Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011

16 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

minnnosslarrrr ben bu mum isini cozdum cok sukur icimde rahatca git geller de yapabiliyiorum sizce p...ise geceyim mi yoksa ne yapim p...is boyutunda aparat mi yapim napiiimmmm ulennnn azginlarrrr iki dakka egzersize gidim dedim kaynatmisiniz gene

valla ben mumla yapıyodum p..s denedim olmadı yani p..s boyunuda denedim heralde daha rahat olur gibi

bebişim anne olanları taze gelin listesinden çıkarıyorum anne listesine alıyorum kızlar gülcelden haberiniz varmı hamişken ilaç almıştı noldu acaba inşallah kötü bişey yoktur

canım en son doktora gittiğinde korkulcak bişey olmadığını söylemiş doktor ben de diğer topikte gördüm hamiş topiğinde

bebişim anne olanları taze gelin listesinden çıkarıyorum anne listesine alıyorum kızlar gülcelden haberiniz varmı hamişken ilaç almıştı noldu acaba inşallah kötü bişey yoktur

Gülcelle yazışmıştık,ilacı druna sormuş daha yeni olduğu için sorun olmaz demiş..ama başka drada giderim dedi,içi rahat olsun istiyor...yarın dra gidecek sanırım,kalp atışları için...Rica etti,bende druma soracağım onun ilaç durumunu,inşallah herşey iyidir...hayırlı haberlerle gelir,inşallah..

evet o doktor peki ne oldu başardın mı ? bende randevu almayı düşünüyorum

canım ben saygına gittim bana dedi ki 3 seans yada 4 çözücez dedi ilk muayne yaptı ikinci gitmemde aletler var ondan 3 boy ilk en küçüğüyle denedi eli bacaklarımın arasında kaldı aletde içimde kasıldım kaldım ağlıyorum falan ayy ne zordu ya sonra bana bi bağırdı aç bacaklarını die açtım bende bi baktım içimde sonuna kadar ben sevinçten ağladım sonra :) o aletle evde denememi istedi ama ben uzattım tedaviyi bankada çalışıyorum stres sinir zaman derken gidemedim ikinci gitmemde bi byük boy olanla denedi ondan da ilk canım yandı sonra çok rahat yaptım sonra en büyüğüyle denerken kan geldi benden dedim bu ne hani kızlığım bozılmıcaktı dedi içindeki yara kanamıştır kızlık zarı deil dedi tabi inanmadım eşime söledim hemen bende ondan sonra soğudum ordan normalde aletleri geri alıyo nedense ben tedaviyi yarım bıraktım aletlerde bende kaldı hiç aramdı sormadı ben 1 ay gitmesem aramıyodu ilgilenmiyor yani gidersen öle yani sonra ben tedaviyi bıraktım 3 ay sonra aletlerle tekrar denemeye başladım 3 gün üst üste denedim sonra eşimle denedim oldu çok şaşırdım ama bi anlıktı tek sorun kan falan gelmedi eşimle olduğumda en çok ona üzüldüm ama eşim sağolsun bunu yendiğimize çok şükür ben seni biliyorum o anı ben yaşamak isterdim ama olmadı dedi sıkma canını dedi :2: öle yanii açıkcası faklı bişey yok ama doğruyu sölemek gerekirse ben bu siteyi yeni buldum eğer önceden bulsaydım gitmezdim doktora bana cesaret veren saygın bey oldu burdakiler daha çok destekci ama hem kadınlar hepsi aynı derdi yaşamış biliyolar neyin ne olduğunu doktor ne derse burdakiler aynı şeyi diyor farklı bişey yaptırmıyolar :)
sana tavsiyem sen ilk önce ilk görüşmeye git 300 falan alıyo kontrol yapıo konuşuyo seninle git bi konuş görüş eğer içine sinerse gidersin belki ilk görüşmede cesarete gelirsin evde kendin yaparsın allah hepimize yrdımcı olsun :):)

bilgencim bence doktoru son çare olarak gör hem bak o da aynı şeyleri yaptırıyormuş.burda da egsersiz yapıyo arkadaşlar hem burda da bağırabiliriz hiç sorun değilsen önce elinden gelen herşeyi yapmaya çalış baktın ki olmuyo sonra gidersin doktora.he bi de mutlaka bu topiğe gel bi kere yazıp yazıp kaçanlardan olma sen de emin ol burdaki motivasyonu başka yerde bulamassın tatlım

çok teşekkür ederim.. bende iyiyim ruhen ama çok yoruldum...
sana da hayırlı cumalar canım iyiyiz sen nasılsın?

çok teşekkür ederim.. bende iyiyim ruhen ama çok yoruldum...
p...s ne?
parmak falan ne? ben hiç anlamadım

kesinlikle katılıyorum ark. hepiniz dr. sonra düşünün burda şansınızı deneyin ... inanki dr. gerek yok bakın bana 3.5 yıl sonra burası sayesinde bir haftada yendim.

venüs beni de listeye yazar mısın.. ben geçenlerde 1 sefer yazmıştım buraya. bende 9 şubatta yendim bu illeti ve burası sayesinde yendim arkadaşlar inanın kafamızda büyüttüğümüz kadar zor değilmiş 1,5 senem boşa gitmişş keşke daha evvel bulsaydım burayı ama kısmet böyleymiş işte... egzersizlerinizi yapın ihmal etmeyin ve nefes egzersizi çok önemli ona dikkat edin. ben birkaç kez doktora gittim herşeyim normal mi diye baktırmaya. son gittiğim dr bi muayene etti canım yandı sonra dedimki yaw o acıyı çekeceğine yap şu işi bitsin. zaten o aralar burayı bulmuştum ama parmak egz zor geliyordu. o manyak doktordan gelince o gazla 2 parmak yaptım düşşünün aparat falan yapmadım bi müddet egz yaptım. bi müddet sonra da oldu. kafanızda yenmek önemli arkadaşlar. herkes ne zaman hamiş olacaksın diye soruyordu çok bunalıyordum sonra burayı buldum benim gibi arkadaşların olduğunu görünce çok mutlu olmuştum... o zamandan beri sizi hep okuyorum kızlar ama yazmıyordum.. yaşadıklarımı bende yazmak istedimm.. neyse arada bir yazarım bende bundan sonra.. dua edin de inş bi dahakine hamişim diye yazayımm ayrıca Allah herkesi bu durumdan tez zamanda kurtarsın inşallah........

amin inş. diğer topikte az önce yazdıgına cvp yazdım cnm hayırlısı olsun inş. hamişsindir.

canım bundan sonra fırsat buldukça gel o zaman arkadaşların mutlaka faydalanıcak çok şeyleri olucaktır senden.ben de 1,5 yıl sonra yendim inşallah hamiş de kalırız yakında

nerdesin kız sabahtan beri fink fink geziyosunnn

canım eltım dogum ıcın hastaneye goturduk pardon muayene ıcın gunu gectı ama kız da tık yok bende gıttım bı gebelık testı yaptırım dedım negatıf cıktı korunmasız olarak yaptık 3 gun once test hemen cıkarmı kan testı yoksa gercekten negatıf mı

kız deli 3 günde cıkarmı yawww reglin gecmeden cıkmaz bu ne hız maşallah. beklicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…