- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.461
ewt sokabildim :)) yaşasın şimdi napayım

canım beklet içinde yarım saat kadar dene vaktin varsa içinde hareket ettirmeye çalış sağa sola dairesel hareketler falan gevşesin orası iyice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt sokabildim :)) yaşasın şimdi napayım
merhaba kızlar. dün gece egzersiz süper gectı p... yarısından fazlası gırdı cok az kaldı bu ısı bıtırmeme ılk baslarda canım cok acıyordu ama dun gece cok ıyı motıve olmmustum o nedenle olsa gerek hıc canım acımadı. bu aksam daha ıyı olucak ıns...
bende öyleyim canım jimnastikçi gibi oldumama hiç de şikayetçi değilim
yaptım tatlım yaptım kaçarmı
kuduruk o benim dimi![]()
egzersizlerde kızlık zarı yırtılan var mı ?
şimdi napayım söylyin lütfen kulak çöpü içimde
kıslaaaaaaar mutluyummmmm...birkez ama sadece bir kez sonuna kadar oldu kriz geldi...duramadık o halde.....ayyyyy.bir daha yapsam olurmu kiiiii.....ayyyyyy allaaaaa allllaaaaa....çok heyecanlandım ya..şimdi bide heyecan nasıl bastırılıyoooo..herşeyi biliyonuz haydeee yardım edin....
kıslaaaaaaar mutluyummmmm...birkez ama sadece bir kez sonuna kadar oldu kriz geldi...duramadık o halde.....ayyyyy.bir daha yapsam olurmu kiiiii.....ayyyyyy allaaaaa allllaaaaa....çok heyecanlandım ya..şimdi bide heyecan nasıl bastırılıyoooo..herşeyi biliyonuz haydeee yardım edin....
daha sonra ne yapacağım ay çok heyacanlandım kocamı arayıp sölicem
git gelde yapabiliyorum yaşasın canım hiç acımadı
git gelde yapabiliyorum yaşasın canım hiç acımadı
daha sonra ne yapacağım ay çok heyacanlandım kocamı arayıp sölicem
tekrar sokmam die çıkaramıyorum da çok çişim geldi :)
kız napıyosun cimbomgüllcanım benim tebrik ederim cok sevindim![]()
ben de adet öncesindeyim
ondan mıdır
dün mumun 6 cm si sokabildim sonrasında çok acıdı
bugün tekrar denicem
dua edin
var canım olmaz mı . dizi izliyor bende burda takılıyorum öyle sen napıyon