Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız size bi geceliğine otel bulalım hafta sonu oraya geçin anacım orada kaynatın hem balayı yapmış olursunuz istanbulda çok uygun kampanyalı yerler var ne dersin bakayımmı senin için ?

saol canım benim çok teşekkür ederimmmm ilgin için... inanki alklıma geldi ama eşim asla kabul etmesss bana sabret dio sunun surasında kalsa kalsa 1 hafta veya 2 hafta daha kalırlar dioo sen odana geç egsersizini yap diyo.. akşamlarıdaaa deneyelim.. biz deil onlar çekinsin utansın dioo ....işte öle olmuo psikolojikmen hemen olmas diosun moralim bozk dieee...neysee benimde bi günüm var herhalde yenecem bigün vardırrrrrr bekleyelim ogünüüüüü ne yapalımmm

masallah canım allah sevginizi daim etsin muhabbetiniz bol olsun

canım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah. Böyle başaranları duyunca çok gaza geliyo insan inşşal bi gün biz de yazabiliriz buraya başarı haberlerimizi.

off ecrinim sorma ya gizli sorumu bile değiştirmiş kimse artık o ..........yeni açınca burdan bildiririm size

QUOTE=esra_ogt;18030101]başarıcaksınız canım gerçekten insan bumuymuş diyor inanamıyor sen egzersizlerden nerdesin canım[/QUOTE]

:92::92::92::92::92::92:

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama uzaktan ilk defa yazıyorum.ben vajili değilim 4senelik evliyim bir tane oğlum var 9 aylık.sizleri takip ediyorum çünkü çook beğeniyorum birbirinize olan desteğinizi,arkadaşlığınızı,dostluğunuzu.kimsenin kimseye karşılıksız yardım etmediği bu günlerde karşılıksız yardımlaşmalarınızı ve daha bir çok şey.burda başardım yazısını okuduğum zaman sizler kadar çok seviniyorum.bugün başaran arkadaşı da çooook tebrik ediyorum.hepiniz başaracaksınız allahın izniyle inşallah.aslında çok şey yazmak istiyorum ama burayı fazla meşgul etmek istemiyorum.tanımasamda hepinizi çok sevdim.inşallah her gününüze bir tane değil bir kaç tane başarı haberi olsun.allah dermansız dert vermesin:)))

amin canım teşekkür ederiz inan bana bmöyle destekler o dkar ii geliyorki çok teşekkür ederiz

canım çok teşekkür ederiz.keşke herkes senin kadar iyi niyetli yaklaşsa da meşgul etse hiç sorun değil.burda aile gibi olduk gerçekten.seni de aramızda görmek isteriz her zaman konu dışında olsa da hiç farketmez.önemli olan iyi niyet.Allah bebişine uzun bi ömür versin analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza

bizi ne kadar güzel özetlemişsiniz....insanın kardeşi olsa bu kadar sevinir....hemde söz konusu hiç tanımadığı insanlar......ama heralde birbirimizi çok iyi anladığımızdan.....bide burda kötü insanın da işi olmaz...

off ecrinim sorma ya gizli sorumu bile değiştirmiş kimse artık o ..........yeni açınca burdan bildiririm size
canım benim napıyon geçmiş olsun .bundan ne zevk alıyorlar anlamıyorum .
canım iyi dileklerin için tesekurler. her zaman beklerız senı de

canım benim napıyon geçmiş olsun .bundan ne zevk alıyorlar anlamıyorum .

canım iyi dileklerin için tesekurler. her zaman beklerız senı de

iyiyim canım sen nasılsın?valla ben de anlamıyorum ya ne insanlar var.hayatlarında başka bi uğraşları,başka bi zevkleri olmayan insanlar heralde

rica ederim canım içimden geldi.dediğim gibi uzun zamandır takip ediyorum venüsten,kelebek,ranasena,serenceylan ve daha bir çoğunuzu tanıyo gibiyim artık.nazlı 1982 yi unutmayayım başardığını yazdığı günü hatırlıyorum ve şimdi bebek bekliyo.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

iyiyim canım sen nasılsın?valla ben de anlamıyorum ya ne insanlar var.hayatlarında başka bi uğraşları,başka bi zevkleri olmayan insanlar heralde

canım yanlış anadın heralde ben destek olmak için yazdım,tabi ki başka uğraşlarımız da var, ama bir evlilik için olmazsa olmaz ilkelerden biri cinsellik,ben rahatlatmak için yazdım,bi de o heyecanı hissederseniz yüreğinizde herşey daha kolay olur diye

canım ben sana yazmamıştım ki yanlış anlamışsın.msn adresimi hacklemişler de onlara hitaben yazmıştım ben tatlım yanlış anlama sen.senin için yazmadım ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…