- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.201
günaydın meleklerim nasılsınız ben mi çok iiimmmmmmmmmm çünkü BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNANAMIYORUM HALA İNANAMIYORUM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUYM ÇOK SEVİNÇLİYİM
haydi kızlar taze gelinlerimiz nazende ve esra için halaya takılın peşime
esraaaaaaa şimdi ben sana soruyorum acıdı mııı acı var mıydı
esraaaaa inanmıorum sanaaaa nasıl oldu nasıl başardın ayrıntılı anlattt .....tbrk ederimmmmmm
bi ben kaldım yenemeyennnnnnnnn
kızlar sadece rahatlayın o kadar güzel bir duygu ki sevişmek,ona odaklanın,gerisi 5 dk lık iş,gerçi benimki esnekmiş yırtılmadı ama yırtılsaydı da bişey olmazdı,o an sadece o güzel duyguyu yaşadığınızı hissedin,bir bakmışsınız ki olmuş bitmiş
esraaaaa inanmıorum sanaaaa nasıl oldu nasıl başardın ayrıntılı anlattt .....tbrk ederimmmmmm
bi ben kaldım yenemeyennnnnnnnn
kuduruk neclaaaaaaaaaa hadiiiiii kız sıra sendeeeeeelen sen bu kuduruklukla mart ayını kaçırmaaaaaaaa kedilerrrrrrre bak yawwwwww her köşe başında iş peşindelerrrrrrrrrr sera ve seni bu hafta yenmiş görmek istiyorum yoksa geliyo popolarınıza kızılcık heeeeeeeee amma naz yaptınız yawwwwww acımıyo diye kendimizi paralıyoz burda hala neyi bekliyosunuzzzzzz yawwww:95::95::95::95::95:
canim benim sende yapacaksin basaracaksin son zamanlarin su anda inan bana.bir anda oluverecek sen bile anlamayacaksin.
canım sen çok bilinçli ve hırslısın aslında ama evdeki kaynana faktörü seni etkiliyo bence yoksa şimdiye çoktan yapmıştın.bence onları görmezden gelmeye çalışın sonuçta misafir olan onlar.onlar o işi yapmaya rahatsız olmuyo siz niye rahatsız olasınız
bende böle düşünceesizz kaynana olursa birazz zorrr
onlar varkende istesemdeee kendimi o işe psikolojikmen odaklayamıorummmmm bide bildiklerini bile bilee kalıolarr daha çok çıldırıorum o andaaa
ayyyyy esracim canim cok sevindim yaaaa bekliyordum aslinda senden bu ara bir haber eli kulaginda diye dusunuyordum cok sukur sende kurtuldun cok guzel gidiyoruz kizlar her gelen bu isi cozuyor burda ne kadar guzel yaaaa cok sukur rabbimize.ilk zamanlarini hatirliyorum senin hic olmayacak gibi konusuyordun ama bitti cok sukur darisi diger arkadaslarimizin basina insallah.sende saskinsin simdi inanmiyorsun olduguna ikinciyi yapta o zaman inancan tatlim haydin halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kuduruk neclaaaaaaaaaa hadiiiiii kız sıra sendeeeeeelen sen bu kuduruklukla mart ayını kaçırmaaaaaaaa kedilerrrrrrre bak yawwwwww her köşe başında iş peşindelerrrrrrrrrr sera ve seni bu hafta yenmiş görmek istiyorum yoksa geliyo popolarınıza kızılcık heeeeeeeee amma naz yaptınız yawwwwww acımıyo diye kendimizi paralıyoz burda hala neyi bekliyosunuzzzzzz yawwww:95::95::95::95::95:
kesinlikleeeee tam sona azimle moralim tam gaz yaklaşmışken geldiler..alt üst ettiler psikolojimi geneeee..inşallah bende en yakın zamanda başarırım inşallahhhh
özümcüm yemin ederim acı yok büyük dilatörü tamamen alamadım sora eşim gel bak p......ns deneyelim dedi nasıl oldu anlamadım sevinçten inanamadım sende yeneceksin tatlım çok kolay
ediyorum canim benim olacak insallah ya senin kaynanan cekinmiyor bu konuda senden sen neden cekiniyosun yaaaa birak gece gir odana hallet isini ne bu yaaa onlarin gitmesini mi bekleyecen.inşallahhhh duaaa edin kıslarrrr bizde başaralım.....başarmayan kalmasın inşallahhhh.....
bende seni cok seviyorum tatlimçok sağol canım benim bitanecik arkadaşlarım hepd esteneğizle oldu çok seviyorum sizleri
bende diyorum benim minnosum neden yok msn de.ben o hackerleyeni bir bulayim bak ne yapacam onukızlar msn adresim hacklenmiş malesef giremiyorumbi başkasıyla konuşmayın ben zannederek bilginizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?