- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.861
bende parmak egzersizi yaparken kendi parmağımdada eşimin parmağındada çıkartırken çok acıyo niyeyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canım cok sukur ctesı bıttı bu ıs dıyorum umarım devamıda gelır senın durum nedır?
hadi ya çok iyi o zaman tatlım ben hiç o kadar büyük aparat almadan yaptım sen hayli hayli yaparsın birkaç gün daha alış ve pe...se geç bence.baktın ki olmuyo sonra biraz daha egsersiz yaparsın.çıkartırken bi tuhaflık oluyo evet yavaş yavaş çıkart canım anlamazsın o zaman.zamanla alışırsın zaten.hadi canm seni de ekleyelim mavi listeye zamanın gelmiş artık![]()
inş canımcım
şimdi biraz daha iyi
yarına yarın dan sonra daha daha kalınlaştııp
hafta sonu denicem inşşşşşş![]()
bende parmak egzersizi yaparken kendi parmağımdada eşimin parmağındada çıkartırken çok acıyo niyeyse
canım daha niye kalınlaştırıyosun ki?pe..s boyutundaysa yeter ki zaten.bak sonra daha kalınını alamassan moralini bozmayasın bence gerek yok kalınlaştırmana tabi sen bilirsin yine de
arkadaşlar ben yıne yapamadım ya popo yönüne ittiremiyorum p..... yi kayıp gidiyor,eşim hevesim kaçtı bu iş olmaz diyip benide umutsuzluğa sürüklüyo yardım edin başaran arkadaşlar lütfen![]()
haklısın ama alabilirim daha kalını diye düşünüyorum
eğer alırsam kendime güvenim artacak ve ilk denemem daha kolay geçecek diye düşünüyorum
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum![]()
selam arkadaşlar yazmadan geçemedim başımdan geçeni paylaşmam belki size iyi gelir dedim zira evliliğimin ilk altı ayında bu tür yazıları aramakla yöntem denemekle geçirdim diyebilirim şimdi yaklaşık 2 yıllık evliyim ..
eşimle 8 yıllık bir sevgililiğimiz var birbirimizi onca aşkla sevmemize rağmen ben evlendiğim gece bir şey yapamadımpöff hararetle seviş sonra imdat diye kaç:) felakettt:)
sonra stresten adet oldumm:) al sana bir kaya:)
sonra cinsel destek merkezine gittim ortamı sevmedim balayına gittik dene dene olmadı:) ay ne günlerdii...
şimdi gülerek hatırlıyorum:)
kayganlaştırıcıyı geçin ben dişçilerin bile kullandığı Xylocain Sprey Pump 100 mg 50 ml kullandım düşünün uyuşturdum şişlik dışında yanma hissediyorum gerisi boşluk yine olmadıı
sonra dene dene olmuyo ama kegel falan yapmadım...
vajinal ilaçların uzun çubukları var kendi kendime sessizce eşimden gizli onu kullanmaya çalıştım zorladım zorladım ama çok isteidm başarmayı:) çok çabaladım ama sapıkmıyım bende dedim kendi kendimeee:))
neyse uzattım kızlar ama o biraz daha biraz daha derken baya aya becerdim ben :)
sonra eşime zorla dedim bayaaa...
o zorlarken benimde çabamla oldu kendiliğinden güzelde oldu yaaa:))
eşiniz zorlasın kızlar enim eşim kibardı beni bekledi hala eğer ön sevişme kısa olursa zorlanıyorum ama eşim artık olmuyorsa bırakalım demiyor ve oluyor...
hepinize iyi şanslar
sakin olun ve eşinize destek olun.. ve parmak yöntemi falan yapmayın benim psikolojimi daha çok bozmuştu bunlarrrr....
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar mum içimde yamuldu:18:korktum ayol bu nasıl iştir, başka bi yol bulmak lazım aklına bi fikir gelen varmı bakın benim artık bu işi halletmem lazım biraz daha tembellik yaparsam kocam boşayacak benihadi hadi fikir