Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla canım ben seni burda ilk defa görüyorum bana ilk defa denk gelmişsindir muhtemelen.yalnız bilmediğin bişey var o arkadaşı egsersize başlatmak için atmadığımız takla kalmadı.korkuları var ve bitürlü başlayamıyo egsersize.zor bela bizim zorlamamızla kulak çöpüyle başladı şimdi biz de komik dersek nolur sence?o egsersiz yapmadan önce de hep pe..sle başlamak istiyodu o yüzden öyle demiştir.sen de sadece o yorumunu gördüysen ona dayanarak böyle bişey yazdığını düşünüyorum[/QUO
zorla kulak çöpü ile başlayan bir arkadaşa penise geç demek sence ne derece doğru, ayrıca onun geçtiği yollardan bizde geçtik ve bu tecrübelerimizi sitede onun gibi kulak çöpü ile başlayan ve hala bişeyler öğrenip uygulamak için ölen arkadaşlara kulak çöpünden sonra biraz daha kalınına geçin demek ve örnek vermekte bir sakınca yok az önce yaptığım gibi

valla canım ben seni burda ilk defa görüyorum bana ilk defa denk gelmişsindir muhtemelen.yalnız bilmediğin bişey var o arkadaşı egsersize başlatmak için atmadığımız takla kalmadı.korkuları var ve bitürlü başlayamıyo egsersize.zor bela bizim zorlamamızla kulak çöpüyle başladı şimdi biz de komik dersek nolur sence?o egsersiz yapmadan önce de hep pe..sle başlamak istiyodu o yüzden öyle demiştir.sen de sadece o yorumunu gördüysen ona dayanarak böyle bişey yazdığını düşünüyorum[/QUO
zorla kulak çöpü ile başlayan bir arkadaşa penise geç demek sence ne derece doğru, ayrıca onun geçtiği yollardan bizde geçtik ve bu tecrübelerimizi sitede onun gibi kulak çöpü ile başlayan ve hala bişeyler öğrenip uygulamak için ölen arkadaşlara kulak çöpünden sonra biraz daha kalınına geçin demek ve örnek vermekte bir sakınca yok az önce yaptığım gibi

pe..geç demediğim için üzerime alınmıyorum geç diyen olduysa da hata etmiştir

Selam kızlar....Benim eşimde ilk zamanlar çok şey söylerdi...Hatta topla eşyanı annenin evine git bile dedi,nasıl gideyim eşimi çok seviyordum...ama bunlar o anki sinirle söylenen şeyler,5 dk sonra yanıma gelip özür diliyordu,bu benim egzersizlere başlamamada sebep oldu..Beni tetikledi ve şükürki başladım ve başardım,onun için arkadaşlar bunları söyleyip,birbirinizi kırmadan başlayın egzersizlere...Şimdi o halinden eser yok,pamuk gibi oldu...Tabi bende çok mutluyum..

aaaa topla eşyanı git derken şaka yapmıştır canım bence.... çünkü öyle bir söz denmez ya... düşünsene insan o zaman düşünür ki demek ki bu adam benimle bu iş için evlenmiş iş olmayınca beni istemiyo iş olunca pamuk gibi :S ozaman insan sevgisinden de şüphe eder... sendeki sabrı takdir ediyorum canım....

........... eğer bu şaka değilse ve var böyle erkekler biliyorum ....böylelere sinir oluyorum kusura bakma ama canım o iş olmayınca annenin evine git diyip 2 dakka sonra özür diliyo ama o iş olduktansonra 2 dakikalığına bile böyle kötü bi cümle kullanmıyo dimi o iş oldu ya en büyük sensin senden başka büyü yok senden başka hatun yok .... ayy çok sinirlendim vallaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
bende bunu komik bulduğumu söylüyorum zaten, kızcağız kendi penise geçmek istediğini söylüyo bende mizahsen yaklaşıp ne acelen var dur bakalım korkarsın anlamında bişeyler yazdım

aaaa topla eşyanı git derken şaka yapmıştır canım bence.... çünkü öyle bir söz denmez ya... düşünsene insan o zaman düşünür ki demek ki bu adam benimle bu iş için evlenmiş iş olmayınca beni istemiyo iş olunca pamuk gibi :S ozaman insan sevgisinden de şüphe eder... sendeki sabrı takdir ediyorum canım....

Sanmıyorum,onun için evlensin çünkü beni tam 16 ay bekledi...Onlarında psikolojileri çok etkileniyor ve o anki sinirle söyledi ama dediğim gibi 5 dk sonra gelip özürler diledi...Bende gidecektim ama eşim buna asla izin vermez,bunu biliyorum..Bir daha böyle birşey söylemedi,zaten..şimdi herşey çok iyi,bebişimizde olacak Allaha şükür..
Yani benim demek istediğim bu zamanlarda herşey söylenebiliyor,bizde yaşadık...insan kırılabiliyor ama önemli olan bu aşamaya getirmemek yani çözümü biliyorken,ertelemeyin

Son düzenleme:

bazen olamayacagını bıldıgımız halde burda tasdık bekledıgımız oluyor arkadasta o anda bence bunu yapmak ıstedı bızlerde cevabını yapma bekle dıyerek vermıstık kımse tabıkı deneyebılırsın dememıstır. tabıkı fıkrınde haklısın canım bu ıs asama asama tecrubeyle sabıttır arkadaslar zaten senın fıkrıne yanlıs demedı kı sadece hanı komık gulesım geldı falan demıstın ya ona bıraz kızdılar galıba...gerılmeyelım bacılar relax olun bol bol egzersız yapınnnnnnnnnn ve ınsallah yenın vajınusmus belasını ok tatlım

bazen olamayacagını bıldıgımız halde burda tasdık bekledıgımız oluyor arkadasta o anda bence bunu yapmak ıstedı bızlerde cevabını yapma bekle dıyerek vermıstık kımse tabıkı deneyebılırsın dememıstır. tabıkı fıkrınde haklısın canım bu ıs asama asama tecrubeyle sabıttır arkadaslar zaten senın fıkrıne yanlıs demedı kı sadece hanı komık gulesım geldı falan demıstın ya ona bıraz kızdılar galıba...gerılmeyelım bacılar relax olun bol bol egzersız yapınnnnnnnnnn ve ınsallah yenın vajınusmus belasını ok tatlım

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::54::54::54::54::54:

Sanmıyorum,onun için evlensin çünkü beni tam 16 ay bekledi...Onlarında psikolojileri çok etkileniyor ve o anki sinirle söyledi ama dediğim gibi 5 dk sonra gelip özürler diledi...Bende gidecektim ama eşim buna asla izin vermez,bunu biliyorum..Bir daha böyle birşey söylemedi,zaten..şimdi herşey çok iyi,bebişimizde olacak Allaha şükür..
Yani benim demek istediğim bu zamanlarda herşey söylenebiliyor,bizde yaşadık...insan kırılabiliyor ama önemli olan bu aşamaya getirmemek yani çözümü biliyorken,ertelemeyin

evet olabiliyo... biz dede ben eşime çok kızmışımdır senin yüzünden olmuyo korkutuyoun beni çok zorluyolasun diyorum ama bişi demiyo.. yazık ya adamlara da acıyorum ama ne yapalım bu bi hastalık işte yenemiyoruz... egzersizlere de başlayamıyoruzzzz..... panik devam ediyo yani.... sen kaç ay sonra yendin bu zıkkımı... egzersizini ne kadar zaman yaptın

selam kıslar..
günlerdir burdaki yorumları okuyorum..
ben 4.dilatördeyim dr.ilişki önerdi..ancak hiç bir pozisyonda rahat değilim...
mutlaka bu aşamada yardım edecek arkadaşlar vardır..ümidim azalıyo..,
bu dilatörler bitince hemen oluvericek sanıyordum...üzgünüm..::36:

valla canım ben seni burda ilk defa görüyorum bana ilk defa denk gelmişsindir muhtemelen.yalnız bilmediğin bişey var o arkadaşı egsersize başlatmak için atmadığımız takla kalmadı.korkuları var ve bitürlü başlayamıyo egsersize.zor bela bizim zorlamamızla kulak çöpüyle başladı şimdi biz de komik dersek nolur sence?o egsersiz yapmadan önce de hep pe..sle başlamak istiyodu o yüzden öyle demiştir.sen de sadece o yorumunu gördüysen ona dayanarak böyle bişey yazdığını düşünüyorum

pe..geç demediğim için üzerime alınmıyorum geç diyen olduysa da hata etmiştir

bazen olamayacagını bıldıgımız halde burda tasdık bekledıgımız oluyor arkadasta o anda bence bunu yapmak ıstedı bızlerde cevabını yapma bekle dıyerek vermıstık kımse tabıkı deneyebılırsın dememıstır. tabıkı fıkrınde haklısın canım bu ıs asama asama tecrubeyle sabıttır arkadaslar zaten senın fıkrıne yanlıs demedı kı sadece hanı komık gulesım geldı falan demıstın ya ona bıraz kızdılar galıba...gerılmeyelım bacılar relax olun bol bol egzersız yapınnnnnnnnnn ve ınsallah yenın vajınusmus belasını ok tatlım[/QU
valla kimsenin kimseye kızmaya hakkı yoktur, o benim fikrimdi ve dediğim gibi bende mizahsen yaklaşıp ne acelen var dur diye cevap yazmıştım, hepimizin rahatsızlığı bu ne yazıkki arkadaşlar mizahla dalga geçme olayını karıştırdılar bişe diyemicem

selam kıslar..
günlerdir burdaki yorumları okuyorum..
ben 4.dilatördeyim dr.ilişki önerdi..ancak hiç bir pozisyonda rahat değilim...
mutlaka bu aşamada yardım edecek arkadaşlar vardır..ümidim azalıyo..,
bu dilatörler bitince hemen oluvericek sanıyordum...üzgünüm..::36:

yenen arkadaşlara tebrik ederimm zafer sizinle olsun canlarımm

tabıkı canım oyle eger kavga anında soylenenler gercek dusunceler olsaydı bu evlılıklerın hepsı bıtmelıydı. bızlerde sınırlıyken neler soyluyoruz dusununce bazen onlarda bızı affetmekle buyukluk edıyorlar bı de ınsan bazen sırf karsısındakının canını acıtmak ıcın soyluyor. sımdı ıyıymıssınız ya canım cok sukur bu onemlı bebısı huzursuz etmeyın haaaaa kızarım bak

evet olabiliyo... biz dede ben eşime çok kızmışımdır senin yüzünden olmuyo korkutuyoun beni çok zorluyolasun diyorum ama bişi demiyo.. yazık ya adamlara da acıyorum ama ne yapalım bu bi hastalık işte yenemiyoruz... egzersizlere de başlayamıyoruzzzz..... panik devam ediyo yani.... sen kaç ay sonra yendin bu zıkkımı... egzersizini ne kadar zaman yaptın

Yani böyle dedim diye eşim hakkında kötü izlenim vermek istemedim,yanlış anlaşılmasın...Çok sabırlı ve çok iyidir benim kocam yaa...hakkını yiyemem,benimde zevk almam için 1 saat uğraşır...Aynen bende egzersizlere başlayamıyordum,ilk parmağa cesaret edemedimde kulak çubuğunu denedim ve bacaklarım zangır zangır titriyordu,onu ilk aldığımda sevinçten deli gibi ağladım,kulak çubuğu yani..Ben 2 ayda yendim ama bu kişiden kişiye değişiyor..1 haftada yenen arkadaşlarda var,1 ayda yenenlerde..Bunun en kesin çözümü düzenli egzersiz,kendinizi şartlandırın,hergün şukadar zaman egzersiz yapacağım de mesela ve bunu uygula...Gör bak nasıl kolay olacak,sen bile inanamayacaksın..Zaten önemli olan ilk egzersizi yapabilmek,ona cesaret edip yaptın mı bir sonraki gün çok daha kolay yaparsın..

Back
X