Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana da aşamayacakmışım gibi geliyor o kadar çok denedim ki umudum bitmek üzere morslim çok bozuk ya parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz derecede acım acıyor ilarlemiyorum nefes egzersizi ile aynı anda yapıyorum yok olmuyor ya :(

canım parmak yerıne kulak çöpüyle yap ıstersen belkı parmaga hazır degılsındır kucukten buyuge dogru kendını hazır hıssettıkce gecersın bu durum kısıye gore degısıyor

asagıda daha once gormedıgım kısılerı goruyorum sııııııııııııııııııııst kızlar sadece okumayın lutfen yazın bak bu hatayı yaptım 2-3 ay sadece okudum sonra bı cesaret yazdım cok sukur cozum saglandı

canım benım usenme hadı kalk yap vajınusmus erteleme hastalıgı zaten. bı bes dk dıye kalk zaten gerısı gelır ben hep oyle kandırıyordum kendımı azcık yaparım dıyerek baslıyordum son zamanlarda 1-1,5 saat olmustu

haklısın canım
ben de daha saat erken diye kandırıyom hep kendimi
saat tam buçuk olsun başlıcam söz:17::17:

haklısın canım
ben de daha saat erken diye kandırıyom hep kendimi
saat tam buçuk olsun başlıcam söz:17::17:

delı yaaa ha ceyrek ha bucuk ne fark eder ben egzersızlerı dızı ızlerken yapıyordum daha dogrusu esım yapıyordu ben kendım cok az parmak egzersızı yaptım gerısı hep esım yaptı ben hem yatmıs oluyordum hemde dızı keyfı vaktın nasıl gectıgını anlamıyordum

delı yaaa ha ceyrek ha bucuk ne fark eder ben egzersızlerı dızı ızlerken yapıyordum daha dogrusu esım yapıyordu ben kendım cok az parmak egzersızı yaptım gerısı hep esım yaptı ben hem yatmıs oluyordum hemde dızı keyfı vaktın nasıl gectıgını anlamıyordum

parmak egzersizi mi yapmıştın sen ben mumla yapıyorum
bugünkünü ilk defa denicem
inşallah zorlanmam
10 dakika daha takılayım burda
sonra yapcam:126::126::126::126::126::126:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum üst pozisyonda nefes verirken aynı anda nasıl ıkınıyorsunuz ıkısını birden nasıl oluyor?çünkü ben nefes verirken ıkınmayı yapamıyorum bunu bana biraz açıklarmısınız lütfen

tesekkurler canım cok sukur ctesı bıttı bu ıs dıyorum umarım devamıda gelır senın durum nedır?

benim durum aynı mideycim 1 aydır bizde tık yok ne deneme ne egzersiz işte burayı okuyarak zaman geçiriyorum morali düzeliyor biraz benim eşim biraz tembellik yapıyor bu konuda halbuki eş parmağıyla başlamıştım ben ve eşimin baş parmağını sonuna kadar alabiliyordum en son ama araya bir olaylar girdi ve öylece kaldı artık ne deneme yapıyoruz ne egzersiz devam ediyoruz böyle o istekli olmayınca bende de olmuyor böyle geçinip gidiyoruz işte canım

arkadaşlar birşey sormak istiyorum üst pozisyonda nefes verirken aynı anda nasıl ıkınıyorsunuz ıkısını birden nasıl oluyor?çünkü ben nefes verirken ıkınmayı yapamıyorum bunu bana biraz açıklarmısınız lütfen

canım ben de ikisini birarada yapamıyorum ya ben nefes verirken ittiriyodum hep.sanki ıkınınca daha çok kapanıyomuş gibi geliyodu bana.sadece işte mesela parmak esgersizinde girişte ıkınıyodum parmak girişi rahat olsun diye.sonra içine aldığım zaman ıkınmıyodum bi daha.bi de ara vermeyin tatlım ya.tabi ne yaşadığınızı bilemiyorum ama ara verince insanın bi daha yapası gelmiyo.ben de eşimin parmağıyla daha rahat yapıyodum ama eğer o yapmak istemiyosa sen de mumla yap egserszilerini.bana mum parmağa göre daha rahat gelmişti.hem eşine de ihtiyacın kalmaz böylece

sardunyacım bak bende öyledyidm şimdi diyorumki ay ne kolaymış tatlım yavaş yavaş acele etme bak yemin ederim hiç acımıyor

aferin kız esra sen de acımıyo dedin ya artık acımadığı kesinlikle garantilendi çok takdir ettim seni şu an:46::46::46::46::46:

buyur burdannnn yakkk Allahım çıldırmak üzerreyimm kaynanamlar gene geldiiii kesin kalacaklarrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay ne arsız kaynana bu be ne o zırt pırt sizde:47:bi rahat yok yaaaaaaaa:31:

p...s kadar
ama çıkartırken biraz acıyo
alışır sanırsam
egzersize devammmm:21::21::21::21::21::21:

hadi ya çok iyi o zaman tatlım ben hiç o kadar büyük aparat almadan yaptım sen hayli hayli yaparsın birkaç gün daha alış ve pe...se geç bence.baktın ki olmuyo sonra biraz daha egsersiz yaparsın.çıkartırken bi tuhaflık oluyo evet yavaş yavaş çıkart canım anlamazsın o zaman.zamanla alışırsın zaten.hadi canm seni de ekleyelim mavi listeye zamanın gelmiş artık:66::66::66::66::66::66:

Back
X