- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.081
iyiyiz canım oturuyoruz evde, heryerde kar var kayıp düşcem diye dısarıda cıkamıyorum içim gidiyoooo
aman dikkat et canım çıkma tabi düşersin falan neme lazım boşver.ilerde birlikte çıkarsınız
hamiş misin yoksam??
aman dikkat et canım çıkma tabi düşersin falan neme lazım boşver.ilerde birlikte çıkarsınız
inşallah canım o günlerimizde gelir... sen nasılsın bu arada
iyiyim ben de canım bi yandan çalışıyorum bi yandan buralardayım alıştık artık buraya bigün girmesem eksiklik hissediyorum
iyiyim ben de canım bi yandan çalışıyorum bi yandan buralardayım alıştık artık buraya bigün girmesem eksiklik hissediyorum
aynen özlem yaaa...hem çalışıoruz hem kendimizi burda buluoruz....patron görse.....gadınlar kulubü
sevcihan hamile canım darısı başımıza inşallah
allah sağlıkla doğmasını nasip etsin tatlımmmm....
hırslandım şimdi bak...bende istiyorum yaaa..
vaji yi yendikten ne kadar sonra hamiş kaldın acaba?ya da vaji miydin onuda bilmiyorum ama..
merak ettimmmm...
allah sağlıkla doğmasını nasip etsin tatlımmmm....
hırslandım şimdi bak...bende istiyorum yaaa..
vaji yi yendikten ne kadar sonra hamiş kaldın acaba?ya da vaji miydin onuda bilmiyorum ama..
merak ettimmmm...
tebrik ederim sevcihan GÜNAYDIN MELEKLERİMMMMMMMMMM KIZLAR KİNCİ DENEMEYİ YAPAMADIM ÇÜNKÜ EVE 10.30DA VARDIM YOLLAR BERBAT
amin canım cok sağol darısı sizlere inşallah :)))
canım 9 aylık evliyim 6 ayımız vajiyle gecti maalesef.. ilk denememizde de hamile kaldım işte..
laf aramızda yeni yeni keyif almaya başlamıştım ama Allah tan hayırlısı artık..
bende bi salona geciyorum tv izliyorum bi buraya bakıyorum.. bende alıştım valla :))
süperrrr ....allahım banada yaşatsın hatta tüm arkidişlerime yaşatsınnnn....
sanada bol bol sağlık versin rabbimmm bebişim...
amin çok sağol canım rabbim herkese nasip etsin.. ama daha cok yeniyim ya doktora bile gitmedik :)) herşey yolundadır umarım diyorum
ben bi çalışıyorum üç buraya bakıyorummmmm :)))
bi gün yakalancam ...
amin çok sağol canım rabbim herkese nasip etsin.. ama daha cok yeniyim ya doktora bile gitmedik :)) herşey yolundadır umarım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?