- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.181
günaydınlarrrrrrrr![]()
günaydınnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrr![]()
günaydınnnnnnnnn
meraba canım nasıl gidiyo egsersizler?en son mumdaydın sanırım.
sondan bşr önceki mum aldım içime bunu biraz çalışıp son muma geçebilirim inş. akşma. çok yoğun olduğum için hafta sonu çok egzersiz yapamadım:18::18:
günaydınlarrrrrrrr![]()
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn az önce kan tahliline gittim akşamüstü 4 te çıkacak meraktan çatlıcam yaw ne zormuş :))) buarada eşimin ananeside rüyasında görmüş beni halbuki hiç görmedi tanımıyor gözünüz aydın gelinin kızı oluyo demiş bir haftaya ögrenceksiniz demiş. geçen haftada kaynımın bursada işe başlayacaını sölemişti teyze hacı erdi galibahala evdeyim servisi bekliyorum işe gideceğim. muckkkk
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn az önce kan tahliline gittim akşamüstü 4 te çıkacak meraktan çatlıcam yaw ne zormuş :))) buarada eşimin ananeside rüyasında görmüş beni halbuki hiç görmedi tanımıyor gözünüz aydın gelinin kızı oluyo demiş bir haftaya ögrenceksiniz demiş. geçen haftada kaynımın bursada işe başlayacaını sölemişti teyze hacı erdi galibahala evdeyim servisi bekliyorum işe gideceğim. muckkkk
cnmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl güzel bir haber çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm bravo sanaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:cok sagol bitanem.darisi basiniza insallah.olacak sizinkisi de olacak allahin izniyle az kaldi canim emin ol.
iyi geceler kızlarr
yarında halaya devamm erken kalkıınnnn kızlar
kelebek naptı acaba bide ondan güzel haber gelse ooohhhh![]()
![]()
![]()
günaydın canım hadi hayırlısı inşallahkız belli olmaz anneanne ye malum olmuştur belki.benim de annemin anneannesi de annemi hamile görmüş rüyasında.kızı olur diye dua etmiş hep onun adını kimse koymadığı için.sonra annem kısa bi süre sonra hamile kalmış büyüklere malum oluyor sanırım
venüssssss oku oku bitmez ya çok güzel haberler var haftasonundan![]()
valla bende hepsini okuyamadım cnm ya midye ve ecrin yendi başka varmı yenen cnm
bi de zeynepyaso var canım.epeydir yoktu forumda haftasonu başardığını yazmış
günaydın meleklerim epeydir gelemedim ya pc bozuldu bu arada kaynanamlar geldi ama ben egzersiz yapıyorum büyük dilaötrün bir kısmını aldım
günaydın meleklerim epeydir gelemedim ya pc bozuldu bu arada kaynanamlar geldi ama ben egzersiz yapıyorum büyük dilaötrün bir kısmını aldım
başaranlar oldu mu kimler başardı
ooo maşallah canım çok iyisin o zaman hadi patlat sen de bi başarı haberigitti mi misafirlerin hala sizde mi?[/QUO
bu hafta sonu gidicekleri tatlım ama en büyük dilatörü bayağı aldım hemde emlasız
ooo maşallah canım çok iyisin o zaman hadi patlat sen de bi başarı haberigitti mi misafirlerin hala sizde mi?[/QUO
bu hafta sonu gidicekleri tatlım ama en büyük dilatörü bayağı aldım hemde emlasız
iyi o zaman fazla kalmıycaklarmış.emlasız alabilmen çok iyi canım pe..s te de emlaya gerek kalmaz o zaman.ben hiç öyle büyük dilatörlerle çalışmamıştım senin başarman daha kolay olucak