- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.441
kızlar saygın micozkadıoğlu ile görüştüm..... parmak egzersizi veya dilatörle egzersiz veya başka bişi vermiyormuş farklı bö yöntemi varmış 3 gün içerisinde çözüyorum diyor çözemezsem paranız iade diyo ama bugüne kadar o kadar hastamın içinde 1 tane bile çözemediğim olmadı diyo.... :S
tamam canım sen bi git bakalım o zaman sonra arkadaşlarla da paylaşırsın neyse yöntemi.bence hipnozu kastetmiştir ama bilemiycem yine de.diğer giden arkadaşlara niye bu yöntemi uygulamamış ki o zaman az önce semser arkadaşımız da saygına gittiğini söyledi ama ona dilatörle egsersiz yapmış.
yyaa bneedee bıkktımmm banyooo yapmaktan aşınnıcammm amaa ilerlemeler ollduu Allaha şükrr....p...s yarısı alıpp eşimin parmaklarımı hareket ettirebiliyorum....amama hhuuzurrlla oohh diyipp bi bannyoo yapamadıımmpuffss
yafrummm fazlaaa paran varsaaa bizlere dağıtabilirsinnndeseydin madem 1 günlük okadar kolay yöntem deniosunda nie bu kadar paraaa alıon lann ozaman adamı hasta etmee burda mağduruzz günah deilmiii bizee zaten yeni evliyiz borç var bide sana okadar parayı nerden vercez lan sakıp sabancımıyız len biz deseydinnnnn ben olsam neler derdimde neysee
ya canım bende anlamadım bana da dilatör gibi geliyo... .ok kişiden bende öyle duydum ama öyle bişey yok diyo adam
kız daha yeni başladıydın egzersize ?
.
canım ben de bi tane söyliyeyim o zaman.belki kendi söylemek ister diye söylememiştim ama pek giremiyo sanırım nete.tam tarihini bilmiyorum ama umutluvaka isimli arkadaşımız da sömestr tatilinde başarmış.doktor+kk
ya canım bende anlamadım bana da dilatör gibi geliyo... .ok kişiden bende öyle duydum ama öyle bişey yok diyo adam
valla canım bana ilginç geldi işi ticarete dökmüşler zaten bence dikkat et emin olmadan gitme ya da git bi görüş bakalım öngörüşmede belli olur heralde nasıl yapıcağı.az para değil çünkü yazık günah
Daha önce burda paylamamış,belkide ondan yazmamıştır diye düşündüm...Egzersiz yapanlara baktım adını oradada göremedim ama bu site ile yenen ve giremeyen arkadaşlarımızda var...Taze gelinlerimizin listesi daha fazla demekki..
bende yaaaa bak sonunda hatta da oldum isteee:84::84::84::84::84::84::84:
sopa gelıyo sızeeeeeeeeeumutsuzlanmak yok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vallaa arap olsam şimdiye kadar yaptım banyolarlar süt beyaz hatun olmuştum heee
ınsallah seks yaparken o kadar yorulursun kı banyo yapmaya halın kalmaz
ınsallah seks yaparken o kadar yorulursun kı banyo yapmaya halın kalmaz
vallaa arap olsam şimdiye kadar yaptım banyolarlar süt beyaz hatun olmuştum heee
kizzz banada boyle bir dua yap nolurrrrsunnnnnn
kizzz banada boyle bir dua yap nolurrrrsunnnnnn
bende yaaaa bak sonunda hatta da oldum isteee:84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?