Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimmmmmmmmm senin hakkini nasil odeyecem bilmiyorum zaten az kahrimi cekmedim.cok sukur rabbime bu gunleri de gorduk:66::66::66::66:

sagol bitanem beni com gaza getirdiniz hizimi alamadim:62::62::62::62:

tabikisidee attik ama ben ustte oldugum icin biraz yarim yamalak oldu:9::9::9:ama cikarinca hemen yattim sirtustu sence bir supriz olabilir mi???

canimmm sen yen insalllah ben sana daha guzel avatarlar bulurum:4::4::54:

cnm bende hep üst pozisyonda oluyodum rahat ettiğim için.sonra bacaklarımı duvara dikip yatıyodum:1:inş ulaşmıştır seninkide yerine:emir_bebek:

Slm kızlaaaaaar....:46::62::21:çok güzel haberler duydum ve çok mutlu oldu yaaa....:65::65:Ecrincim ve green 89 çok tebrik ediyorum kızlar yaaa...:nazar::nazar::nazar:Allah mutluluğunuzu daim etsin ve başka dert vermesin inşallah...en kötü gününüz böyle olsun...Darısıda diğer vajili arkadaşlarımızın başına inşallaaaaaah...Çok öpüyorum kızlar ve bende halay çekyorum szin için :64::64::64::92::92::92::64::64::64::92::92::92::64::64::64::92::92::92::64::64::64:

kelebek cicim durum raporu veriorum= dün p..s yarısına kadar rahatlıkla nefesle ıkınmayla yarıya kadar aldım devamıda gelirdi ama eşim boşaldı içimee:60::60::60: ve beni yerimden kaldırmadıııı bebiş olcekmiş dieee bende neyse hevesini kırmıyım şimdi bideondan kavga etmiyelim dedimm nasibimizde varsa yaşarız herşeyi zaten öleeee işte :60::60::60: ben kadın doğuma gittimde kadın bana sadece kendi açından düşünme bu hastalık yusunden eşinde başka türden hasta olur erken boşalma isteksizlik bi sürü saydııı yawww bizimkinde varmı acabaaaaaa dünnnn yarı girdi nasıl mutlu olduuuuuu başarmış gibii:60::60:

Slm kızlaaaaaar....:46::62::21:çok güzel haberler duydum ve çok mutlu oldu yaaa....:65::65:Ecrincim ve green 89 çok tebrik ediyorum kızlar yaaa...:nazar::nazar::nazar:Allah mutluluğunuzu daim etsin ve başka dert vermesin inşallah...en kötü gününüz böyle olsun...Darısıda diğer vajili arkadaşlarımızın başına inşallaaaaaah...Çok öpüyorum kızlar ve bende halay çekyorum szin için :64::64::64::92::92::92::64::64::64::92::92::92::64::64::64::92::92::92::64::64::64:
canimmmm cok tesekkurler.insallah darisi diger arkadaslarin basina:70::70::70:

sen halay filan çekme Allah muhafaza bebişe bişey olur neyin:1::1::1:

Kelebeğim nasılsın,tatlım yaa...ayy inan bana bende çok heyecanlandım...inşallah hamilesindir,4te alacaksın demek sonucu hemen bekliyoruz mesajını,haberin olsun....bizi merakta bırakma canım yaa...:49::49::emir_bebek::emir_bebek:
Terazicim ve cimbomum,kızlar ben ilacımı gece geç saatte aldığım için geç yatıyorum ve tabi geç kalkıyorum...foruma bir giriyorum maaşallah sayfalar almış başını gitmiş,yetişemiyorum kızlar hızınıza..Geçmişi okurken göremedim mesajlarınızı ama yetiştim...Merak edilmek ve sorulmak ne kadar güzel birşeymiş,çok sağolun seviyorum hepinizi ben yaaa....:70::71:
Esracım iyiyim,tatlım...Bir ay sonra dün ilk defa dışarı çıktım,sersem gib oldum ama iyi geldi valla...evde olnca eşime sarıyorum,kötü oluyor..:1::1: baktı olacak gibi değil çıkardı beni garibim...Sen nasılsın tatlım?anladığım kadarıyla süper ilerlemişsin..sonuca gelmişsin,olacağını biliyorsun değil mi?kayınvalidenleri yollayınca bu iş biter ben sana söyleyeyim,bu kadar azmetmişsin olacağına eminim..hepimizin ortak noktasıda bu zaten sona gelmiş bütün arkadaşlarımız muhakkak son anda bu tarz şeylerle karşılaşıyor,ya misafir geliyor,yada başka bir engel ama merak etme...buda başaracağının bir göstergesi..kocişinle özleyin biraz birbiriniziki,kavuşmanız daha ateşli olsun...:1: :46:
Sizi çok seviyor ve çok öpüyorum,kızlaaaar...:70::70::16::16::16::16::16:

ya kızlar hemen hamiş kalınırmıki benim kocişte geçen yarıı girmişti ozaman içine gitti dünde yine içine attırdı hemen 1günde belirti olurmu kızzzz kelebek şenin belin ve kaşıkların agrımıştı ya o tam ne zaman olduuu:49::49::49:hamiş olalım artııkk

Kelebeğim nasılsın,tatlım yaa...ayy inan bana bende çok heyecanlandım...inşallah hamilesindir,4te alacaksın demek sonucu hemen bekliyoruz mesajını,haberin olsun....bizi merakta bırakma canım yaa...:49::49::emir_bebek::emir_bebek:
Terazicim ve cimbomum,kızlar ben ilacımı gece geç saatte aldığım için geç yatıyorum ve tabi geç kalkıyorum...foruma bir giriyorum maaşallah sayfalar almış başını gitmiş,yetişemiyorum kızlar hızınıza..Geçmişi okurken göremedim mesajlarınızı ama yetiştim...Merak edilmek ve sorulmak ne kadar güzel birşeymiş,çok sağolun seviyorum hepinizi ben yaaa....:70::71:
Esracım iyiyim,tatlım...Bir ay sonra dün ilk defa dışarı çıktım,sersem gib oldum ama iyi geldi valla...evde olnca eşime sarıyorum,kötü oluyor..:1::1: baktı olacak gibi değil çıkardı beni garibim...Sen nasılsın tatlım?anladığım kadarıyla süper ilerlemişsin..sonuca gelmişsin,olacağını biliyorsun değil mi?kayınvalidenleri yollayınca bu iş biter ben sana söyleyeyim,bu kadar azmetmişsin olacağına eminim..hepimizin ortak noktasıda bu zaten sona gelmiş bütün arkadaşlarımız muhakkak son anda bu tarz şeylerle karşılaşıyor,ya misafir geliyor,yada başka bir engel ama merak etme...buda başaracağının bir göstergesi..kocişinle özleyin biraz birbiriniziki,kavuşmanız daha ateşli olsun...:1: :46:
Sizi çok seviyor ve çok öpüyorum,kızlaaaar...:70::70::16::16::16::16::16:

aslında evet kocamla birbirimizi özlemiş olucaz gerçekten haklısın nazlıcım

işte bu tip bahaneler ertelemeler hep bilinç altının bizlere oyunu...sen bunu farklı duygularla değiştirebilirsin kendini başka şeylere odakla mesela..ben kadınım de kendini kadın gibi hisset zevk almalıyım de hissetmeye çalış yatak odası dışında bir yerde deneyin ufacık oynaşmalara başla eşinle sonra şu ana kadar yaşadığın tüm olumsuzlukları at bi kenara merak et denemek iste müziği aç son ses kafan dağılsın bi bakmışınki oooo çoktan oluvermiş....leynnnn hepiniz akıllı kadınlarsınız çalıştırın yawww kafayı uyanık olun yenin şu illeti...millet kuduruyo o iş için biz köşe bucak kaçmışız ne çok şey kaçırmışız ondan güzel zevk varmı bu dünyada hayatın derdi çilesi hiç bitmez azcıkta eğlenmek lazım kudurmak kudurtmak lazım :1::1::1:

işte ben bunu ne zaman söyliycem "ondan güzel zevk varmı bu dünyada, ve diğer arakdaşlarımın dediği gibi dünya bunun üzerine kurulu, o da olmasa insanlar en yapardı enfes birşey v.s.v.s........" :59:

şimdik güzel melekler size bi sorum olcak (bende soru çok ta sizi sıkmak istemiyom :9:

sorum şu ; vajinismus; 'istem dışı kasların kasılması sonucu ilişkiye izin vermeme veya ilişkinin acılı ağlığı olması durumu' tamam bunu biliyoz artıkın bu cümleyi bin kez duyduk... pekala ben ve benim gibi bazı kızlar (evli kızlar bakire kızlar :1: diyeyim) bacaklarını hiç açamıyor.. yani p...s daha vajinaya değmedi bile kasılıp kasılmadığımızı bilmiyoruz... e bu durumda yine mi vajinismus uz ???? ben eşim üstüme yattığında bacaklarımı kapatıyorum.. açmaya çalışıyorum biraz açıyorum ama tam o uzuuuun odunumsu organı görünce bacaklarım kapanıyo.... daha o şey benim vajinaya değmedi bile.... şimdi merakım şudur : bu 3 yıl 5 yıl yapamayan arkadaşlar siz evliliğiniz süresince hepinizi bunu yaşadınız mı ? yani benim gibi bacaklarını açamayıp ta egzersizle bu olayı başaran var mı.... bakın kızlar demek istediğimi şu tamam vajinaya giriş deneniz okey güzel e deneme anında oranın kasıldığını anladınız egzersizlere başladınız yendiniz amennaaa buna lafım yok bu gerçekten normal bişi... kasların kapandığını anlayarak egzersizle açıp başarıyorsunuz burda hemfikiriz.... diğer bir durum var ki ( bu da benim durumum ) ben bacaklarımı eşim önüme geldiği zaman kapatıyorum... oraya dokunmaya dahi izin vermiyorum ... benim egzersizlere başlayabilmeme veya egzersizle bu oalyı çözmem mümkün mü? benim durumumda olanların önce bi psikoloğa gitmesi gerek mez mi :50: egzersiz yapabilenlerin benim kadar kötü durumda olduğunu düşünmüyorum... onlar bacaklarını açabilen fakat kaslar kapandığı için yapamayan kişielr değil mi ???? ben ve benim gibiler bacaklarımızı hiç açamıyoruz dolayısıyla egzersiz de yapamıyoruz... bizim öncelikle yapmamız gereken siz ce ne olmalı ?....

şimdiden teşekkürler :72:

Back
X