- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.401
jasminim nerdesin sen ya
canım ya bende seni merak ediyorum msn de de yokdun hiiç :44::44:
naptın nasılsınn ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jasminim nerdesin sen ya
özümcüm sen hangi doktora gitmiştin......
kelebekcimmm had ihayırlısı bende merakla bekliyorummm.. ay babasından önce biz öğrencez kıııııız![]()
ben üsküdar tarafında oturuorumm ümraniye sondurakta umran polikinliği die bi yer 32 tl en ucuz die oraya gittimilkten muanede para ödüosun 1 hafta sonra yanına uğruosun konusuoan azcık ozaman ödemion sonra 1 hafta sonra tekrar ücret edüosunn öle ilk zamanlar.... ben gitmiyeli 20 gün oldu şimdi daha gitmek istemiorum eşim ne dicek bakalımmm
leynnnnn babası benimmmm ilk bana söyleyecek![]()
kelebekkkkk beni bile heyecan sardı ya bir an önce belli olsun şu sonuçlar
bende merakla bekliyorum. pusuya yattım konfetileri hazırladım![]()
alla allaa kız bi saatte veriolardı sonucu :44::44: ayyy hadi biran önce al sonucuda çatlıcazz![]()
ay ne zormuş beklemek ben kendi sonuçlarımda napıcam acaba?valla hep saate bakıyorum 4 olmadı mı daha diye![]()
son 15 dk![]()
Bekliyoruz zaten..Hayırlı haberlerle getirirsin,inşallah canım...4e 5 var azkaldı sonucunu almana...ayy çok heyecanlı yaaa..![]()
kelebekcimmm had ihayırlısı bende merakla bekliyorummm.. ay babasından önce biz öğrencez kıııııız![]()
son 10 saniyeeee10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0
kelebek açıklakelebek açıklaaa
![]()
saat 4 olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii çok merak ettimm çatlıyaaacaaammmmm uleeee![]()
kelebeeeeekkkk hadi amaaaaaaa açıkla şekerrrr :82:
leynnnnn babası benimmmm ilk bana söyleyecek![]()
hadi ordan hem ne malum baksana anası bile bilmiyo![]()
bekliyoruz zaten..hayırlı haberlerle getirirsin,inşallah canım...4e 5 var azkaldı sonucunu almana...ayy çok heyecanlı yaaa..![]()
kız nazende şen naptın şenin halayada az kaldı he aman bi oynayaşım var bugün güzel haberler aldıkya![]()
canım ya bende seni merak ediyorum msn de de yokdun hiiç :44::44:
Naptın nasılsınn ?
canım kayın valdemler geldi pc bozuktu öle işte hepsi üst üste geldi
anladım canım tahminde ettm kaynanalrn geldiğini. egzersizleri yapıomuşun ama dimi tebrk ederm canımm büyük aparatı alıomuşunn![]()
bundan sonrasıda olmuş bil artık.
dualarımdasın herzaman canım![]()