- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.841
tşk ARKADAşlar.. ben yarı vajiydim ilk ilişkim olmuştu çok acılı olduğu için VÜCUT kendini kapadı bir daha sıkmaya başladım ilişki gerçekleşmedi daha sonra kadın doğuma gittim kızlığımın tam bozulmamış heraldeo gecede sıkdım bıraz ama kan geldi ve çok acı cekmiştim doktor aşamazsan psikoloğa git dedi daha sonra başka pozisyonlarda dene diye önerdi ablam kasdığım için Köpek pozisyonunda denedik 3-4 kere çok acı çektim zaten iiçimde fazla duramadı eşim çığlıklar attığım için bu süreç beni çok yıpratmıştı haydar dümene gitmeyi bile düşündüm hatta gidicektim kararlıydım ama eşim hep aşıcaz dedi daha sonra ben üste çıktım baktım hakimiyet bende olunca giriyor yavaş yavaş bır ıkı gunde o pozisyonda yapmaya başladık daha vaji dar tabi ama genede az acıyo gözümde abarttığım gibi bişey değilmiş bu arada psikologada başladım bir seans gittim nefes çalışması egserzisler verdi doktorum çok iyi biz aşmış gibiydik ona da gidince verdiği çalışmalar çok iyi geldi eşimlede konuştu ,çalışmaları sizinle burda paylaşabılırım
senin yenmiş olduğuna sevindik gerçekten, Allah başka dert vermesin. ama sanırım bu konuyla ilgili geçmişi okumadın.. bizim acıyla ilgili büyük sorunumuz var, çoğumuz acı olacağını düşündüğümüz için ilişkiye giremiyoruz..sende böyle acıdı acıdı diye yazarsan ister istemez etkilenecek çok arkadaşımız var..yardım etmek istediğin belli, teşekkür ederiz gerçekten.. ama seçtiğimiz kelimelerde daha dikkatli olursak kimseyi kötü anlamda etkilememiş oluruz..