- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.281
canım destek herzaman var yeterki sen paylaşşş.biz nöbet tutuyoruz resmen burdaaa.burda egzersiz yapandan çok yenen arkadaş var.sıkıntılı biri olduğunda hemen yardım edeyim diye yarışıyor arkadaşlar.sen ne yaptın bu arada moralin nasıl.en son kötüyün sana yazarken int.giitti ulaşamadım tatlım.ne yaptın nerede zorlanıyosun anlat bakalım
peki önceki gibi kulak çubuğu tek olarak denedinmi canım ?
o şekilde ilk dene gene sonra geçersin kalına alışsın önce bi o şekilde diğerleride olacak emin ol canım
bozma morelini nolur dua edelimm düzelecek inşallah eşinlede aran bu durumuda atlatacaksın inşallah yeterki buradan ayrılma illaki birileri oluo cevap verecek.
Benim yaşadıklarımı yaşamışsın yaşanılanlar hemen ehemen hep aynı neredeyse demek ki bundan kaynaklı çoğu bazen melek gibi oluyor ben hep senin yanındayım dior bazende şeytana dönüşüyor ağlamaktan göz pınarların kurudu. Başka çarem yok bu sorunu çözmeden bana rahat yok napayım elimden geleni inanınki yapıyorum ilk seferde kulak çubuğunu başardım kısa sürede başarırım aslında psikoloim ii olsa bana yardım edinnnnnnnnn
kizlar dediklerimi sakin yanlis anlamayin ama bu topik adindan da denildigi gibi VAJINISMUSU TECRUBELERIMIZLE YENELIM topigi ben burda bundan sonra vajinismus hakkinda konusulmadigi surece yorum yapmayacam.cunku dun nete giremedim ama aklim hep burdaydi belki birisinin onemli bir sorusu olur yardima ihtiyaci olur diye cepten hep takip ettim ama baktim ki gercekten aksama kadar geyik vardi cunku egzersiz yapan yok basaran arkadaslar da ne yapsinlar muhabbete vurdular kendilerini haklilar.benim egzersiz yaptigim zamanlar boyle degildi.yarisiyorduk resmen birbirimizle her dakika yok simdi su asamadayim yok simdi bu asamadayim surekli bir yaris vardi.ama lutfen arkadaslar toparlanin bu hastaligin caresi parmak egzersizi cunku bu bir psikolojik rahatsizlik.ben dun kadin doktoruna gittim vajinismus hastayimdim dedim bana vajinismus bir hastalik degil dedi.doktora da gitseniz ayni seyi yapacaksiniz egzersiz.lutfen toparlanin bir kere yazip kacmayin.burda hep yardima hazir bekliyoruz.biz yasadik neler cektiginizi cok iyi anliyoruz.
ben kalem de kaldım kalınlaştırdım ama sokamadım öğlen misafir geldi tam da tatlı yapmıştım iyi oldu
ben arada giriyorum 3aydır limitli yapmıştık eşime de söyledim buay fazla gelirse limitsize geçelim diye ve evde oturanlar daha şanslı diyosunuz ama herşey beyinde bitmiyormu o beceride olan 5 dk tuvalettede yapabilir yıllarca çalıştım ve inanın ozaman daha düzenli ve istekliydim gerçi evlilik sorunları var ozaman bekardım ama yalnızdım annemin hazır sofrasına oturmadım ve 10larda eve gelirdim yani evkadını olunca ful çalışılmıyor tabiki bende bitiyor ama bisürü yapmamak için sorun var beynimde
kalem girince mutlu oldum ama şuan 1üste geçemeyince yine kaldım şuan ne yi kalemin bi üstü diye bakıyorum sanırım birazdan mum denicem kalemi sarınca almayı beceremedim
ve kızlar brck hakkında yazmaya gerek bile yok ben orda yazmıştım böyle insanlar hayatta mutlu olamaz şebeklikle ömür geçirir ve yaradan herkeze davranışıyla geri döner muhakkak hayır bulur siz denize atın o sizi bulur
Canım benim azimle egzersiz yapanlara degildi asla lafım zaten sizler için burdayiz elimizden geldigi kadar herzaman yardıma hazırız.zaten egzersiz yapanlar belli sürekli yaziyolar bende bir müddet sadece okumuştum çünkü cesaret edemiyordum çözüm yolu bu olamaz dıyordum neler neler daha...neyse lafım zaten gideceği yere gitmiştirben dün gece burdaydım valla gırgır şamata gidiyordu hatta bi ara yeter artık diye bağırındım çünkü soruma cevap alamamıştım okursanız görürsünüz, venüs çok yardımsever bi insan, ben dün onun yayınladığı bir yazıyı flashdiskime kaydedip bugün işyerinde yazıcıdan çıkardım, flashdanda silmedimki gündüz işteyken arada açıp okuyayım diye, birilerine kızmakta haklısınız eskiden bura nasıldı bilmiyorum azimle çalışanları görmemezlikten gelmeyin, benki tembel bir öğrenciyim çoğu zaman yorgunluktan elimi şeyime götürcek halim kalmıyor fakat yinede burada birşeyler öğrenebilirmiyim diye devamlı okuyorum, evet okumakla olmuyo uygulamakk gerek diyorsunuz ama ben buraya geleli daha 20 gün oldu daha da fazla vajili olarak kalmak istemiyorum inşallah yeneceğimi düşünüyorum, ama ben VENÜSÜÜ görmek istiyorum ayrıca EGZERSİZ YAPMAKTAN İŞYERİNDE AYAĞIMA İŞEMEYE BAŞLADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
canım benim azimle egzersiz yapanlara degildi asla lafım zaten sizler için burdayiz elimizden geldigi kadar herzaman yardıma hazırız.zaten egzersiz yapanlar belli sürekli yaziyolar bende bir müddet sadece okumuştum çünkü cesaret edemiyordum çözüm yolu bu olamaz dıyordum neler neler daha...neyse lafım zaten gideceği yere gitmiştir)hadi bakalım egzersizler ne durumda minnoslar. Evde değilim şimdi arada bakmaya çalışacam.
valla benim mumdan tahriş olmuş vajinam, vajina şişti, mantar olmuşsun dediler ama ben doktora gidemedim iş yoğunluğumdan dolayı, egzersiz için kendime evde bişeler arıyorum en son oklava buldumşaka yapmıyorum cidden düşündüm ama oda biraz boydan uzun yanlışlıkla elim çarparda aşağıdan girip yukarıdan çıkar diye cesaret edemedim Valla kaldım ortada bu arada bi sorunum var egzersiz yapmaktan vajimin bi kenarını açtım heralde, Işyerinde kaç gündür ayağıma işiyorum çok afedersiniz
canım benim azimle egzersiz yapanlara degildi asla lafım zaten sizler için burdayiz elimizden geldigi kadar herzaman yardıma hazırız.zaten egzersiz yapanlar belli sürekli yaziyolar bende bir müddet sadece okumuştum çünkü cesaret edemiyordum çözüm yolu bu olamaz dıyordum neler neler daha...neyse lafım zaten gideceği yere gitmiştir)hadi bakalım egzersizler ne durumda minnoslar. Evde değilim şimdi arada bakmaya çalışacam.
ayağıma işiorum derkennnnnnnnnnn tuvalette oturarak çişini yaparkenmi oluoooo
benim maddi açıdn sorunummu var demişsin bi yerde ben mi yanlış okudummm ne gibi sorunn...
herşey beyinde bitio tamamda çalışan insanlardaa ahh keşke evde olsam egsersi yapsam akşama kadarda su hastalıktan kurtulsam diodurrr evde olanlarla aynı değildirki tabi bizimde gelenimiz gidemiz oluoo amaaa onlar gibi değilizz kiiii
mumu hiç denemedinmi
kız bahane çok çalışmak istemeyene evde yada işte muma cesaret edemiyom buakşam inşallah sıra onda çünkü kalemi sarınca sokamadım[/QUOTE
anacım valla bende aparatlara selpak kağıthavlu sarınca yapamadım yapanlar nasıl yapıyo imreniyorum, inşallah sen de yaparsın
canım mumu kalınlaştırıken peçete yerine pamuk sarın valla bende öle yapmıştım tahriş olmuştu vaji.pamukla sarıp üzerine eldiven yada prezervatif geçirip yapınnn
ben kalem de kaldım kalınlaştırdım ama sokamadım öğlen misafir geldi tam da tatlı yapmıştım iyi oldu
ben arada giriyorum 3aydır limitli yapmıştık eşime de söyledim buay fazla gelirse limitsize geçelim diye ve evde oturanlar daha şanslı diyosunuz ama herşey beyinde bitmiyormu o beceride olan 5 dk tuvalettede yapabilir yıllarca çalıştım ve inanın ozaman daha düzenli ve istekliydim gerçi evlilik sorunları var ozaman bekardım ama yalnızdım annemin hazır sofrasına oturmadım ve 10larda eve gelirdim yani evkadını olunca ful çalışılmıyor tabiki bende bitiyor ama bisürü yapmamak için sorun var beynimde
kalem girince mutlu oldum ama şuan 1üste geçemeyince yine kaldım şuan ne yi kalemin bi üstü diye bakıyorum sanırım birazdan mum denicem kalemi sarınca almayı beceremedim
ve kızlar brck hakkında yazmaya gerek bile yok ben orda yazmıştım böyle insanlar hayatta mutlu olamaz şebeklikle ömür geçirir ve yaradan herkeze davranışıyla geri döner muhakkak hayır bulur siz denize atın o sizi bulur
ranacım ben muma geçemedim pamukla nasıl sarcam kalemi kağıthavluyla yapamadım bakalım samdan mumunun ucu biraz daha inca bide onla deneyecem
kalemi rahat mı almıştın canım. gitgel falan içinde yaparken rahatmıydı. muma geçebilirsin eğer rahatsa. bacaklarını iyice aç yaparken mesela ayakları duvara dayayacak şekilde yapıncada rahat oluyor oturur vaziyette yapıncada rahat olabiliyor. rahat olmadığını hissettiğinde değişik bir pozisyona geç . olacak inşallah oda yavaş yavaş oluyor hepsii
ranacım ben muma geçemedim pamukla nasıl sarcam kalemi kağıthavluyla yapamadım bakalım samdan mumunun ucu biraz daha inca bide onla deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?