Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SLM CANIM NASILSIN?

dikkatli ol aman diyimm kuzum :))
ya bu arada ben tek tek cvp veriyorum.. hani bikaç kişiye aynı sayfada nasıl oluyoo

canım alıntı ile cevapla kısmının yanında bi işaret daha var ya onu tıkla son alıntı yapıcağın mesaja gelince de alıntı ile cevapla kısmını tıkla.bişey anlatmasını beceremem hiç anladın inşallah

becerdim sanırım :))) :82::82:

hayrlı olsun şekerim darısı bizlere

sağol şeker darısı sizlere

öslemmmmmmm parmacıklarını yirim onunnnnnnnnn

kız kimin parmacıklarını yiyosun sen bakiym sevcihanın bebişinin parmaklarını yi benim daha bişey yok seni bekliyom

heeee doğru diyosunn...venüstennnn zati gelmes hihihiiii akşam kısdı bana...
veryansın ediyodummmmm....

kelebek kalkamamıştır daha malum gece yorgun düşmüştür kocişi geldiysevenüs de yoğun sanırım ama girmese yeridir zaten sana değil bu aralar herkese kızıyo olabilir haksız da değil.kız o kadar çabalıyo ediyo ama anlayan az sayıda kişi var.ya foruma girmiyolar ya da zorla ağızlarından laf alıyoruz.başaranlar daha çok giriyo sanki topiğe

valaaaa ben sabahtan taaaa yatana kadar burdayımmm tatlımmmm...

Çok geri kalmşım gene doğru dürüst okuyamıyorum da doktorun yüzünden ne açsam hemen ekrana bakıyor bende kapatmak zorund akalıyorum. Başaran arkaşlarımız var mı ? hepsini okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…