Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben saygına gittim bana dedi ki 3 seans yada 4 çözücez dedi ilk muayne yaptı ikinci gitmemde aletler var ondan 3 boy ilk en küçüğüyle denedi eli bacaklarımın arasında kaldı aletde içimde kasıldım kaldım ağlıyorum falan ayy ne zordu ya sonra bana bi bağırdı aç bacaklarını die açtım bende bi baktım içimde sonuna kadar ben sevinçten ağladım sonra :) o aletle evde denememi istedi ama ben uzattım tedaviyi bankada çalışıyorum stres sinir zaman derken gidemedim :( ikinci gitmemde bi byük boy olanla denedi ondan da ilk canım yandı sonra çok rahat yaptım sonra en büyüğüyle denerken kan geldi benden :(:(:( dedim bu ne hani kızlığım bozılmıcaktı dedi içindeki yara kanamıştır kızlık zarı deil dedi tabi inanmadım eşime söledim hemen bende ondan sonra soğudum ordan normalde aletleri geri alıyo nedense ben tedaviyi yarım bıraktım aletlerde bende kaldı hiç aramdı sormadı ben 1 ay gitmesem aramıyodu ilgilenmiyor yani gidersen öle yani sonra ben tedaviyi bıraktım 3 ay sonra aletlerle tekrar denemeye başladım 3 gün üst üste denedim sonra eşimle denedim oldu çok şaşırdım ama bi anlıktı tek sorun kan falan gelmedi eşimle olduğumda en çok ona üzüldüm ama eşim sağolsun bunu yendiğimize çok şükür ben seni biliyorum o anı ben yaşamak isterdim ama olmadı dedi sıkma canını dedi öle yanii açıkcası faklı bişey yok ama doğruyu sölemek gerekirse ben bu siteyi yeni buldum eğer önceden bulsaydım gitmezdim doktora bana cesaret veren saygın bey oldu burdakiler daha çok destekci ama hem kadınlar hepsi aynı derdi yaşamış biliyolar neyin ne olduğunu doktor ne derse burdakiler aynı şeyi diyor farklı bişey yaptırmıyolar :)
sana tavsiyem sen ilk önce ilk görüşmeye git 300 falan alıyo kontrol yapıo konuşuyo seninle git bi konuş görüş eğer içine sinerse gidersin belki ilk görüşmede cesarete gelirsin evde kendin yaparsın allah hepimize yrdımcı olsun :):)

onun sitesine girip sesli düşünceleri dinledim de öyle bi konuşuyolar ki adam çok ilgili falan gibime geldi ama diyosun ki bağırıyo falan korktum şimdiden :) ben ona telefon açtım danışma hattına cevap veren kişi parmak egzersizi vermiyoruz diyor demek ki onun bilgisi yok... bana da egzersiz vericek gibime geliyo çünkü.... peki 3 gün neden diyor bu adam 3 gün boyunca oraya dilatör sokturtup 3 gün sonra ki denemede mi oluyor.... bir de biz bacaklarımızı zor açıyoruz zaten... nasıl oraya birşey sokar ki yaaa... ben üçüncü derece vajinismus muşum... dr.yeşim yerçok a gittim öyle söyledi.... ben bacaklarımı bile açamıyorum o şeyi soksam zaten eşimin p...s ini sokardım :))
bunun başka bi tedavisi yok demek ki.... hep bu egzersizle başarıya ulaşılabiliyo :2: onu da ben yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum..... oraya birşey soksam dahi yapamayacakmışım gibi geliyo

kızlar ya hepinizden şimdiden Allah razı olsun buarada akşamdan beri neolmuş burası
HAni 4 5 yıl kadar önce seda bacıya haydar amcamız hep çıkardı o proğramlar sayesinde adam ünlü ve zengin oldu gerçi adamın da tek faydası bu hastalığı biraz daha duyurdu çoğu kişi bilyor artık buhastalığı gerçi yinede başına gelince kimseye bahsedemiyosun ki benim annemle kardeşim biliyo ve beni deli ediyolar
bide hangi doktorun sitesi tam hatırlamıyorum birinde aynı buna benzer forum var orda da herkez yaşadıklarını neler yapacaklarını ve yenme şekillerini paylaşıyor ve tahmin edersiniz ki oraya girmek için de bi ücret ödeniyor bizse burda hem beleş :27: girebiliyoruz hemde doktora bile sorup anlatamıcamız enazından buda nebiçim derse diye soramıyacağımız şeyleri bilip bizi anlayanlara sorabiliyoruz ben de bugün tekrar denicem ama önce biraz geziniym çok coşmuşunuz

onun sitesine girip sesli düşünceleri dinledim de öyle bi konuşuyolar ki adam çok ilgili falan gibime geldi ama diyosun ki bağırıyo falan korktum şimdiden :) ben ona telefon açtım danışma hattına cevap veren kişi parmak egzersizi vermiyoruz diyor demek ki onun bilgisi yok... bana da egzersiz vericek gibime geliyo çünkü.... peki 3 gün neden diyor bu adam 3 gün boyunca oraya dilatör sokturtup 3 gün sonra ki denemede mi oluyor.... bir de biz bacaklarımızı zor açıyoruz zaten... nasıl oraya birşey sokar ki yaaa... ben üçüncü derece vajinismus muşum... dr.yeşim yerçok a gittim öyle söyledi.... ben bacaklarımı bile açamıyorum o şeyi soksam zaten eşimin p...s ini sokardım :))
bunun başka bi tedavisi yok demek ki.... hep bu egzersizle başarıya ulaşılabiliyo :2: onu da ben yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum..... oraya birşey soksam dahi yapamayacakmışım gibi geliyo

canım oraya bişey girdiğinde zaten sen istemesen de devamı gelicek.yapabildiğini gördükçe kendin heveslenip istiyceksin egsersiz yapmayı.sen bi denemeye çalış inan ki arkası gelicek.malesef tek çözüm yolu bu

evet canım parmak egzersizi vermiyor o doğru dedim ya 3 tane aleti var boy boy onlarla deneme yapıo he nedir gerçek olan beni cesarete getiren saygın beydi onu geçemem ama bana tedavimin 3 seans yada 4 seans süreceğini söyledi ben yeri geldi 1 ay gitmedim kaçıyodum hep bir bahane buluyodum hiç arayıp sormuyordu çünkü parayı peşin alıyodu :) ben sonuçta 3000 tl verdim ona özel hastayım hassas hastayım insan bi arar sorar sürekli gelmiyomusun napıosun gibi ama hiçç :( yani sana demek ist4ediğim yaptığı farklı hiç bişey yok o doktorla yenen çok var yok deil ama burda konuşanlar neyse aynısı sadece parmak yerine alet kullandırıyor.kendi aleti sokuyo ben 6 ay gittim çnkü her gitmemde aynı şey git evde dene rahat hissettiğinde gel burda denicez ama bu arada eşinle sakın deneme ben o dedi diye 9 ay eşimle hiçbişey yapmadık iice tembelleşmiştik.
bu doktorların hepsi para tuzağııı ben bunu anladım çok doktora gittim bi fayda yok keşke bu siteyi daha önce bulsaydım hiç doktora gitmezdim ama nasip şimdi senin kafan çok karışık gitsemmi gitmesemmi die istersen bi git ön görüşme yap o görüşme bile 300 lira :) sonra sen kendin karar ver ben hiç bacaklarımı açamıyodum hemde hiç doktor bile denerken eli kaldı bacaklarımın arasında eğer bağırmasa açmazdım bacaklarımı sonradan sonradan alıştım şimdi çok rahatım sadece isteksizlik dışında :(:(olay bundan ibaret canım sormak istediğin bişey olursa özelden de atabilirsin :)

kızlar ya hepinizden şimdiden Allah razı olsun buarada akşamdan beri neolmuş burası
HAni 4 5 yıl kadar önce seda bacıya haydar amcamız hep çıkardı o proğramlar sayesinde adam ünlü ve zengin oldu gerçi adamın da tek faydası bu hastalığı biraz daha duyurdu çoğu kişi bilyor artık buhastalığı gerçi yinede başına gelince kimseye bahsedemiyosun ki benim annemle kardeşim biliyo ve beni deli ediyolar
bide hangi doktorun sitesi tam hatırlamıyorum birinde aynı buna benzer forum var orda da herkez yaşadıklarını neler yapacaklarını ve yenme şekillerini paylaşıyor ve tahmin edersiniz ki oraya girmek için de bi ücret ödeniyor bizse burda hem beleş :27: girebiliyoruz hemde doktora bile sorup anlatamıcamız enazından buda nebiçim derse diye soramıyacağımız şeyleri bilip bizi anlayanlara sorabiliyoruz ben de bugün tekrar denicem ama önce biraz geziniym çok coşmuşunuz

evet canım bende burayı bulmadan önce son çare dr gitcektim artık bi araştırdım milyonlardan bahsediyolar:27::27::27:lan dedim neoluyoz napıyonuz siz bukadar günah ya o parayı hakediyolarmı acaba vicdanları rahatmı:96::96: bizim çaresizlimizi ticarete dökmüşler resmen oyüzden kendi kendime yencem dedim ve burayı buldum hayatımın dönüm noktası resmen şuan son aşamadayım 1 adım kaldı başarmaya

Back
X