- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.041
bu akşam beni sallayan yok anlaşılan en iyisi boşa yazmayayım ben....
bencede beni sallama arkidiş değmez çünkü ben beceriksizin teki oldummm....diğerlerine gene yardım edersin...sen ...dayanamazsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım vajiliysen ilişki yaşayamazsın p...si içine alamazsın....ama tam bir cinsel birleşme yaşıyorsan ve zevk alamıyorsan bu vaji değildir...yeterli ıslaklık sağlanmıyor olabilir bunun için su bazlı jel kullanabilrsin...ön sevişmeyi uzun tutmuyorsanız sen tam hazır olmuyorsundur bu da bir nedendir yada psikolojik olarak kafana taktığın bişeyler varsa streste zevk almaya engelmiş...yatak odası dışında bir yerde deneyin fantezi kurun yada değişik pozisyonlar deneyin hala aynı durumdaysan mutlaka bir jinekoloğa görün bakalım sorun neymiş ama sakın ihmal etme bebişim....
üstte ben sanki alt pozisyonda daha rahat olur diye düşünüyodum ama olmadı üstte daha rahat oldu. amin canım inşallah en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlar da yener....
yok ya olmayacak en azından benimki olmayacakkkkk anladım ya yeter ya....1 ileri 2 geri bune be..
diğer arkidişler etkilenmesin lüfenssss kendime hakim olamıyorum şuan....ağlıcam işte söz vermiştim kendime ama ağlıcam bu akşammmmm....uyuz oldum çok öfkeleyim kendime...:84::84::84:
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmacıkta parfüm sıkayımmm
Gonokok
Canım tebrik ederim....
Allah başka sıkıntı yaşatmasın ve mutluluğunuz daim olsun...
Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..Haydi halaya taze gelinimiz için
:92::92::92:
![]()
Gonokok
Canım tebrik ederim....
Allah başka sıkıntı yaşatmasın ve mutluluğunuz daim olsun...
Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..Haydi halaya taze gelinimiz için
:92::92::92:
![]()
Arkadaşlar gerçekten sizin sayenizde oldu allah hepinizin gönlüne göre versin herkese teşekkür ederim. Tabi ben hala şoktayım acaba tekrar deneyince olcak mı diye düşünüyorum. Acaba egzersizlere devam etsem mi ki?
üstte ben sanki alt pozisyonda daha rahat olur diye düşünüyodum ama olmadı üstte daha rahat oldu. amin canım inşallah en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlar da yener....
yok ya olmayacak en azından benimki olmayacakkkkk anladım ya yeter ya....1 ileri 2 geri bune be..
diğer arkidişler etkilenmesin lüfenssss kendime hakim olamıyorum şuan....ağlıcam işte söz vermiştim kendime ama ağlıcam bu akşammmmm....uyuz oldum çok öfkeleyim kendime...:84::84::84:
canım hayırlısı olsun dünde yenmişsin demekki darısı başımıza:92::92::92::92::92::92:
ay tam şu altın harfler çıkmışken acele etmeli yaaaaaaaa bizde yazabilcezmi niyeyse dün 111 . olmuşum gördüm rüyamda burası rüyamada giriyo artık![]()
oyy rüyan tez gerçekleşsinn canımmm malum olmuş baksana![]()
ay 1saat okudum anca bitti 1gün girmesek başa gelemioz ben çalışmadım bugün kalemde kaldım çok doluydum yarın tüm gün evdeyim çalışcam inşallah kızlar hepinize Allah rahatlık versin tatlı uykular kocişlere sarılın soğuk denmiş ama ben sevmem ki sarılıp yatmayı :26: canım bazen istiyo o uyuyana kadar sarılırım sonra diğer uca kimse dokunmasın bana![]()
kızlaaaaaaaar oldu bu iş başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.