Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne çok istiyorum bir bilsen ranasena nete girmem çok zorlaştı işte oluyorum çoğu zaman ya evde net artık sadece kadınlar klübüne girmiyor artık sinir oluyorum

Şimdi sıfırdan başlayacağım yine başka çarem yok ALLAH razı olsun siz olmasaydınız ne yapadım ben ne olur özelden yazın bana bi seferde okurum forumdaki yazıları takip etmek çok oluyor benim için net sorunu yüzünden iyiki varsınız

aynen canım şimdi seninn psikolojine eşinin davranışlarıda eklendiii...ben olmassa olmasın bu adam için değmesmiş saten demekkii... onun umrunda değilse benim hiç umrumda deil deyip koy verirdim kendimii.......sonra özür dileyinceee onaa dedimkii bana bu durumda neyaparsam yapim kızma sinirlenme beni sevmedeee yapmacık olllll yalandan bana iyi davran beni motive et yalandanda olsa yapmacıkta olsa baana ii davran bu işi atlatim ondan sonra beni dövüonmu sövüonmu ne yaparsan yap.. senin en ufak olumsuz davranışın beni çok etkilio derdimmm...şimdi seni çok iii anlıorummm eşin desteği; desteği geçtim davranışııı çok önemliiiiiii ....sen nerde sağlıkçısın sağlıkçı derken doktor felan mıı.....bide çalışanların egsersiz yapmalarıı benim için inankiii büyük başarıı ecrinele venüsede sölüodum biz kıçımızın üsütnde oturuoz bütün günde zor gelio egsersizzz diommm......biraz sabrettt eğer kadınlar kulübünee iş yerinde girmek zor geliorsaa arkadaşların msn siniii alll burda bir çoğumuzun var birbiirnde msn si ama yeterki pes etmee bak bizee seneler boşa gittiii....

ben kalem de kaldım kalınlaştırdım ama sokamadım öğlen misafir geldi tam da tatlı yapmıştım iyi oldu
ben arada giriyorum 3aydır limitli yapmıştık eşime de söyledim buay fazla gelirse limitsize geçelim diye ve evde oturanlar daha şanslı diyosunuz ama herşey beyinde bitmiyormu o beceride olan 5 dk tuvalettede yapabilir yıllarca çalıştım ve inanın ozaman daha düzenli ve istekliydim gerçi evlilik sorunları var ozaman bekardım ama yalnızdım annemin hazır sofrasına oturmadım ve 10larda eve gelirdim yani evkadını olunca ful çalışılmıyor tabiki bende bitiyor ama bisürü yapmamak için sorun var beynimde

kalem girince mutlu oldum ama şuan 1üste geçemeyince yine kaldım şuan ne yi kalemin bi üstü diye bakıyorum sanırım birazdan mum denicem kalemi sarınca almayı beceremedim

ve kızlar brck hakkında yazmaya gerek bile yok ben orda yazmıştım böyle insanlar hayatta mutlu olamaz şebeklikle ömür geçirir ve yaradan herkeze davranışıyla geri döner muhakkak hayır bulur siz denize atın o sizi bulur

ve sardunyacım hep aynı şeyleri yazıyoruz
sen bu işi becer boşansan tek başına yapmak daha zor yen ve eğer adam düzelmezse buzaman da kimse kimseyi çekmiyor sende bakarsın düzelmezse ozaman boşarsın şuan onun haklı gözükecegi bi neden var bunu kocamın tarafı bilse biz şuan kaçkez boşanmıştık ki ben kaçkez teklifte ettim

ben dün gece burdaydım valla gırgır şamata gidiyordu hatta bi ara yeter artık diye bağırındım çünkü soruma cevap alamamıştım okursanız görürsünüz, venüs çok yardımsever bi insan, ben dün onun yayınladığı bir yazıyı flashdiskime kaydedip bugün işyerinde yazıcıdan çıkardım, flashdanda silmedimki gündüz işteyken arada açıp okuyayım diye, birilerine kızmakta haklısınız eskiden bura nasıldı bilmiyorum azimle çalışanları görmemezlikten gelmeyin, benki tembel bir öğrenciyim çoğu zaman yorgunluktan elimi şeyime götürcek halim kalmıyor fakat yinede burada birşeyler öğrenebilirmiyim diye devamlı okuyorum, evet okumakla olmuyo uygulamakk gerek diyorsunuz ama ben buraya geleli daha 20 gün oldu daha da fazla vajili olarak kalmak istemiyorum inşallah yeneceğimi düşünüyorum, ama ben VENÜSÜÜ görmek istiyorum ayrıca EGZERSİZ YAPMAKTAN İŞYERİNDE AYAĞIMA İŞEMEYE BAŞLADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

benim maddi açıdn sorunummu var demişsin bi yerde ben mi yanlış okudummm ne gibi sorunn...
herşey beyinde bitio tamamda çalışan insanlardaa ahh keşke evde olsam egsersi yapsam akşama kadarda su hastalıktan kurtulsam diodurrr evde olanlarla aynı değildirki tabi bizimde gelenimiz gidemiz oluoo amaaa onlar gibi değilizz kiiii

mumu hiç denemedinmi

Canım benim azimle egzersiz yapanlara degildi asla lafım zaten sizler için burdayiz elimizden geldigi kadar herzaman yardıma hazırız.zaten egzersiz yapanlar belli sürekli yaziyolar bende bir müddet sadece okumuştum çünkü cesaret edemiyordum çözüm yolu bu olamaz dıyordum neler neler daha...neyse lafım zaten gideceği yere gitmiştir)hadi bakalım egzersizler ne durumda minnoslar. Evde değilim şimdi arada bakmaya çalışacam.

valla benim mumdan tahriş olmuş vajinam, vajina şişti, mantar olmuşsun dediler ama ben doktora gidemedim iş yoğunluğumdan dolayı, egzersiz için kendime evde bişeler arıyorum en son oklava buldum şaka yapmıyorum cidden düşündüm ama oda biraz boydan uzun yanlışlıkla elim çarparda aşağıdan girip yukarıdan çıkar diye cesaret edemedim Valla kaldım ortada bu arada bi sorunum var egzersiz yapmaktan vajimin bi kenarını açtım heralde, Işyerinde kaç gündür ayağıma işiyorum çok afedersiniz

ayağıma işiorum derkennnnnnnnnnn tuvalette oturarak çişini yaparkenmi oluoooo

ayağıma işiorum derkennnnnnnnnnn tuvalette oturarak çişini yaparkenmi oluoooo

yes yavrum resmen çiş yaparken ayağıma işiyorum, burdan yarısı açıldı diye düşünmemmi lazım acaba

kız Allah başka dert vermesin maddi kavgalar herkezde oluyor diye sardunyaya demiştim ben çalışmıyorum tek maaş herkezde maddi sorunlar oluyo diye sorun büyük olsa ben evde tembel tembel oturuyon die banamı kızcan kız
ama sigortam için çalışmayı istiyorum az kalmış emeklime 10 yılcık

kız bahane çok çalışmak istemeyene evde yada işte muma cesaret edemiyom buakşam inşallah sıra onda çünkü kalemi sarınca sokamadım

kız bahane çok çalışmak istemeyene evde yada işte muma cesaret edemiyom buakşam inşallah sıra onda çünkü kalemi sarınca sokamadım[/QUOTE
anacım valla bende aparatlara selpak kağıthavlu sarınca yapamadım yapanlar nasıl yapıyo imreniyorum, inşallah sen de yaparsın

canım mumu kalınlaştırıken peçete yerine pamuk sarın valla bende öle yapmıştım tahriş olmuştu vaji.pamukla sarıp üzerine eldiven yada prezervatif geçirip yapınnn

canım mumu kalınlaştırıken peçete yerine pamuk sarın valla bende öle yapmıştım tahriş olmuştu vaji.pamukla sarıp üzerine eldiven yada prezervatif geçirip yapınnn

ranacım ben muma geçemedim pamukla nasıl sarcam kalemi kağıthavluyla yapamadım bakalım samdan mumunun ucu biraz daha inca bide onla deneyecem

kalemi rahat mı almıştın canım. gitgel falan içinde yaparken rahatmıydı. muma geçebilirsin eğer rahatsa. bacaklarını iyice aç yaparken mesela ayakları duvara dayayacak şekilde yapıncada rahat oluyor oturur vaziyette yapıncada rahat olabiliyor. rahat olmadığını hissettiğinde değişik bir pozisyona geç . olacak inşallah oda yavaş yavaş oluyor hepsii

ranacım ben muma geçemedim pamukla nasıl sarcam kalemi kağıthavluyla yapamadım bakalım samdan mumunun ucu biraz daha inca bide onla deneyecem

canım muma geçmediysen kalemi kalınlaştırmana gerek yok ince ya onu kalınlaştırmak zor olabilr ama muma geçebilirsin olmadı mumu inceltebilirsiniz bıçakla falan ben öle yapmıştım bir kere

jasmincim ben otururken yapamıyorum ayna yerde ben alaturka vc de oturur şekilde yapabiliyorum üstte olmayı sevmesemde yenersem de anca bu şekilde yapabilirim sanırım
kalem alıştı rahat giriyor ama sarınca hiç girmedi şamdan mumunu denicem bakalım acık moladayım

bi düşünelim ben kağıt havlu sarıp bantlamıştım.pamuktada sarıp bantlayabilirsin tatlım daha yumuşak olur tahriş etmez diye düşündüm.bir dene bakalım öle.canım kalemden sonra ilk mum deneyimini beyaz klasik mum var ya onunla yap canım .o çok kolay oluyor hem cesaretinde artar.ona direk eldiven yada prezertvatif geçir sonra kalınlaştır ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…