• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım vajiliysen ilişki yaşayamazsın p...si içine alamazsın....ama tam bir cinsel birleşme yaşıyorsan ve zevk alamıyorsan bu vaji değildir...yeterli ıslaklık sağlanmıyor olabilir bunun için su bazlı jel kullanabilrsin...ön sevişmeyi uzun tutmuyorsanız sen tam hazır olmuyorsundur bu da bir nedendir yada psikolojik olarak kafana taktığın bişeyler varsa streste zevk almaya engelmiş...yatak odası dışında bir yerde deneyin fantezi kurun yada değişik pozisyonlar deneyin hala aynı durumdaysan mutlaka bir jinekoloğa görün bakalım sorun neymiş ama sakın ihmal etme bebişim....

ben kendi sorunumu çözmüş değilim şubat ortası küskünlükten sonra 3 gün üst üste birlikte olduk ve ben her seferinde zevk aldım ok oldu artık hem alıcam dedım ama olmuyo devamı yok.
sanırın yada eminim psikolojik cunku agrım sızımda yok ayrıca bu konuda da cok utangac ve kapalıyım 6 senedır beraber olmamıza ragmen ,rahat değilim bi türlü

bir de üzerine evliliğimizin problemleri eklendi şimdi aklıma bile gelmiyo mutlu olmayı beceremıyorum ı türlü

yardımınız iin teşekkür ederim
:50:

yok ya olmayacak en azından benimki olmayacakkkkk anladım ya yeter ya....1 ileri 2 geri bune be..
diğer arkidişler etkilenmesin lüfenssss kendime hakim olamıyorum şuan....ağlıcam işte söz vermiştim kendime ama ağlıcam bu akşammmmm....uyuz oldum çok öfkeleyim kendime...:84::84::84:

gülse yeter canım üzülme artık toparlan kendine gel içine alıyorsun bak ne güzel ben onuda yapamıyorum bekle yavaş yavaş sakiin ol arkadaşlara güvendin bu kadar yol aldın şimdi sabırla onların sölediklerini uygulamaya devam hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güüüüüüüüüüüüüüüüüüllllllllllllllllllllll yaaaaaaaaaaaa:21:

Gonokok
:65::65:Canım tebrik ederim....:nazar:Allah başka sıkıntı yaşatmasın ve mutluluğunuz daim olsun...:nazar: Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..Haydi halaya taze gelinimiz için :64::64::64::92::92::92::64::64::64:

Gonokok
:65::65:Canım tebrik ederim....:nazar:Allah başka sıkıntı yaşatmasın ve mutluluğunuz daim olsun...:nazar: Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..Haydi halaya taze gelinimiz için :64::64::64::92::92::92::64::64::64:

Arkadaşlar gerçekten sizin sayenizde oldu allah hepinizin gönlüne göre versin herkese teşekkür ederim. Tabi ben hala şoktayım acaba tekrar deneyince olcak mı diye düşünüyorum. Acaba egzersizlere devam etsem mi ki?

Arkadaşlar gerçekten sizin sayenizde oldu allah hepinizin gönlüne göre versin herkese teşekkür ederim. Tabi ben hala şoktayım acaba tekrar deneyince olcak mı diye düşünüyorum. Acaba egzersizlere devam etsem mi ki?

Amiiiin,inşallah...bui senin başarın canım.....Biz sadece destek olmaya çalıştık...Sen cesaret etmesen ve kararlı olmasan biz ne dersek diyelim olmazdı,bu iş...İlk olduğunda insan inanamıyor,çok haklısın ama merak etme zamanla alışacaksın..İlki olduktan sonra gerisi gelir hatta ilkindende rahat olur,sadece araya fazla zaman sokmayın ilk zamanlar...Ben başardıktan sonra fazla alışmayayım diye egzersiz yapmadım ama kısa bir süre yapan arkadaşlarda vardı sanırım...Yine sen bilirsin tabii..:70:

üstte ben sanki alt pozisyonda daha rahat olur diye düşünüyodum ama olmadı üstte daha rahat oldu. amin canım inşallah en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlar da yener....

canım hayırlısı olsun dünde yenmişsin demekki darısı başımıza :74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:
ay tam şu altın harfler çıkmışken acele etmeli yaaaaaaaa bizde yazabilcezmi niyeyse dün 111 . olmuşum gördüm rüyamda burası rüyamada giriyo artık :69:

yok ya olmayacak en azından benimki olmayacakkkkk anladım ya yeter ya....1 ileri 2 geri bune be..
diğer arkidişler etkilenmesin lüfenssss kendime hakim olamıyorum şuan....ağlıcam işte söz vermiştim kendime ama ağlıcam bu akşammmmm....uyuz oldum çok öfkeleyim kendime...:84::84::84:

canım zorlama kendini özle kocanı ve muhakkak olacak diede düşünme bazen iş sorunu eşlerimizde yapmak istemiyo engüzel kaçışı uyumakta buluyolar üzülme kız bizide üzme bakam yendin daha ne neler sokuyoz onu soktun cık tekrar dene bakam :69:

canım hayırlısı olsun dünde yenmişsin demekki darısı başımıza :74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:
ay tam şu altın harfler çıkmışken acele etmeli yaaaaaaaa bizde yazabilcezmi niyeyse dün 111 . olmuşum gördüm rüyamda burası rüyamada giriyo artık :69:

oyy rüyan tez gerçekleşsinn canımmm malum olmuş baksana :70:

ay 1saat okudum anca bitti 1gün girmesek başa gelemioz ben çalışmadım bugün kalemde kaldım çok doluydum yarın tüm gün evdeyim çalışcam inşallah kızlar hepinize Allah rahatlık versin tatlı uykular kocişlere sarılın soğuk denmiş ama ben sevmem ki sarılıp yatmayı :26: canım bazen istiyo o uyuyana kadar sarılırım sonra diğer uca kimse dokunmasın bana :61:

ay 1saat okudum anca bitti 1gün girmesek başa gelemioz ben çalışmadım bugün kalemde kaldım çok doluydum yarın tüm gün evdeyim çalışcam inşallah kızlar hepinize Allah rahatlık versin tatlı uykular kocişlere sarılın soğuk denmiş ama ben sevmem ki sarılıp yatmayı :26: canım bazen istiyo o uyuyana kadar sarılırım sonra diğer uca kimse dokunmasın bana :61:

vala bi müddet sora bende ayrılırım :1::1:

iyi geceler canım Allah rahatlık versin. :71:

günaydın meleklerim yaaaaaaa bişey sorcammmm yardımcı olun lütfeeeeeeeeennnn kaç gündür regl oldum olacam diye kendimi paralıyorum normalde tarihim hiç şaşmazdı şimdi 2-3 gün gecikti demir hapı kullanıyorum acaba o geciktirirmi? hamile olma olasılığım neredeyse sıfır biliyorsunuz yüzeysel ilişkide eşim hiç üzerime boşalmadı :97::97::97:

herkese çooooook teşekkür ederim arkadaşlar. Egzersiz yapan arkadaşlar yılmak moral bozmak yok egzersizlere tam gaz devam bu iş illaki olcak başka yolu yok.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X