- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.101
slm kızlarr !!
dikkatli ol aman diyimm kuzum :))
ya bu arada ben tek tek cvp veriyorum.. hani bikaç kişiye aynı sayfada nasıl oluyoo
becerdim sanırım :))) :82::82:SLM CANIM NASILSIN?
canım alıntı ile cevapla kısmının yanında bi işaret daha var ya onu tıkla son alıntı yapıcağın mesaja gelince de alıntı ile cevapla kısmını tıkla.bişey anlatmasını beceremem hiç anladın inşallah
hayrlı olsun şekerimdarısı bizlere
becerdim sanırım :))) :82::82:
sağol şeker darısı sizlere
evet süper olmuş
SLM CANIM NASILSIN?
iyiyim tatlım..dışarda harika bir yağmur havası var..off kocişte iş yerinde..yanımda olamsını isterdimromantik bir hava
aşağıdaki diğer arkadaşlara da günaydınlarrrr
leynnnn kimsecikler yok bugünnnnn.............
he valla nerde bizim başöğretmenler 2side yok anlaşıp kaçtılar kafalarını dinlicekler gerçi kelebekin kocası geç geldiyse ve evdeydi daha anca çıkıyodurgelemez buralara
heeee doğru diyosunn...venüstennnn zati gelmes hihihiiii akşam kısdı bana...
Veryansın ediyodummmmm....
öslemmmmmmm parmacıklarını yirim onunnnnnnnnn
heeee doğru diyosunn...venüstennnn zati gelmes hihihiiii akşam kısdı bana...
veryansın ediyodummmmm....
niye kızdırdınız venüsteni
kız kimin parmacıklarını yiyosun sen bakiym sevcihanın bebişinin parmaklarını yi benim daha bişey yok seni bekliyom
kelebek kalkamamıştır daha malum gece yorgun düşmüştür kocişi geldiysevenüs de yoğun sanırım ama girmese yeridir zaten sana değil bu aralar herkese kızıyo olabilir haksız da değil.kız o kadar çabalıyo ediyo ama anlayan az sayıda kişi var.ya foruma girmiyolar ya da zorla ağızlarından laf alıyoruz.başaranlar daha çok giriyo sanki topiğe
Herkese selam nasılsınız kızlar.....
Herkese selam nasılsınız kızlar.....
valaaaa ben sabahtan taaaa yatana kadar burdayımmm tatlımmmm...
Çok geri kalmşım gene doğru dürüst okuyamıyorum da doktorun yüzünden ne açsam hemen ekrana bakıyor bende kapatmak zorund akalıyorum. Başaran arkaşlarımız var mı ? hepsini okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?