- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.021
aklın fikrin orda yawben de kaçtım herkese iyi geceler
kızlar mrb..geçen haftadan regldim o yüzden deneme yapamadım:44: bugün deneme yaptım az önce..bi de farkettiğim bişey var ki,ben kendi parmaklarıma kulak çubuğu,kalem vs.. den daha rahat alışabiliyormuşum..kulak çubuğu ya da kalem sokarken hemen geriliyorum yabancı cisim olunca.bugün işaret ve orta parmağımı bebe yağı döktüm,bepanthenledim.birazcık da ayıp videolara baktımparmaklarımla iyice duvarlarını genişletmeye,vajinamı tanımaya çalıştım.bi doktorun vajinismusla ilgili yazılarına bakmıştım da,orada da egzersizlerde bu tarz şeyler yapılması gerektiğini okumuştum..neyse,şimdilik iki parmağımın tam ortasına kadar gelebiliyorum.aslında tek serçe parmağımla daha da ileri gidebiliyorum ama parmağım yetişmiyor diğer parmaklarım da kalın gelir diye deneyemiorum..ne garip bi durumdayım yahu
kızlaaarrrr bıcır bıcırsınız yawww yetişemiyorumm.int hızı sönük kalıyor
kız yabancıya satmadım merak etme o da bizden
ortalık hemşodan geçilmez oldu ama benim ilk göz ağrım sensin
canım aramızda bi ana cadde var işte çok yakınmışız da haberimiz yokmuş
benim teyzem dayım amcalarım halam kuzenlerim ve bizim bütün köy akrabalar hepsi orda maşallah adım başı tanıdıkaraba alalımda gelces
alın arabanızı buyrun gelin canım hem buluşuruz belki tüm bursalılar ay ne güzel olur:13:
[/B
anam sen de mi kız ne çok bursalı varmış burda ya yoksa bu vajinin başkenti bursa mı len
ewet yaaaa ne çok vajili varmış bursada şaştımda kaldım neyse yakında herkes çözecek bu vajiyi yaşasınnnnn mart ayı kudurma ayı nede olsa
o zman venüscük olsun ortadaki
leynnnn neyin ortasına koyuyosunuz beni ben ortada olmam bi kerem
kızlaaaaaaaar oldu bu iş başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
demek dün gece de olmuş ama ben heyecandan farkında değilmişim. Ama bu sefer eşim de ben de emin olduk.
canımmmmmm tebrik ederimmmmm çok sevindim oyyyy oyyyyy oyyyyy bi kişi daha kurtulduuuuu
canım bu işe kafayı yorup her yolu denemeye başladıysan bu iş bitmiş demektir o p...si öyle yada böyle vajiye sokacaksın başka yolu yok diye komut göndermişsin bi kere beynine...canım hiç korkma içerisi geniş 3 oda bi salon senin parmaklarımı almayacakyeni gelişmeleri mutlaka yaz bebişim
leynnnnn iyice soyunup dökünmüşsünüz heeeee bu karda kışta üşüyeceksiniz uleynnnn
kız yabancıya satmadım merak etme o da bizden
ortalık hemşodan geçilmez oldu ama benim ilk göz ağrım sensin
canım aramızda bi ana cadde var işte çok yakınmışız da haberimiz yokmuş
benim teyzem dayım amcalarım halam kuzenlerim ve bizim bütün köy akrabalar hepsi orda maşallah adım başı tanıdıkaraba alalımda gelces
alın arabanızı buyrun gelin canım hem buluşuruz belki tüm bursalılar ay ne güzel olur:13:
[/B
anam sen de mi kız ne çok bursalı varmış burda ya yoksa bu vajinin başkenti bursa mı len
ewet yaaaa ne çok vajili varmış bursada şaştımda kaldım neyse yakında herkes çözecek bu vajiyi yaşasınnnnn mart ayı kudurma ayı nede olsa
leynnnn neyin ortasına koyuyosunuz beni ben ortada olmam bi kerem
canımmmmmm tebrik ederimmmmm çok sevindim oyyyy oyyyyy oyyyyy bi kişi daha kurtulduuuuu
tatlım mmmmm tebrik ederimmmm
ohhhhh geçti gittiiiiiii....işte...allah başka dert vermesinnnn...:
gonokok çok sevindim ne güzel sende kurtuldun,biz ne zaman kurtulacaz yaaa
anlamıyorum mum sonuna kadar giriyo git gel de yapıyorum çok hızlı olmasa da . ama p.... neden tam girmiyor çıldıracam,her defasında bu kez tam olucak diye heyecanlanıyorum ama hep aynı yarısından biraz fazlası giriyor. p.... konusunda yerimde sayıyorum ,mum egzersizinden önce de bu kadar giriyodu hemen hemen. kendime güvenim geldi,daha rahatım ama o an gelince gene kendimi biraz sıkıyorum. başaran arkadaşlar siz de bu yollardan,bu hislerden geçtiniz mi ??
heh yaldızlı hatunda geldih.g. cnmcm nasılsın patlat bir yaldızlı gonokok
gonokok çok sevindim ne güzel sende kurtuldun,biz ne zaman kurtulacaz yaaa
anlamıyorum mum sonuna kadar giriyo git gel de yapıyorum çok hızlı olmasa da . ama p.... neden tam girmiyor çıldıracam,her defasında bu kez tam olucak diye heyecanlanıyorum ama hep aynı yarısından biraz fazlası giriyor. p.... konusunda yerimde sayıyorum ,mum egzersizinden önce de bu kadar giriyodu hemen hemen. kendime güvenim geldi,daha rahatım ama o an gelince gene kendimi biraz sıkıyorum. başaran arkadaşlar siz de bu yollardan,bu hislerden geçtiniz mi ??
84::84::84::84: o kadar da halay çektiniz benim için ama boşunaydı herhalde...
mutlu değilim işte...hiç bişeyi yenemedim ben dilatöre alıştım hepsi o işte...ağlamak istiyorum,çığlık atmak istiyorummmm...entrasanlık var bu işte...ne bu ya anlamadım allahımmmm...
ne ne ne daha ne yapıcam anlamıyorummmmm...ben....püffff canım sıkıldı...nasılda koca gün akşamı bekledim saf gibiiiii...hiç bi pozizyonda olmuyo zor bela giriyo git gel olmuyoooo...giriyo iniyo çıkıyo
iniyo bu ne be....yoruldummm çok sıkıldımmmm..normal olmak istiyorummm hepsi bu kadarcıkkkk allahım ya....şimdi deprosyana gircemmmmm heeee....sıkıldımmmm artıkkkk...
İMDATTTTTT KISLAAAAAARRR.....::84::84::84::84:
mutlu değilim işte...hiç bişeyi yenemedim ben dilatöre alıştım hepsi o işte...ağlamak istiyorum,çığlık atmak istiyorummmm...entrasanlık var bu işte...ne bu ya anlamadım allahımmmm...
ne ne ne daha ne yapıcam anlamıyorummmmm...ben....püffff canım sıkıldı...nasılda koca gün akşamı bekledim saf gibiiiii...hiç bi pozizyonda olmuyo zor bela giriyo git gel olmuyoooo...giriyo iniyo çıkıyo
iniyo bu ne be....yoruldummm çok sıkıldımmmm..normal olmak istiyorummm hepsi bu kadarcıkkkk allahım ya....şimdi deprosyana gircemmmmm heeee....sıkıldımmmm artıkkkk...
canııımmm sakiin olll lüüütfennn olmuyo deme neden olmasınn gerilmişindir bu akşam ondan öle olmuştur bi kere yendinn daha morelini bozma nie bozuosun olacak gene gene olacak sonra alışacaksınn hiç kasılmadan rahatça olmaya başlıcakk eminimm
yok ya olmayacak en azından benimki olmayacakkkkk anladım ya yeter ya....1 ileri 2 geri bune be..
diğer arkidişler etkilenmesin lüfenssss kendime hakim olamıyorum şuan....ağlıcam işte söz vermiştim kendime ama ağlıcam bu akşammmmm....uyuz oldum çok öfkeleyim kendime...:84::84::84:
canım sen zaten yendin 2 defada yaptın niye paralıyon şimdi kendini :78:bişeye takılmıştır kafan yada tüm gün düşünüp kurmuşsundur kafanda herşey mükemmel olacak diye hayal etmişsindir bişeyde en ufak aksilik çıkınca mativasyonunu kaybetmişsindir ilk başlarda olur böyle şeyler....bak yendikten sonra gün aşırı 1 ay boyunca yapın diyo uzmanlar işte o zaman tam alışmış oluyosun sorunların nedeni psikolojik ve farketmeden kasmamız yarın akşam olcak niye paralıyon bu kadar kendini aaaaa
yok ya olmayacak en azından benimki olmayacakkkkk anladım ya yeter ya....1 ileri 2 geri bune be..
diğer arkidişler etkilenmesin lüfenssss kendime hakim olamıyorum şuan....ağlıcam işte söz vermiştim kendime ama ağlıcam bu akşammmmm....uyuz oldum çok öfkeleyim kendime...:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?