- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.381
peki venüscüm... uzun yıllar yapamayanlar yine bacaklarını açayanlar mı yoksa bacaklarını açıpta kaslar kasıldığı için yapamayanlar mı ... mesela egzersizle yenen kimler var bu şekilde olan ?
şunu merak ediyorum diyelim 3 yıl yapamıyo egzersizle yapabiliyo yaa.... 3 yıl boyunca nasıl bi deneme yapmış bu kişi.... hiç dokunduramamış mı yani.... egzersizle nasıl dokunmasına izin veriyo pekala ?
canım buradakilerin çoğu bacak açamıyodu bakamıyodu dokunamıyordu bile...ama bi kere baktılar dokundular oldu bitti...işte yıllarca hep öyle kalmışlar kardeş kardeş ağlaya sızlaya ama bi an geliyoki artık bardak taşıyo bak buraya kaç kişi geldi intihar etmeyi bile denemişler boşanmak üzere olanlar her yolu deneyenler ama vajinasına bakamayanlar herşey beynimizde bebişim....düşün fiziksel hiç bi sorunun yok tek sorunun kafandaki korkuların yanlış bilgilerin bilmediğin denemediğin bi şeyden korkuyorsun mesela ben hayatım boyunca kuru fasulye yememiştim tadına bile bakmamıştım gördüğüm anda sofradan kalkardım annem neler neler yaptı bana rüşvet bile teklif etti yok mümkün değil yemem diyordum ve yemiyordum halbuki hiç tadına bile bakmamıştım sonra bi gün noldu nasıl oldu bilmiyorum çokmu açtım kafama saksımı düşmüştü evde kimse yoktu annemde yeni gitmiş belliki yemekler sıcaktı ocağın üstünde aldım tabağa koydum oturdum masaya kaşığı bi daldırdım ıyhhhhh dedim yerine koydum bi daha denedim 3. de gözümü kapadım yedim aaaa güzelmiş dedim 2 tabak yedim o gün ama hemen izleri yok ettim annem anlamasın diye o gün bu gündür yiyorum ne kadar aptal bi düşünceymiş bendeki sanki kuru fasulye yiyince ölücektim ama ölmedim bak hala yaşıyorum kociş çok sever sık sık yaparım yani vajide bunun gibi sence dünyanın en zor işi ama öyle değil denesen anlayacaksın ne demek istediğimi ilerledikçe farkına varacaksın oooo buda neymiş diyeceksin hımmmm çokta tattlıymış yawww daha önce niye denememişim diyeceksin ...
ayy ben çıkayım artık dönene kadar nelr olur nelerrr.temizlik yapacam çok işim var çokkk .akşama doğru grşrz şekerler hepinizi öpüyorummmmm![]()
akşama erken gel kutlama yapcaz bebişim

allammmm yarabbimdoğru vallaa ben kansiz olmasam evde öle dolaşırım yaza inşallahh
![]()
leynnnn sen hele bi öle dolaş kociş sana bi kan iğnesi vursunda sen gör bak heryerinden nasıl alev fışkırıyor