- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.801
canım ben saygına gittim bana dedi ki 3 seans yada 4 çözücez dedi ilk muayne yaptı ikinci gitmemde aletler var ondan 3 boy ilk en küçüğüyle denedi eli bacaklarımın arasında kaldı aletde içimde kasıldım kaldım ağlıyorum falan ayy ne zordu ya sonra bana bi bağırdı aç bacaklarını die açtım bende bi baktım içimde sonuna kadar ben sevinçten ağladım sonra :) o aletle evde denememi istedi ama ben uzattım tedaviyi bankada çalışıyorum stres sinir zaman derken gidemedimikinci gitmemde bi byük boy olanla denedi ondan da ilk canım yandı sonra çok rahat yaptım sonra en büyüğüyle denerken kan geldi benden
dedim bu ne hani kızlığım bozılmıcaktı dedi içindeki yara kanamıştır kızlık zarı deil dedi tabi inanmadım eşime söledim hemen bende ondan sonra soğudum ordan normalde aletleri geri alıyo nedense ben tedaviyi yarım bıraktım aletlerde bende kaldı hiç aramdı sormadı ben 1 ay gitmesem aramıyodu ilgilenmiyor yani gidersen öle yani sonra ben tedaviyi bıraktım 3 ay sonra aletlerle tekrar denemeye başladım 3 gün üst üste denedim sonra eşimle denedim oldu çok şaşırdım ama bi anlıktı tek sorun kan falan gelmedi eşimle olduğumda en çok ona üzüldüm ama eşim sağolsun bunu yendiğimize çok şükür ben seni biliyorum o anı ben yaşamak isterdim ama olmadı dedi sıkma canını dedi öle yanii açıkcası faklı bişey yok ama doğruyu sölemek gerekirse ben bu siteyi yeni buldum eğer önceden bulsaydım gitmezdim doktora bana cesaret veren saygın bey oldu burdakiler daha çok destekci ama hem kadınlar hepsi aynı derdi yaşamış biliyolar neyin ne olduğunu doktor ne derse burdakiler aynı şeyi diyor farklı bişey yaptırmıyolar :)
sana tavsiyem sen ilk önce ilk görüşmeye git 300 falan alıyo kontrol yapıo konuşuyo seninle git bi konuş görüş eğer içine sinerse gidersin belki ilk görüşmede cesarete gelirsin evde kendin yaparsın allah hepimize yrdımcı olsun :):)
onun sitesine girip sesli düşünceleri dinledim de öyle bi konuşuyolar ki adam çok ilgili falan gibime geldi ama diyosun ki bağırıyo falan korktum şimdiden :) ben ona telefon açtım danışma hattına cevap veren kişi parmak egzersizi vermiyoruz diyor demek ki onun bilgisi yok... bana da egzersiz vericek gibime geliyo çünkü.... peki 3 gün neden diyor bu adam 3 gün boyunca oraya dilatör sokturtup 3 gün sonra ki denemede mi oluyor.... bir de biz bacaklarımızı zor açıyoruz zaten... nasıl oraya birşey sokar ki yaaa... ben üçüncü derece vajinismus muşum... dr.yeşim yerçok a gittim öyle söyledi.... ben bacaklarımı bile açamıyorum o şeyi soksam zaten eşimin p...s ini sokardım :))
bunun başka bi tedavisi yok demek ki.... hep bu egzersizle başarıya ulaşılabiliyo :2: onu da ben yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum..... oraya birşey soksam dahi yapamayacakmışım gibi geliyo