- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.001
tatlım haber bölemi verilir dans ett çığlık attt arada kaynayacan .ayyyyyyyyyyyy çok sevindim valllaaaaa.canımmm tebrikler allahım başka sıkıntı vermesin.ayyy anlat anlat duysun herkes nasiplensin şekerr
maskeli balo var bu gecelen sabit dur bi. habire değişiyon kılıktan kılıga giriyon
tatlım bu gece yıkılıyosun yıkıyosun vallaaa
hosgeldin cnmcm belki yok hemen egzs. koş bakimmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız...
:92:kızlaaaaaaaar oldu bu iş başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
demek dün gece de olmuş ama ben heyecandan farkında değilmişim. Ama bu sefer eşim de ben de emin olduk.
ıvet dimi ama kuaför yamazki yaw ne renki bu acaba irlanda kızılımı bakrı kızılmıçok yakışır tatlım beyaz tenlilere o renk yakışıyor
bence süper olur tatlım
yürü be kim tutar seni
Önce bi kaç kere denedim yapamadık sonra eşim dedi yeter artık ikimiz de yorulduk. son bi kere daha ben eşimin üstüne çıktım bi baktık giriyo eşim giriyo dedi baktım gerçekten de girdi uzun süre içerde kaldı acı kan hiç bişey yok
maskeli fantezi balosumaskeli balo var bu gece
hosgeldin cnmcm belki yok hemen egzs. koş bakim
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ıvet dimi ama kuaför yamazki yaw ne renki bu acaba irlanda kızılımı bakrı kızılmı
:92::92::92::92 lalalaaaaaaa bir kişi daha kurtuldu olalalaaaa aferin azimle egz. yapanlar cabucak kurtuluyor işte ....
Önce bi kaç kere denedim yapamadık sonra eşim dedi yeter artık ikimiz de yorulduk. son bi kere daha ben eşimin üstüne çıktım bi baktık giriyo eşim giriyo dedi baktım gerçekten de girdi uzun süre içerde kaldı acı kan hiç bişey yok
artık regl olana kadar bol bol deniycem hala şaşkınım inananmıyorum altı buçuk (hatta haziranda 7 yıl olcaktı) yıldan sonra allahıma çok şükürler olsun. tabi sizlerden de allah razı olsun
maskeli fantezi balosu
tebrikler çok sevindim senin adına..ben egzersize bile korkuyorum bugün
tebrikler çok sevindim senin adına..ben egzersize bile korkuyorum bugün
kızlaaaaaaaar oldu bu iş başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
hangi pozisyonda yendin kısssssssssssssss tebrıkler çok sevindim darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa
hangi pozisyonda yendin kısssssssssssssss tebrıkler çok sevindim darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa
canımm çoook tebrik ederimm
çook sevindimmmmm
Allah başka dert vermesin bundan sonrasında
güzeller ben cıkıyom heppinize iyi geceler tatlı rüyalar kocişlerinize iyi sarılın bu aralar hava soguk.
yanlıs alıntı yenen gonokok cnmcm
güzeller ben cıkıyom heppinize iyi geceler tatlı rüyalar kocişlerinize iyi sarılın bu aralar hava soguk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?