Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunları yaşamayan anlamaz anlayamaz bana doktorum bile dedi ben seni anlayamam sadece sana teorik yöntemleri sunabilirim çünkü ben senin cinselliğe baktığın gözle bakmadım bakamamda dedi... canım ben hem doktorla hemde burası sayesinde yendim... darısı başınıza inşallah...

Peki şöyle sorıyım dr a gitmeyi öneriyormusun yoksa gerek yokmu onlardamı egzersiz veriyor yani ben en hızlı en kolay yolu arıyorum sen ne dersin iyiki dr a gıttım dıyormusun eger dıyorsan kime gittin psikolağamı yoksa su hera mera tarzı klinikleremi??

bunları yaşamayan anlamaz anlayamaz bana doktorum bile dedi ben seni anlayamam sadece sana teorik yöntemleri sunabilirim çünkü ben senin cinselliğe baktığın gözle bakmadım bakamamda dedi... canım ben hem doktorla hemde burası sayesinde yendim... darısı başınıza inşallah...

Peki şöyle sorıyım dr a gitmeyi öneriyormusun yoksa gerek yokmu onlardamı egzersiz veriyor yani ben en hızlı en kolay yolu arıyorum sen ne dersin iyiki dr a gıttım dıyormusun eger dıyorsan kime gittin psikolağamı yoksa su hera mera tarzı klinikleremi??
açıkçası ben gitmedim korkuyorum ama kendimi eğzersizlere verdim çözeriz inşallahh...:64:

canım ordan denedim ama hareketli olmuyo o zaman da.beceremedim valla.senin ki de güzelmiş şeboooooo
cnm ya harika avatar :))))))))))))99
kız zevk alıncada şöyle emi galiba hala kaştıgımız için zevk almıyoruz
zamanla zevk olayı oluyor kızlar merak etmeyn :9::9::9::9::9:
inşallah canım rabbim herkese nasip etsin yarın kesin sonuç için kan tahlili yaptırcam :49:
cnm hem regl olmuşun hemde testte negatif cıkmıs nasıl emin olabiliyrsun hamile olduguna nasıl belirtiler var anlamadım dogrusu ???????????
tahminime göre iki haftalık ......

ben psikoloğa gittim her seansı 150 tl idi. 5 seans gittim. doktor biz burada nasıl birbirimizi gaza getirip cesaret ve telkin veriyorsak oda aynısını yapıyor sonra egzersiz veriyor ben doktora gitmeden önce burasını bulmuş olsaydım gitmezdim hiç.... doktora başladım parmak egzersizini zar zor ağlaya sızlaya yapıyodum ama tegirdindim sonra parmak egzersizleri ile ilgili nette bişeyler ararken tesadüfen burasını buldum önceleri sessiz sessiz okudum yazmaya cesaret edemedim herkes birbirini tanıyodu anlatıyodu herşeyini beni içlerine almazlar eğreti gelin gibi kalırım diyodum ama bi gün ne olduysa cesaretimi topladım ve yazdım hepsi çok yardımcı oldu ve başardım burayı bulana kadar dünya üzerinde bi tek ben varımdır bu kadar korkak diyodum ama hiçte öyle değilmişim :54: yani 5,000 tlde versen bedavada kkda yensen iş sende bitiyor yawrum sen yeterki iste bunun üstesinden gelirsin....

ben psikoloğa gittim her seansı 150 tl idi. 5 seans gittim. doktor biz burada nasıl birbirimizi gaza getirip cesaret ve telkin veriyorsak oda aynısını yapıyor sonra egzersiz veriyor ben doktora gitmeden önce burasını bulmuş olsaydım gitmezdim hiç.... doktora başladım parmak egzersizini zar zor ağlaya sızlaya yapıyodum ama tegirdindim sonra parmak egzersizleri ile ilgili nette bişeyler ararken tesadüfen burasını buldum önceleri sessiz sessiz okudum yazmaya cesaret edemedim herkes birbirini tanıyodu anlatıyodu herşeyini beni içlerine almazlar eğreti gelin gibi kalırım diyodum ama bi gün ne olduysa cesaretimi topladım ve yazdım hepsi çok yardımcı oldu ve başardım burayı bulana kadar dünya üzerinde bi tek ben varımdır bu kadar korkak diyodum ama hiçte öyle değilmişim :54: yani 5,000 tlde versen bedavada kkda yensen iş sende bitiyor yawrum sen yeterki iste bunun üstesinden gelirsin....

bencede venusten doğru söylüüyor...boşuna gitme bencee dişimizi sıkıpp parmak eğzersizlerini denememiz lazımm ...:44:

bencede venusten doğru söylüüyor...boşuna gitme bencee dişimizi sıkıpp parmak eğzersizlerini denememiz lazımm ...:44:

kesinlikle tatlım hepimiz gitmeye kararlıydık ama burayı bulunca vazgeçtik hemde yendik dr. egz. veriyor kendin yapacaksın sonuçta yine egz. başla tatlım sende burası ayesinde yeneceksin merak etme yanındayız cnm .

?*******************

gercekten sana sarılmak istiyorumm ben şimdi ayna egzersiziyle işe başlıyorum ve aşamalarımı burdan sizinle paylaşıyorum bakalım neler olacakkk :86:

canım bak bunu biz hep yapıyoruz vajililer her bişeyi büyütüyoruz bebişim parmak egzersizinde inan bana korkacak bişey yok parmak senin elinde yavaş yavaş itceksin korktunmu dur bekle çıkarma nefes al ver tekrar dene size söz veriyorum her aşamayı geçtiğinizde hayretler içinde kalacaksınız bumuymuş diyeceksiniz ben ilk parmak egzersizini yaptığımda yatağın üzerinde zıp zıp zıpladım sevinçten ayyyy ne kolaymış diye :emir_bebek:oysaki kafamda neler neler kurmuştum yok kırmızılar çıkar parçalanır içim ayağa kalkamam acır falan filan nolduuuu hiç biri olmadı denemeden uyduruyoruz totişimizden deneyin göreceksiniz demedi demeyin sonaaa yazcam koca koca harflerle ben size ne demiştim diye :16::16::16:

canım benim hayırlısı olsun yumurtlama günlerinde ve korunmasız yapıyorsanız olma ihtimali yüksek ama bence kan testini bekle hayal kırıklığına uğramanı istemem çünkü ben çok test yaptım reglim gecikti falan filan ama bişey çıkmadı bendede tüm belirtiler vardı bebişim ama biz çok isteyince psikolojik olarak öyle hissediyoruz :69:

psikolojik olmasından bende korkuyorum açıkçası yarın kesin sonucu alacam hayırlısı bakalım

kelebekcim ben çalışmıyorum ev karısıyam ve buranın en tembeliyem :17:

kendime iki ay verdim mayısa kadar neyaparsam yapıcam eğer beceremezsem anneme giderken venüse uğrucam dövcek beni iyice :58:

Back
X