- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.221
kız telebek sen banada aşkım dediydin yoksa yoksa aramızda bişeymi var leynnnn o çocuk benden olmasın![]()
kan testi kesinleşmeden hemen dna testineee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız telebek sen banada aşkım dediydin yoksa yoksa aramızda bişeymi var leynnnn o çocuk benden olmasın![]()
belkide senden bilmiyorum ki emin deilim ahhh kafam karıştı kızım kime baba dicekkız telebek sen banada aşkım dediydin yoksa yoksa aramızda bişeymi var leynnnn o çocuk benden olmasın![]()
kızlar kelebek hamile miiiiiiiii yanlış duymadı isem
kan testi kesinleşmeden hemen dna testineee![]()
kan testi kesinleşmeden hemen dna testineee![]()
belkide senden bilmiyorum ki emin deilim ahhh kafam karıştı kızım kime baba dicek![]()
belkide senden bilmiyorum ki emin deilim ahhh kafam karıştı kızım kime baba dicek
cnm kan tahlili yaptırdım 4 te çıkacak inş. Hamişimdir hayrılıısı bakalım.
evet en doğrusu bubaktımki benim kociş istemiyor bebiş bende hemen bebiş isteyen hatuna yöneldim leynnnn ben en iyisi bıyık bırakam tam baba olayım
leynnnnn kimle ne haltlar karıştırdığını bilmiyonmu emin deilsin![]()
belkide senden bilmiyorum ki emin deilim ahhh kafam karıştı kızım kime baba dicek
cnm kan tahlili yaptırdım 4 te çıkacak inş. hamişimdir hayrılıısı bakalım.
off çok fena bebiş ortada kaldı![]()
kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
![]()
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onundaçok mutluyum
![]()
![]()
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onundaçok mutluyum
![]()
![]()
![]()
ay inşallah şekercim.... isim düşünmeye başlamışsın sen şimdi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay evet ya oldu anlamdım yine bide baktım adam içimde yaben düşündüm babası olaraktankarı kısmı öle herşeye karışmaz telebek otursun büyütsün bebişimi her şeyine ben karar vercem bundan sonra :92:
kızzzzzzzzzzz nasıl yani oldumu ???? siz beni bi gün kalpten götürceksiniz![]()