forum babasının malı sanki.. iyi sölemişsin valla sen kimsinde terkedin diyosun diye..aferin kız sana..öpücüklerimi iletiyorum :71:

saol bebişimm ama oan nasıl sinirlendik hepimiz en çokda ben sinirlenmişim ama heee kırıcı olmusummm birazzzz:25: amaaa yazdıklarını gördün değilmiii yok mum sokarken kocalarına soruolarmı izin alıolarmı yok patlıcann Allah kimseye bu durumu yaşatmasınnn... bazıları geldi özür dilediiii ama asıl özür dilemesi gerekn o brck denen dengesiz ama gelmedi zaten burdakilerin ahını aldııııı o ona yeter.... bizmi istedik böle olmasınıı bizmi istedik bu hastalığı yaşamayııı bizim neeler çektimizi Allah bilio..neyse can sıkmaya değmezzz... BİZ BİZE YETERİZZ:74::74::74::74::kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
selam kızlar, nasılsınız??
1 gün giremeyince geçmişi nasıl okuyacağımı bilemiyorum..
venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..:5:

aaaaa umreye mi gidion kızzzz ayy çok sevindim adına yaa banada dua edermisin noluuur :61::61:
Allah kabul etsin tüm ibadetlerini , inşallah güzel haberlerle gelirsin canm :70::71::71::71:

ya kızlar bu gün reglin 7 günü kırmızı durdu gibi ama benim akıntımın beyaza dönmesi gerkiyordu kırmızı var gibi idrarımda kan çıkmıştı en son dr gittiğimde şimdide akıntıda var bu nedir anlamadım elim ayağım karıştı birbirine kötü bişey mi var bende :14:akıntıda kan olurmu ki ?

Ben namaz kılmaya gidiorummm dularım sizinle ben gelene kadar fazla kaynaştırmayın sonrageçmişi okumaktan anam ağlıoo ecrinn herhalde hala geçmişi okuoo dönemedi bi bizeee:60::60:

evet cok tatlı ecrinin avatarıydı bu galiba :1::1::1::1::1: Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm.

amin canım inşAllah

ay ne güzel yaa :) ALlah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Allah bize ve tüm isteyenlere de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaahh..
canım benim teşekkür ederim darısı size inşAllah... umreye gitcekmişsin bizim için de dua et

kızlar kociş geldi öptüm hepinizi yarın göürüşürük çörekleri şekillendireyim artıkın venüsler gelcek yemege :1::1::1::1::1: sizde buyrun öptüm muhteşem yüzyıl var bu akşam olalalala vede kaynatma :1::1::1::1::10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9::9::9::9::9:ya ben hep erkek kahkaha atan ikonu tıklıyomuşum kızı şimdi görüdm :9::9::9::9::9: kimsede uyarmamış yawww

unuturmuyum hiiiiçç, burdaki bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun.. burdan aldığımız morallerle kendimizi iyi leştiriyoruz... hepinize dua edicem. Allah kabul etsin..

Canım hayırlısıyla git gel inşallah dualarında bize yer ver emi? Allah gönlüne göre versin. İnşallah bizlere de oralara gidebilmeyi nasip etsin

ya kızlar bu gün reglin 7 günü kırmızı durdu gibi ama benim akıntımın beyaza dönmesi gerkiyordu kırmızı var gibi idrarımda kan çıkmıştı en son dr gittiğimde şimdide akıntıda var bu nedir anlamadım elim ayağım karıştı birbirine kötü bişey mi var bende :14:akıntıda kan olurmu ki ?

cnm sen bidaha dr. git istersen ama kötüye yorma cnm ya :43::43::43::43:

bi tane varmı derken ne diyon kız speedy gonzales maşşallah :1::1::1::1:

canım hissettiğimi söyledim içime doğdu ama olmazsa da üzülme tamammı?
bide senin değerler yüksek ya şimdiden, araştırmalarım sonucu böyle bişey olabileceği aklıma geldi..
he bide nasıl bakarım falan demişsin canım, işten çıkıverirsin. boşver iş gücü. dünyanın en güzel işine sahip olcaksın, çocuk bakmak :) ve dünyanın en büyük sevgisi, çocuk sevgisi.. boşver işi gücü.. 3 lira az harcarsın ama çocuklarının yanında olursun..
hem annemin lafı vardır, çocuğu veren Rabbim kolaylığını da veriyor. hem doğumun kolaylığını hem çocuk bakmanın kolaylığını verir Rabbim, yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar..
Allahım sağlıklı sıhhatli olmalarını nasip etsin canım..

Back
X