- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.321
vaji aliskin degil ya oraya bir seyin girmesine tedirgin oldu heraldevalla benim mumdan tahriş olmuş vajinam, vajina şişti, mantar olmuşsun dediler ama ben doktora gidemedim iş yoğunluğumdan dolayı, egzersiz için kendime evde bişeler arıyorum en son oklava buldumşaka yapmıyorum cidden düşündüm ama oda biraz boydan uzun yanlışlıkla elim çarparda aşağıdan girip yukarıdan çıkar diye cesaret edemedim Valla kaldım ortada bu arada bi sorunum var egzersiz yapmaktan vajimin bi kenarını açtım heralde, Işyerinde kaç gündür ayağıma işiyorum çok afedersiniz
bende samdan mumuyla denedim canim o da rahat oluyor.fakat ben kendi parmagimla hic deneyemiyordum igreniyordum resmen sonra bir cesaret soktum.aslinda en kolayi kendi parmagimiz hem de yumusakranacım ben muma geçemedim pamukla nasıl sarcam kalemi kağıthavluyla yapamadım bakalım samdan mumunun ucu biraz daha inca bide onla deneyecem
tamam çok sağolun inşallah bir an önce atlatırım.artık sıkıldım böle evlilik yaşamaktanhergün buradayım başka yerlerden bilgiler topluyorum deli gibi bişi oldum.bi belin alıtına yastık koyunca rahat olur diyorlar onu deniycem.popo yönüne ittirin diyorlar biz dümdüz deniyoruz o taktikleride deneyelim bakalım.inş.olursa sevinçle bende buraya yazarım.burdaki tüm bayanlarında Allah yardımcısı olsun dualarım hep buradakilerle insan başında olunca çok iyi anlıyor.
canim seninkinde fiziksel bir sorun var gibi dr a soyledin mi iliskiye girerken zorlaniyorum diye.sormadiysan git istersen bir sor belkide psikolojik olarak rahat olmadigindan da olabilir.ama bence istersen sende egzersize baslayabilirsin.cunku egzersizle zaten esniyor orasi.
canım operasyondan sonra acı yaşamaktan korkmaya başlamışın.sen kendini kasıyomusun peki o sırada.çünkü bu hastalık sonradanda çıkabiliyor.kendini rahat bırakabiliyomuun o sırada yoksa acıyacak diye çekiyomusun kendini.ben tek sebep fiziken sandım ama şu an vajide br probelm yok değilmi.acı kendini kasmandan kaynaklanabilri çünkü
valla benim mumdan tahriş olmuş vajinam, vajina şişti, mantar olmuşsun dediler ama ben doktora gidemedim iş yoğunluğumdan dolayı, egzersiz için kendime evde bişeler arıyorum en son oklava buldumşaka yapmıyorum cidden düşündüm ama oda biraz boydan uzun yanlışlıkla elim çarparda aşağıdan girip yukarıdan çıkar diye cesaret edemedim Valla kaldım ortada bu arada bi sorunum var egzersiz yapmaktan vajimin bi kenarını açtım heralde, Işyerinde kaç gündür ayağıma işiyorum çok afedersiniz
hakkaten vajinismusla ilgili bişey konuşulmaz olmuş geçmiş yazılanlara baktımda.ben bişey yazmazdım ama yazanlar sayesindede çok şey öğrendim ve faydasınıda görüyorum azda olsa.soğuk havalardan deneyesimiz gelmiyo bu aralar :))) ama ya çok kararsızım şu haydar dümenin reçetesini alıp denesekmi nasıl olur bi kaç öyle yapınca belki devamı gelir alışır falan diyorum 1 kere olsa bi şekilde sonra hep olucak gibi geliyo.kasmıyorumda nasıl olsa panikte yapmıyorum.bilemiyorum yaa napsamm?hellppppppp
kasma önceden oluyordu.bacaklarımı kapatıyordum şimdi deneye deneye bacaklarımı kontrol edeiliyorum acıyorum pe...baş kısmınıda alıyorum.içimde tutuyorum çekme diyorum eşime nefes alıp veriyorum öle alayım diye eşim azcık rahat bıraksan giricek diyor.aslında bir sorun yok sadece acıyacak diye korku var sende diyor.vajimde bi problem yok ıslanma oluyor.3 kez kanamam da oldu ama işte tam girmedi.
hakkaten vajinismusla ilgili bişey konuşulmaz olmuş geçmiş yazılanlara baktımda.ben bişey yazmazdım ama yazanlar sayesindede çok şey öğrendim ve faydasınıda görüyorum azda olsa.soğuk havalardan deneyesimiz gelmiyo bu aralar :))) ama ya çok kararsızım şu haydar dümenin reçetesini alıp denesekmi nasıl olur bi kaç öyle yapınca belki devamı gelir alışır falan diyorum 1 kere olsa bi şekilde sonra hep olucak gibi geliyo.kasmıyorumda nasıl olsa panikte yapmıyorum.bilemiyorum yaa napsamm?hellppppppp
arkadaslar bırsey dıyecegım tam sorununuzu bılmıyorum ama ben de ılk evlendıgım de benzer seyler yasadım krem kullanmayı denedınız mı esınıze surmesını soyleyın
arkadaslar bırsey dıyecegım tam sorununuzu bılmıyorum ama ben de ılk evlendıgım de benzer seyler yasadım krem kullanmayı denedınız mı esınıze surmesını soyleyın
tatlım diyorum sana başla biryerden paranda kalsın cebinde.herkes sen gibi burda ama yendi senin farkın yokkkk.yardımsa yardımm,destekse destekk birtek sen tmm diyip başlayacaksın
hımm tatlım sende bizdensin o zaman.bizdede aynısı oluyordu çünkü p...tamamı birtürlü olmuyordu.egzersizle hepsi oldu.kendini korktuğundan kasıyosun rahat bırakamıyosunn.burda ol yazılanları oku sana yardımcı ollaım.şimdi çımak zorundayım tatlım üzgünümm .sorun olursa özeldende yazabilirisn .diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar sana.ben gelcem yine görürşrüz.burda ol canım.
ecrin senin nasıl gidiyo alıştınmı iyice 2. ilşki nasıl odu
hangi kremden bahsediyosun bilmiyorum ama kayganlaştırıcıya kullanıyoruz uyuşturucu kremse onun bende hiç faydası olmadı evet vajiyi uyuşturdu ama olamdı yinede yani herşey beyinde bitiyo aparatlarla kendimi hazırladım sonra hiç krem kullanmadan çokta rahat oldu tabiki öylede başaran vardır ama ben faydasını görmedim
alistim tatlim 2.nin ustunden cok gecti bacimvala sanki bunu ben yasamamisim giibi simdi surekli yapmak istiyorum.ilki acemilik oluyor ama ikincisi ustalik eseri oluyor sen ne yaptin denediniz mi gene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?