Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdi hayatttttt ister çiçeklerle gelsin isterseeee vursun geçsinnnnn en bilindik yalanlarından bir yalan seçsinnnnnnnnn gelsinnnnnnnn ben bu yolda tekrar yürümemmmmm artık buralardan geçememmm ben bu yaştan sonra ne kara kaşa gözeeee söverim gelmişine geçmişineeeeeeeeee :36::36::36::36::36:

süper parça canımmm teşekkür ederim:71:

kıslaaaaaaar mutluyummmmm...birkez ama sadece bir kez sonuna kadar oldu kriz geldi...duramadık o halde.....ayyyyy.bir daha yapsam olurmu kiiiii.....ayyyyyy allaaaaa allllaaaaa....çok heyecanlandım ya..şimdi bide heyecan nasıl bastırılıyoooo..herşeyi biliyonuz haydeee yardım edin....
tebriklerrrr:46::46::46::46:allah birdaha yasatmasin insallah:nazar:darisi diger arkadaslarin basina insallah:74::74::74::74::74:
ewt sokabildim :)) yaşasın şimdi napayım
tatlim supersin:nazar::nazar::nazar:tamamdir bu is egzersize basladin ya bak gerisi nasil gelecek :46::46::46:

bu arada benim pc dun acik kalmis bende uyuya kalmisim:26:

ben hala başaramadım yaaaaa yuhhh diorum kendimee yaaaaaa aman bunaldım artık yaaa sondayımmm kaç aydırrr başaramadımmm dün gene denedik bu sefer gene p...s yarısı girmedi kastım kendimiiii sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

anammmm ne zaman regl oldumu buldum yımırtlıyomuşum yawwwww bu akşam ve yarın akşam için plan kurmam lazım :97:

iyiyiz minnoşum seni gördük daha iyi olduk:54:sen nasılsın?
cok sukur tatlim iyiyim.gecmisi okumaya calsiyom:32:
günaydın kıslarrrrrrr:3::3::3::3::3:
sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
ozummmm bak bacimmmm sende bundan sonra her aksam deneme yapiyorsun kizim orasi senin evin onlar o kadar rahatlar ve sizin durumunuzu biliyorlar aaaaaaaaa deli olcam beeeee cekinme sende bundan sonra tamam miiiiiii...
günaydın cnm . iyiyiz sen nasılsın bakım. nasıl gidiyor taze gelinlik .
gunaydin tatlim.bir kac kere denedik simdiye kadar ama bir an once hizlanmak istiyorum.anladin sen onu fantazi olaylari falan yaniiii:1:
gunaydın arrkıdıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumanız mubarek olsun canlarım
gunaydin tatlim seninde cuman mubarek olsun insallah:70:

Selam kızlar başaran arkadaşlara bişey sorcam başardığınız zamanki p...s denemesinden önce aparatla deneme yapmışmıydınız yoksa direk p...s denemesi mi yaptınız.

dr. bana önce egzersiz sonra p..nisle deneme demişti..
başardıktan sonra bile yapcakmışız her denemeden önce 15 dk.sonra deneme
3 günde bir en büyük aparatla 50 dk demişti...
ama kişiye göre deşiyor belki bilemiyorum.psikolik olarak egzersiz rahatlatoyor...

Back
X