Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersizlerde kızlık zarı yırtılan var mı ?

şimdiye kadar böyle bişey hiç duymadım. ama olmıcakta diyemeyiz :44:
egzersizleri en küçükten başlayıp yavaş yavaş yaptığımız için zar esniyor demekki o yüzden zarar da vermiyor ama gene eşlerinizin bu egzersizlerden haberi olması lazım. benim doktorum ilk eşime sordu problem olurmu die.

Kızlar ben hala muma devam şu kocişin keyfini bi yapabilsem p...s denemesi istiyorum ama çok da ütüne gitmeyim diye bekliyorum. Sizin kocalarınız her gece deneme yapıyomuydu?Benimkisi pek bi nazlı :69::69:

vala benm kocamda artık nazlı :9::9: bende burda neredeyse hergün deneme yapanları duydum ama benm kocamda malesef hergün denemiyordu . ahh ahhh nerede evliliğimizin ilk günleri :1::1:

canım bak kulak çöpü öyle sade olmaz ayrıca daha yeni isen yapamaman çok normal, ilk önce vajina bölgene bikaç gün masajla başla bence krem sür eline iki gün vajinana masaj yap, istersen bir gün yap ertesi günü eline bir eldiven geçirip bol kayganlaştırıcı sür ve vajina girişine sert dokunuşlar yap, cesaret edebiliryorsan hafif hafif içeri dürt parmağını önce giriş kısmını alıştır, hemen içeri bişey alamaman çok normal ben bunun için tam 4 ay bekledim

kulak çöpüne bişey geçirmeden yapsam olur mu

canım streç filmler varya onunla sarabilirsin o şekilde gitmez. bide jel kullandınmı jel sürerek dene.
olur emin ol popo yönüne doğru ittir ıkınarak . derin nefes al ve ver inanki olacaktır ayna ile bak yerine doğru yermi die. ben çok yanlış yaptığım zamnalar oluyordu

nazlı1982 çok tşk ederim hemen denemeye başlıyorum
besteee sana da çok tşk ederim

Hadi canım dene çok kolay olacak...ben bunu yaptığımda mutluluktan ağlamıştım,olacak inşallah...haberini bekliyoruz,tek katta olsa streçle ve üzerine kayganlaştırıcı sür,kayıp gidecek anlamayacaksın bile...hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim birtürlü başaramadık olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum maddiyat hazır olana kadar kendimde evde denemek istiyorum egzersizler venasıl başlayabileceğim hakkında yardimlarınızı bekliyorum.

dediğin gibi yaptım şuan kulak çöpü biraz içeride daha fazla ittiremiyorum ya çok korkuyorum olur yardın edin kafayı yemek üzereyim elimde değil ittiremiyorum :(((((((((

dediğin gibi yaptım şuan kulak çöpü biraz içeride daha fazla ittiremiyorum ya çok korkuyorum olur yardın edin kafayı yemek üzereyim elimde değil ittiremiyorum :(((((((((

tamam şimdi bekle öyle çıkarma hemen...tvye falan bak bak bu arada kasılman azalıp rahatlayınca geri kalanınıda yavaaaş yavaaaş nefesle ıkınmayla ittir yine...olacak biraz bekle öyle acele etme canım..

Son düzenleme:

bekle öle canım endişelenme olacak bak kafanı dağıt biraz orayı düşünme fazla. korkma canım emin ol korkacak hiçbişey yok orası esnek bir yapı bunu düşün . bekle öle rahatlayınca ittirirsin
deriiin nefes alıp verirken ittirirsin

kıslaaaaaaar mutluyummmmm...birkez ama sadece bir kez sonuna kadar oldu kriz geldi...duramadık o halde.....ayyyyy.bir daha yapsam olurmu kiiiii.....ayyyyyy allaaaaa allllaaaaa....çok heyecanlandım ya..şimdi bide heyecan nasıl bastırılıyoooo..herşeyi biliyonuz haydeee yardım edin....

herkese merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim birtürlü başaramadık olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum maddiyat hazır olana kadar kendimde evde denemek istiyorum egzersizler venasıl başlayabileceğim hakkında yardimlarınızı bekliyorum.

hoşgeldin canımm . egzersizlerle bu iş gerçekten çözülüyor canım ilk önce inan ve başla hemen gerçekten faydasını göreceksin .. aşağıda bilgiler var bu konuda

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.

yapamıyorum ya olmuyor olmuyor işte :(((((((((

bak az önceki arkadaşta yeni başlıyor kulak çöpüne streçfilm sarıyorsun bol kayganlaştırıcı sür, ve vajinabölgene popo yönünde ittiriyorsun, bunu yaparken derin nefes al nefesini ciğerden değil karından alman gerekiyo, nefes verirken kulak çöpünü itiyorsun, kendini kasma ben bunu yaparken "yapıcam, yapıcam, hadi yaptın bravo"gibi sessiz cümlelerle kendimi rahatlatıyordum emin olun çok büyük terapi

kıslaaaaaaar mutluyummmmm...birkez ama sadece bir kez sonuna kadar oldu kriz geldi...duramadık o halde.....ayyyyy.bir daha yapsam olurmu kiiiii.....ayyyyyy allaaaaa allllaaaaa....çok heyecanlandım ya..şimdi bide heyecan nasıl bastırılıyoooo..herşeyi biliyonuz haydeee yardım edin....

tebbrikk ederimm canımmmmmmmmmm :nazar::nazar: olmuş işte kız olur bida neden olmasın ara vermeden gene deneyin olacaktırr .
neden duramadınız içinde ..
biraz bekleseydiniz sonra gitgel yaparsınız biraz. heyecanlandın sanırım o durumda :1:. sakinn ol başarmışsın baak :65:

ewt sokabildim :)) yaşasın şimdi napayım

Canıııım işte böyle yavaş yavaş olacak sonra bir bakmışsın daha kolay hiç uğraşmadan olmuş...süpersin yaa...tebrik ederim yavaş yavaş git gel yapmaya çalış bakalım ama çok yavaş daha ilk olduğu için tedirgin olabilirsin....kulak çubuğuna göre orası çok geniş biliyorsun,onun için sakin ol ve bacaklarını açabildiğin kadar aç,böyle tvye baka baka yap..

Back
X