Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım senin adına ayrıca çok sevindim daha sen başarmadan 1 2 saat önce senin için dua ettim ALLAH ım bu kızın artık hakkı başarmak dedim mutlu olsun dedim çok beklemişsin çünkü.sonra başardığını görünce çok sevindim.İnşallah mutluluğun bir ömür boyu sürsün canımlazım
canim benim allah ragzi olsun.:71:bende hepiniz icin dua ediyorum hep isimlerinizi soyleyerek etmeye calsiyorum.ben yasadim senelerce cok iyi biliyorum vajinin ne demek oldugunu ama inaniyorum ki allahin izniyle hepiniz cozeceksiniz.egzersizde basladiktan sonra cok cabuk gelisiyor hersey anlamiyorsun bile.aklina ne takilirsa sor tatlim elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisacam:70:
ecrin yaptıktan sonra kasılmadan birleşme yapabiliyomusun tekrar denediğinde artık herşey normalmi, benim korkum yaptıktan sonra geriye ket vurmak sonradan geri mumlara kalemlere dönmeyelimde
canim ben ilk basardigim gun bide sonraki gun denedim daha deneyemedim.kasilma demeyelim de biraz alismamiz gerekiyor.git gelde biraz cekiniyorum ama o da zamanla olacak cunku buda egzersiz gibi nasil bir anda hepsini alamadiysak buna da alisacaz zamanla:34:
tebrikler canım, ben çok giremiyorum bu ara yeni gördüm,:64::64::74::64: çok sevindim senin adına.. gözün aydın ..:65:
canimm cok tesekkur ederim:70:
yenenleri tebrik ediyorum:))harikasınız
sagol tatlim :54:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum üst pozisyonda nefes verirken aynı anda nasıl ıkınıyorsunuz ıkısını birden nasıl oluyor?çünkü ben nefes verirken ıkınmayı yapamıyorum bunu bana biraz açıklarmısınız lütfen
canim ikisini bende hicbir zaman ayni anda yapamadim.o yuzden ben sadece nefes verirken ilerletmeye calisiyordum zaten derin nefes alip verince vaji aciliyor hissediyorsun...

[

Günaydın

Günaydın o gül yüzlü sevdiğime,
Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne,
Günaydın gün görmek için bekleyene,
Günaydın, günaydın, günaydın.

Günaydın benim derdime derman dostlarıma,
Günaydın, dert ortağım komşularıma,
Günaydın yardan uzak sevgiliye,
Günaydın, günaydın,günaydın.

Günaydın güle hasret bülbüle,
Günaydın bülbülün aşkı güle,
Eyy dostlar,
Uyandığınızda öyle bir günaydın deyin ki,
Yazıklar olsun,
Ömründe bir kez günaydın demeden ölene

—

:24::24::24::24::24::24::24:/COLOR]

canım ben üstte olduğum pozisyonda başarmıştım ama şu an yatak ucu pozisyonu daha rahat geliyo.sen de birkaç değişik pozisyonda deneyerek hangisinin rahat olucağını anlayabilirsin.şekilden şekile giriyo insan belki ama olsun sonu güzel oluyo

biraz özel olucak ama siz çalışmalar bitince hemen başardınız mı?böyle bi süreç normal mi?

[

Günaydın

Günaydın o gül yüzlü sevdiğime,
Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne,
Günaydın gün görmek için bekleyene,
Günaydın, günaydın, günaydın.

Günaydın benim derdime derman dostlarıma,
Günaydın, dert ortağım komşularıma,
Günaydın yardan uzak sevgiliye,
Günaydın, günaydın,günaydın.

Günaydın güle hasret bülbüle,
Günaydın bülbülün aşkı güle,
Eyy dostlar,
Uyandığınızda öyle bir günaydın deyin ki,
Yazıklar olsun,
Ömründe bir kez günaydın demeden ölene

—

:24::24::24::24::24::24::24:/COLOR]

günaydın serencim:71:

biraz özel olucak ama siz çalışmalar bitince hemen başardınız mı?böyle bi süreç normal mi?

özel olsun tatlım hiç sorun değil sen istediğin herşeyi sor biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz artık.ben kulak çöpü ve en son 2 parmak egsersizinden sonra pe...s denemesine geçtim.hep yarıya kadar alabiliyodum bi türlü ilerlemiyodu.1-2 hafta böyle gitmiştir heralde bu durum.sonra olmayınca şu beyaz bakkal mumlarından denedim sanırım onun çok etkisi oldu ki onu alabildikten kısa bi süre sonra başardım.sen bi de dilatörlerle çalışıyomuşsun senin işin daha kolay.ben sadece parmak ve mumla çalıştım.4.dilatör epey büyüktür sanırım.ben ağır ilerledim biraz 2,5 ayda başardım.ama sen o büyüklükte dilatörü alıyosan çok daha kısa bi sürede yaparsın.arada geçen süreç çok normal hemen olmayabiliyor yani sen ferah tut içini çok iyi bi durumdasın şu an

benim durum aynı mideycim 1 aydır bizde tık yok ne deneme ne egzersiz işte burayı okuyarak zaman geçiriyorum morali düzeliyor biraz benim eşim biraz tembellik yapıyor bu konuda halbuki eş parmağıyla başlamıştım ben ve eşimin baş parmağını sonuna kadar alabiliyordum en son ama araya bir olaylar girdi ve öylece kaldı artık ne deneme yapıyoruz ne egzersiz devam ediyoruz böyle o istekli olmayınca bende de olmuyor böyle geçinip gidiyoruz işte canım
tatlimmm hemen basla egzersize neden vakit kaybediyorsun sen kendi parmaginla dene hem baslamissin tatlim ne guzel.hic vakit kaybetme biraz ustune dus bak nasil hemen ilerleyeceksin.
alamam hepsini içime diyordum
biraz zor oldu ama 12 cm kadar soktummmmmmm:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
cok sevindim tatlim halay yakin gibi gozukuyor:92:
bende parmak egzersizi yaparken kendi parmağımdada eşimin parmağındada çıkartırken çok acıyo niyeyse
tatlim o ilk zamanlar oluyor ama kisa suruyor vaji alisiyor hemen:34:
mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo :(
canlarim tam yonu bulamiyorsunuz heralde acidigi anda bekleyin biraz icinizde tutun daha sonra gene ittirin hemen cikarmayin.
Hepinizmi acemisiniiiiiiiiiiiiz nerde bu tecrübelileeeeeeeeer venüs ecrin nerdesiniz kırmızı bayrak sallayanlar mum diyorum yamuldu diyoruuuum
kizzz o kadar sicakta heralde yamulur allah ne etmesin seni hemi:9:sen ufoyu odanin kosesinde calistir bise olmaz yamulmaz o zaman:1:
Moralim bozuldu gene yapamadım parmağımı bir türlü ilerletemiyorum ya ne olursunuz yardım edin
tatlim takildigin yeri anlat ona gore bir yol bulalim.yilmakk yokkkk :70:

özel olsun tatlım hiç sorun değil sen istediğin herşeyi sor biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz artık.ben kulak çöpü ve en son 2 parmak egsersizinden sonra pe...s denemesine geçtim.hep yarıya kadar alabiliyodum bi türlü ilerlemiyodu.1-2 hafta böyle gitmiştir heralde bu durum.sonra olmayınca şu beyaz bakkal mumlarından denedim sanırım onun çok etkisi oldu ki onu alabildikten kısa bi süre sonra başardım.sen bi de dilatörlerle çalışıyomuşsun senin işin daha kolay.ben sadece parmak ve mumla çalıştım.4.dilatör epey büyüktür sanırım.ben ağır ilerledim biraz 2,5 ayda başardım.ama sen o büyüklükte dilatörü alıyosan çok daha kısa bi sürede yaparsın.arada geçen süreç çok normal hemen olmayabiliyor yani sen ferah tut içini çok iyi bi durumdasın şu an

dr.da aynısını söyledi 3 haftaya kadar alışırsın diyo...da ..işte insan doyumsuz..önce şunlar olsun dedim oldu..şimdi bu olsun diyorum..olunca çocuk olsun dicem...filan..4.dilatör penisten büyük müş
3.olan ilişki için yeterli imiş ..ama açılmasını için kolaylık için 4.biraz çalıştırıyorlar..

dr.da aynısını söyledi 3 haftaya kadar alışırsın diyo...da ..işte insan doyumsuz..önce şunlar olsun dedim oldu..şimdi bu olsun diyorum..olunca çocuk olsun dicem...filan..4.dilatör penisten büyük müş
3.olan ilişki için yeterli imiş ..ama açılmasını için kolaylık için 4.biraz çalıştırıyorlar..

canım insanoğlu böyle zaten doyumsuzuz malesef.hemen herşey bir an önce olsun istiyoruz ama herşeyin bi zamanı var.vajiyi yensen bu sefer de çocuk istiyceksin,çocuk olsa yarın başka bişey istiyceksin hepimiz böyleyiz aslında.4. pe..sten de büyük hee oo maşallah o zaman sen onu alabildikten sonra pe...s ne gelir ki sana hadi alış hemen sonra pe...se geç sonra da bizi güzel haberinle şenlendir canım:65:

kulak çöpüne bişey sürüyormusunuz ? ya ucu pamuklu olur mu ki içerde falan geri çekerken kalmasın bak denicem içimde kalırsa sizden bilirim :))
kizz oylece sokma:1: ya ameliyat eldiveninin yada pre...tifin icine gecir ustune de jel sur oylece sok
nazlicimmmmmmmmmmmm bebişimizin annesi sen kimseciklere açıklama yapma canım bu halde bile bizlere yardım cı olmaya çalışıyosun eşinle sen iyimisin boşver kim ne düşünürse düşünsün :16:
fasulyecikimiz iyi olsun da gerisi önemli değil bizde yapamayınca birbirimize neler diyoruz ben daha ağresifim sorun bendeyken sende yapmıyosun diye üste bile çıkıyorum kaç kez boşanalım dedim bulafı açınca iki kat kızıyo bizde boşanma yok seni vururum diyor :26:
aman katil olmasın diye kalıyorum :27:
canım ya bu saatlerde girip bize yardımcı olmaya çalışıyosun bu akşam acık gergin burası napalım kocalara güç yetmedi buraya taştı sanırım :9:

buarada ben bugün kulak çubugumu ikiye çıkardım rahat girdi ama çıkarınca bidaha nekadar uğraşsam da girmedi korkup kendini kapadı benimki sanırsam bende yarına kadar izin verdim onu sıcacık uyucak birazdan :16:
canim cok guzel ilerliyorsun :46::46::46:
süper habelerim var bu hafta denemeler yaptık o herzamanki sinir ağlama krizlerim yok çünkü sakinleştrici ilaç alıyorum çok faydası var mutlu deniyorıum önce egzersiz sonra pen denemesi son 2 dir inanılmaz bişi oldu başı girdi yarıya kadar gitti ıkındım nefes falan tabi uyusuktımda ama ilerlediğini hisetmek o yarıya kadar giriypoya git gel yaptık tamamaı deil ama 2 seferdir böle bugun dahada ilerlerdi k yarıya kadar yani müthüş mutluluk sonra korktum bıraktık çok mutluyuz
:nazar::nazar::nazar:halay yakinnn tatlim:66:

canım bebe yağı sür hiç acı olmuyo ,bende aşamıycakmışım gibi geliyo ama bizden daha kötü durumda olanlar aşıyo ,benim arkadaşım sinekten bile korkardı ısrır canım yanar diye,gerdeğe bi girdi çıktı sinek ısırığı kadar bile acı yok dedi bizim pisikolojımız hep bekaretimizi korumaya yönlenmiş toplumsal baskı yüzünden kendimizi kısıtlamışız oyuzden eşlerimizle bile bunu yapamıyoruz :43:

bebişim bebe yağı mantar yapıyor kullanmanızı tavsiye etmiyorum ben mantar oldum doktorun uyarmasına rağmen evde nasıl olsa var diye onu kullandım ilk başlarda anlamadım sonra ilişki denemsinde çıktı ortaya :69:yazdıklarına aynen katılıyorum bebişim emin ol diyeceksinki bumuymuş bundanmı korkmuşum ben..hadi güzelim biraz cesaretle olacak bu iş güzel haberler bekliorum sizden...

alamam hepsini içime diyordum
biraz zor oldu ama 12 cm kadar soktummmmmmm:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

oyyyyyyy oyyyyyyyy yawru kuş sen iyi kıvırdın bu işi yakında yeni taze ve kuduruk gelinimiz sen olacakmışsın gibi bi his var içimde :nazar:

bende parmak egzersizi yaparken kendi parmağımdada eşimin parmağındada çıkartırken çok acıyo niyeyse

canım çıkatırken çekilen acı kuruluk nedeniyle içerde bi şey olması hissine alışırken heyecan yapıyoruz ve çıkarırken kuruluk nedeniyle vaji parmağa yapışmış gibi oluyo çekince acıyo haliyle daha bol jel sürün ve parmakla içerde mümkün olduğu kadar git gel yapınki hem ıslaklık olsun hemde jel kuru yerlere yayılsın :61:

mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo :(

canım seni hatırlayamadım ama egzersizlerini yapıp p...se geçtiysen bırak eşin açıyı ayarlasın sana ittirmek kalsın :64:

Hepinizmi acemisiniiiiiiiiiiiiz nerde bu tecrübelileeeeeeeeer venüs ecrin nerdesiniz kırmızı bayrak sallayanlar mum diyorum yamuldu diyoruuuum

leynnnnn gece jeli denedik heralde azcık kaynattık yawww...anam o sıcaktan olmuştur bende mum denemesi yaptım ama benimki kırıldı yamulmadı hemde koca şamdan mumu hala duruyo anı olarak :16::16:bu arada seni ilk defa görüyorum kendini tanıtırmısın ?

bestecim baya baya vaji teşhisliydim ya :)
parmak yerine şu iltihap ilaçları ilede verilen sert naylon çubuklar var ucu kalın onla başardım 6 aydaa :)
az çabalamadım .. inanın psikolojik ilk zamanlar eşim yanıma geldiğinde kitlenirdim ama onunla sevişmeyi bi istiyodum bi istiyodum 6 yıl beklemiştim doğal olarak hormonlar maks düzeydeydi..:))) mum falan riskli kıslar ya sert bişelerle deneyin nolursunuz.. parmak yönteminde tırnak kısada olsa acıtabiliyoo..
benim fikrim tabii..hepinize Rabbim yardım etsin çok zor eksik hissederdim kendimi.. ben neden kızım halaaa diye sızlandım 6 ay.. ama bakın hala korkuyorum acıyor ama artık zorlayınca oluyorr:))

canımcım beni eşim zorladığında ben kendimi tecavüze uğrayacakmışım gibi hissediyordum tabi herkesin psikolojisi farklı...eş bazen tavır koymalıymış her zaman anlayışlı olması bizi ertelemeye itermiş bunu bana psikoloğum söyledi ama bu tavır koyma zorla yapma gibi değilde daha çok psikolojik zorlama yada baskı gibi olmalıymış :77: bu arada tebrik ederim sende kurtulmuşsun :71:

canım senin adına sevindim ama zorla yapmak ters de tepebilir sen izin vermişsin böyle bişeye ama ben olsam izin vermezdim eşim bile olsa.hem parmak yöntemini doktorlar veriyor zaten yanlış bişey olsa vermezlerdi ki.

aynen parmak egzersizi tüm psikologların bu tedavi için ön gördüğü en doğal en sağlıklı yöntem...ayrıca hissedebilmemiz için çok yararlı :66:

arkadaşlar mrb,uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.emla krem aldım dün..bu arada eşimin söylediği şey "acele etme,geç olsun temiz olsun.bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyorum" diyor.ama ben kendimi ona karşı eksik hissediyorum ve bu sorunu hiç çözememekten korkuyorum:( dün emla krem aldım,vajinamın içine sürdüm.ilk önce yanma oldu ama sonra geçti.bi 15 dk bekledim ve pamuklu çubukla denedim.o duvar gibi acıyan bölgeye gelince eskisi gibi olmasa da çok hafif bi sızı hissettim.acaba ben mi iyice süremedim bu kremi,sandığım kadar uyuşturmadı:( neyse yine de kendimi zorlayarak pamuklu çubuğu ittim.galiba girdi,emin değilim..neyse bu gece tekrar deneyeyim dedim.yine biraz zorlandım ama pamuklu çubuğu çıkardığımda ucunda kan vardı:(((( bu normal midir sizce? emla krem deneyenler var mı? herkes ilk emla denemesinde parmak,mum,pamuklu çubuk vs..alabilmiş.yanlış yeri mi deniyorum onu da bilmiyorum.off allahım nasıl kurtulucam ben bundan.bi yol gösterin lütfen:((

bebişim her zaman söylüyorum tekrar söylüyorum zorlamayın tahriş edersiniz sen egzersizde rahat değilsin kasılıyorsun o yüzden ilerlemiyor önce kendini kasılmalarını kontrol etmeye alışmalısın yarın ilişkiye girdiğinde bu çok çok önemli...kırmızı tahriş nedeniyle gelmiştir büyük ihtimal canım...ben tüm parmak egzersizlerimi ve mum egzersizlerimi sadece jel ile yaptım hiç bir acı duymadım sadece baskı ve karıncalanma duydum ama hep merak ederdim emlayı önce ağdada kullandım sonrasında 3 ay ara vermiştik ilişkiye ve benim kasığımda ağrılarım vardı bacağımı açamıyordum o acıyı hissetmemek için kullandım bir süre bazen uyuşturuyor bazen uyuşturmuyor bunun sebebini bende bilmiyorum açıkcası :17:

arkadaşlar emla kremı sürdüğünüzde mutlaka eşiniz korunsun çünki p.... yi uyuşturuyo biz denedik eşim dediki naptın bana p..... yi hissetmiyorum diye kızdı sanki bilerek yapmışım gibi suçladı ya töbe töbe ne bilim ben uzman mıyım bu konularda dedim döndüm uyudum

ewet emla eşinizin penisini uyuşturuyor siz uyuşmasanız bile o uyuşuyor o yüzden prezervatif takmanızı öneririm :87:

Her deneyişten sonra sonu yine hüsran :(( eşimle de kavga edip duruyoruz adam nöbette bile beni ahat bırakmıyor ya didişip duruyoruz

anacım takılma bunlara benim eşim melektir hesapta ama bizde çok kavga ettik o zamanlarda normal bunlar bebişim herşey yoluna girecek hiç merak etme :66:

Parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz bir acı ilerlemiyor ya br türlü

canım kasıyormusun kendini ? egzersizde rahat deilmisin ? acı olması imkansız bebişim jelimi az sürüyorsun yanlış yeremi itiriyorun kayıyo parmak zaten acıyacak bi yer yokki vajide :36:

selam kıslar..
günlerdir burdaki yorumları okuyorum..
ben 4.dilatördeyim dr.ilişki önerdi..ancak hiç bir pozisyonda rahat değilim...
mutlaka bu aşamada yardım edecek arkadaşlar vardır..ümidim azalıyo..,
bu dilatörler bitince hemen oluvericek sanıyordum...üzgünüm..::36:

kızzz tam dayaklıksın heeee yüzüp yüzüp kuyruna gelmişsin hala olcakmı diye sayıklıyosun olcak tabi o kadar dilatörle egzersiz yapmışsın mutluluk çubuğunumu alamayacaksın...kendine olumsuz yükleme yapma ben neler neler başardım tabiki p...sde başarıcam de kendine güven biz kadınlar çok güçlüyüz ama bunu bilmiyoruz....üstte ve ters oturarak posizyon benim kendi uydurduğum ve vajiyi yendiğim posizyondur tavsiye ederim bebişim hadi kolay gelsin sana :8:

nazlicimmmmmmmmmmmm bebişimizin annesi sen kimseciklere açıklama yapma canım bu halde bile bizlere yardım cı olmaya çalışıyosun eşinle sen iyimisin boşver kim ne düşünürse düşünsün :16:
fasulyecikimiz iyi olsun da gerisi önemli değil bizde yapamayınca birbirimize neler diyoruz ben daha ağresifim sorun bendeyken sende yapmıyosun diye üste bile çıkıyorum kaç kez boşanalım dedim bulafı açınca iki kat kızıyo bizde boşanma yok seni vururum diyor :26:
aman katil olmasın diye kalıyorum :27:
canım ya bu saatlerde girip bize yardımcı olmaya çalışıyosun bu akşam acık gergin burası napalım kocalara güç yetmedi buraya taştı sanırım :9:

buarada ben bugün kulak çubugumu ikiye çıkardım rahat girdi ama çıkarınca bidaha nekadar uğraşsam da girmedi korkup kendini kapadı benimki sanırsam bende yarına kadar izin verdim onu sıcacık uyucak birazdan :16:

ayyyy walla yanıma fırın alıp gelcem bi ısınamadın gitti ayol
:29:

süper habelerim var bu hafta denemeler yaptık o herzamanki sinir ağlama krizlerim yok çünkü sakinleştrici ilaç alıyorum çok faydası var mutlu deniyorıum önce egzersiz sonra pen denemesi son 2 dir inanılmaz bişi oldu başı girdi yarıya kadar gitti ıkındım nefes falan tabi uyusuktımda ama ilerlediğini hisetmek o yarıya kadar giriypoya git gel yaptık tamamaı deil ama 2 seferdir böle bugun dahada ilerlerdi k yarıya kadar yani müthüş mutluluk sonra korktum bıraktık çok mutluyuz

tebrik ederim güzelim sona yaklaşmışsın sakinliğini kaybetme o anda heyecanımız bastıramayıp çuvalladık hep...ama ne güzel sen takviye kuvvet çağırmışsın gazaaan mubarek olsun bebişim mutlu son yakındır :nazar:

bu arada günaydın :92::74: tüm sexu hatunlara başarılar diliyorum :16::16::16:

biz dün akşam jeli test ettikteeeeee wowwwwww diyorum kısaca :66::66::66::66::66::62::62::62::62:bu arada telebeğin çok selamı var bu gün iç dış kaporta bakımına gitti hatun akşamüstü gelcek :48:

Back
X