Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyy esracim canim cok sevindim yaaaabekliyordum aslinda senden bu ara bir haber eli kulaginda diye dusunuyordum cok sukur sende kurtulduncok guzel gidiyoruz kizlar her gelen bu isi cozuyor burda ne kadar guzel yaaaa cok sukur rabbimize.ilk zamanlarini hatirliyorum senin hic olmayacak gibi konusuyordun ama bitti cok sukur darisi diger arkadaslarimizin basina insallah.sende saskinsin simdi inanmiyorsun olduguna ikinciyi yapta o zaman inancan tatlimhaydin halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

esraaaaa inanmıorum sanaaaa nasıl oldu nasıl başardın ayrıntılı anlattt .....tbrk ederimmmmmm

bi ben kaldım yenemeyennnnnnnnn

kuduruk neclaaaaaaaaaa hadiiiiii kız sıra sendeeeeee len sen bu kuduruklukla mart ayını kaçırmaaaaaaaa kedilerrrrrrre bak yawwwwww her köşe başında iş peşindelerrrrrrrrrr sera ve seni bu hafta yenmiş görmek istiyorum yoksa geliyo popolarınıza kızılcık heeeeeeeee amma naz yaptınız yawwwwww acımıyo diye kendimizi paralıyoz burda hala neyi bekliyosunuzzzzzz yawwww:95::95::95::95::95:

canımm teşekkür ederiz ilgine

esraaaaa inanmıorum sanaaaa nasıl oldu nasıl başardın ayrıntılı anlattt .....tbrk ederimmmmmm

bi ben kaldım yenemeyennnnnnnnn

canım sen çok bilinçli ve hırslısın aslında ama evdeki kaynana faktörü seni etkiliyo bence yoksa şimdiye çoktan yapmıştın.bence onları görmezden gelmeye çalışın sonuçta misafir olan onlar.onlar o işi yapmaya rahatsız olmuyo siz niye rahatsız olasınız

kızlar aşk ile tutku ile yanıp tutuşurken nasıl olup te ilişkiye girilmez,yanınızda yatan sevgili kocanız değil mi,çocuklarınızın babası,onu öyle güzel bir nimetten yoksun bırakmamalısınız,9 buçuk ay oldu biz evleneli,1 gün bile yapmadığımızı hatırlamıyom,binde bir soğuk alıpta dinlenmem gereken kış günlerin de o kadar,1 günlüğüne gitti,bu akşam gelecek,adetim bitti ama tadını çıkaramadık diye üzülüyom ben,gelmesini 4 gözle bekliyom

canim benim sende yapacaksin basaracaksin son zamanlarin su anda inan bana.bir anda oluverecek sen bile anlamayacaksin.

bende böle düşünceesizz kaynana olursa birazz zorrr
onlar varkende istesemdeee kendimi o işe psikolojikmen odaklayamıorummmmm bide bildiklerini bile bilee kalıolarr daha çok çıldırıorum o andaaa

kesinlikleeeee tam sona azimle moralim tam gaz yaklaşmışken geldiler..alt üst ettiler psikolojimi geneeee..inşallah bende en yakın zamanda başarırım inşallahhhh

bende böle düşünceesizz kaynana olursa birazz zorrr
onlar varkende istesemdeee kendimi o işe psikolojikmen odaklayamıorummmmm bide bildiklerini bile bilee kalıolarr daha çok çıldırıorum o andaaa

kız size bi geceliğine otel bulalım hafta sonu oraya geçin anacım orada kaynatın hem balayı yapmış olursunuz istanbulda çok uygun kampanyalı yerler var ne dersin bakayımmı senin için ?

çok sağol canım benim bitanecik arkadaşlarım hepd esteneğizle oldu çok seviyorum sizleri

inşallahhhh duaaa edin kıslarrrr bizde başaralım.....başarmayan kalmasın inşallahhhh.....

kesinlikleeeee tam sona azimle moralim tam gaz yaklaşmışken geldiler..alt üst ettiler psikolojimi geneeee..inşallah bende en yakın zamanda başarırım inşallahhhh

inşallah canım sırada sen varsın.haklısın da aslında ben de evde birileri olsa çok tedirgin olurdum heralde ama onların rahatlığı çok sinir bozucu gerçekten

inşallahhhh duaaa edin kıslarrrr bizde başaralım.....başarmayan kalmasın inşallahhhh.....
ediyorum canim benim olacak insallah ya senin kaynanan cekinmiyor bu konuda senden sen neden cekiniyosun yaaaa birak gece gir odana hallet isini ne bu yaaa onlarin gitmesini mi bekleyecen.
çok sağol canım benim bitanecik arkadaşlarım hepd esteneğizle oldu çok seviyorum sizleri
bende seni cok seviyorum tatlim
kızlar msn adresim hacklenmiş malesef giremiyorumbi başkasıyla konuşmayın ben zannederek bilginizeee
bende diyorum benim minnosum neden yok msn de.ben o hackerleyeni bir bulayim bak ne yapacam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…