- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.641
bu arada otopark iii fikir :90::90::90:
ay cimbom da burdaymış yaaaa bunu da kapar şimdi bu hırkızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım. kuzum kahvaltı hazırsa hemen gelelim baya acıkan var ama ona göre . kız hangi işi o işimi otoparkta yapacankızlar kaleye ben geçiyim buarada bana gelin kahvaltıya hem burda hava güzel isterseniz kordana kahvaltıya gideriz isterseniz evde yaparız
buarada hepinize günaydın ve hayırlı cumalar bi bakayım dedim
gülsecim hayırlı olsun canım yataktan çıkmassın inşallah
otopark mafyasına yakalanacak olan benim özlemcim senin için yapacam oişi kociş ne der bilmem biz yenince de pozisyon delisi olursa deneriz artık sizi gidi pozisyon delisi, adamların karişleri![]()
ay cimbom da burdaymış yaaaa bunu da kapar şimdi bu hırkızzzfantazi hırkızı
![]()
bak yenenlerin aklı hep yeni mekanlara pozisyonlara çalışıyo bizim de mum gircekmi şöylemi denensem böylemi yapsama neyse kızlar size kolay gelsin çalışan gacılar ben evkarisi olaraktan acık çalışıp duş alıp hepimizin yerine acık dua edem
hepimiz rahatlıkla yenelim yeneler yeni zevkler keşfetsin isteyene bebiş isteyene iş başta sağlık para ama en başta huzur versin rabbim yuvalarımzda
bence yapmıştır ne sorsam yapmış oluyo hatun![]()
laa 2 dk çay saatine çıktık coşmuşsunuz yineee![]()
aşkolsunnn zaten herkes kahvaltıya gitti ona buna.sen de çaya mı gittin?ben öksüz ben yetim![]()
aşkolsunnn zaten herkes kahvaltıya gitti ona buna.sen de çaya mı gittin?ben öksüz ben yetim![]()
kız iş yerinin çay saati al senin olsun böğğğğ
balım gel simitin yarısı senin![]()
bi çay saatim bile yokne dramatik bi günümdeyim
![]()
bi çay saatim bile yokne dramatik bi günümdeyim
![]()
anam çay saatin olsa nolcak benim bütün günüm çay saati üst katta bi tek ben varım ata ata eleman bırakmadılar kocaman yayla gibi mutfak var ama paylaşcak biri olmayınca neye yarar tek başıma dolanıp duruyom koca kattahiç bişey içesim yapasım gelmiyo sona bulaşık çıkıyo diye
anam çay saatin olsa nolcak benim bütün günüm çay saati üst katta bi tek ben varım ata ata eleman bırakmadılar kocaman yayla gibi mutfak var ama paylaşcak biri olmayınca neye yarar tek başıma dolanıp duruyom koca kattahiç bişey içesim yapasım gelmiyo sona bulaşık çıkıyo diye