Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vaji aliskin degil ya oraya bir seyin girmesine tedirgin oldu heraldebir doktora goster bence en uygun zamanda bak mesela bende de penisi en dibine kadar alinca o dip kisminda yanma hissediyordum kendi kendime dedimki bende mantar var falan dun doktora gittim yok birseyin dedi psikolojik dedi yaptikca gececek dedi ve dun iliskiye girdik o yanmayi hissetmedim desem yeridir.ama seninki egzersizle alakali da olabilir.tahris olmustur belkide...
ranacım ben muma geçemedim pamukla nasıl sarcam kalemi kağıthavluyla yapamadım bakalım samdan mumunun ucu biraz daha inca bide onla deneyecem
bende samdan mumuyla denedim canim o da rahat oluyor.fakat ben kendi parmagimla hic deneyemiyordum igreniyordum resmen sonra bir cesaret soktum.aslinda en kolayi kendi parmagimiz hem de yumusak

evet sessiz takılankardanım arada yazıyorum sağolsunlar bilgilendiyorlar.ama ben vajinusmus değilim sanırım.nazende 11 günde çok güzel yenmişin.adet olucam geçsin bende başlayacağım.eşimde başla artık atlatırız belki diyor.ben 4 aylık evliyim.kızlık zarım septalı ve kalın olduğu için ilk denemeler acılı oldu bayağı bi sonra oprasyonla kızlık zarının ortasındaki et parçasıı aldılar.ama sanki denerken yine o acıları yaşayacakmışım gibi oluyorum.2 cm kadar alıyorum orada durdurabiliyorum.ama o boğumu geçemiyoruz bi türlü.doktora muayne oldum kulak çöpünden biraz daha kalın şerit soktu hissetmedim bile.kayganlıkta oluyor.ama o boğumdayken bi acı hissediyorum.acaba girse sadece o kadarcıkmı bi acı hissedicem yoksa egzersizlemi atlatayım.bi adet olduktan sonramı başlayayım.[/QUOTE]
canim seninkinde fiziksel bir sorun var gibi dr a soyledin mi iliskiye girerken zorlaniyorum diye.sormadiysan git istersen bir sor belkide psikolojik olarak rahat olmadigindan da olabilir.ama bence istersen sende egzersize baslayabilirsin.cunku egzersizle zaten esniyor orasi.

canım operasyondan sonra acı yaşamaktan korkmaya başlamışın.sen kendini kasıyomusun peki o sırada.çünkü bu hastalık sonradanda çıkabiliyor.kendini rahat bırakabiliyomuun o sırada yoksa acıyacak diye çekiyomusun kendini.ben tek sebep fiziken sandım ama şu an vajide br probelm yok değilmi.acı kendini kasmandan kaynaklanabilri çünkü

ecrin senin nasıl gidiyo alıştınmı iyice 2. ilşki nasıl odu

hakkaten vajinismusla ilgili bişey konuşulmaz olmuş geçmiş yazılanlara baktımda.ben bişey yazmazdım ama yazanlar sayesindede çok şey öğrendim ve faydasınıda görüyorum azda olsa.soğuk havalardan deneyesimiz gelmiyo bu aralar :))) ama ya çok kararsızım şu haydar dümenin reçetesini alıp denesekmi nasıl olur bi kaç öyle yapınca belki devamı gelir alışır falan diyorum 1 kere olsa bi şekilde sonra hep olucak gibi geliyo.kasmıyorumda nasıl olsa panikte yapmıyorum.bilemiyorum yaa napsamm?hellppppppp

kasma önceden oluyordu.bacaklarımı kapatıyordum şimdi deneye deneye bacaklarımı kontrol edeiliyorum acıyorum pe...baş kısmınıda alıyorum.içimde tutuyorum çekme diyorum eşime nefes alıp veriyorum öle alayım diye eşim azcık rahat bıraksan giricek diyor.aslında bir sorun yok sadece acıyacak diye korku var sende diyor.vajimde bi problem yok ıslanma oluyor.3 kez kanamam da oldu ama işte tam girmedi.

ay tatlım yaaaa....

arkadaslar bırsey dıyecegım tam sorununuzu bılmıyorum ama ben de ılk evlendıgım de benzer seyler yasadım krem kullanmayı denedınız mı esınıze surmesını soyleyın

tatlım diyorum sana başla biryerden paranda kalsın cebinde.herkes sen gibi burda ama yendi senin farkın yokkkk.yardımsa yardımm,destekse destekk birtek sen tmm diyip başlayacaksın

hımm tatlım sende bizdensin o zaman.bizdede aynısı oluyordu çünkü p...tamamı birtürlü olmuyordu.egzersizle hepsi oldu.kendini korktuğundan kasıyosun rahat bırakamıyosunn.burda ol yazılanları oku sana yardımcı ollaım.şimdi çımak zorundayım tatlım üzgünümm .sorun olursa özeldende yazabilirisn .diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar sana.ben gelcem yine görürşrüz.burda ol canım.

ya bence öyle haftalarca egz yapmaya gerek yokki kendinize sadece 1 hafta ayırın iş güç hiçbişey olmıcak ama küçükten başlayıp p.s boyutuna kadar aparatlarla deneyin hiç zor degil cearetinizin tükendigi yada iteginizin olmadıgı zamanlarda buraya atın kendinizi süper gaz alıyounuz takıldınız herhangi bi sorun yaşadınızda burası güç veriyo önce bunu bi deneyin bence hatta bütün aparatları tek gecede bile deneyebilirsiniz ki bence başarı daha kolay ve yakın oluyo biz zaten hep erteledimiz için zamanlar geçiyo haydar dümenin reçeteini yapammı die düşünene kadar egz yap bence inan başarırsın ne acı ne kırmızı hiç olmadı bende

kızlar mum da olduuuu ama ben şu nefesi hep unutuyorum girmiyo diyip duruyorum oturup uzun uzun deneyemiyorum hemen olmadı diyip çıkıyorum nefes alınca gerçekten giriyo ama ben nefes gögüsten veriyorum anca olmayınca aklıma geliyor
ay gerçi gitgel yapamadım bide okadar kırmızı yok diyonuz ama illa oturup bekliyorum

bide muma geçince vajınal sıvılarda başlıyormuşş

arkadaslar bırsey dıyecegım tam sorununuzu bılmıyorum ama ben de ılk evlendıgım de benzer seyler yasadım krem kullanmayı denedınız mı esınıze surmesını soyleyın

krem kullandık ama o zamanda çok kaygan oluyor tam gircek zaman kayıp tekrar çıkıyor.bi de anastezik bi krem kullandım uyuşturuyor dediler ama o beni mahvetti 2 gün boyu vajim yandı benim işim bol bol denemek herhalde havalr soğuk diye pek deneyesimiz gelmiyor.ara veriyoruz sık sık

hangi kremden bahsediyosun bilmiyorum ama kayganlaştırıcıya kullanıyoruz uyuşturucu kremse onun bende hiç faydası olmadı evet vajiyi uyuşturdu ama olamdı yinede yani herşey beyinde bitiyo aparatlarla kendimi hazırladım sonra hiç krem kullanmadan çokta rahat oldu tabiki öylede başaran vardır ama ben faydasını görmedim

tatlım diyorum sana başla biryerden paranda kalsın cebinde.herkes sen gibi burda ama yendi senin farkın yokkkk.yardımsa yardımm,destekse destekk birtek sen tmm diyip başlayacaksın

yaaa valla egzersiz yapıp başaranlara imreniyorum ama hiç istemiyorumda yapmak.kestirmeden halletmenin peşinde koşarken boşa vakit geçiyo .şu ilaçları alsammı yaaa bi denesem en azından içimde kalmasın olmasada öğrenmiş oluyim ama onca ilacın bi zararı olurmu onu bilmiyorum :44:

tamam canım çok sağol adet olayım bitsin hemen başlayayım bende bide doktora gidip baktırayım yara falan varmı?inş.bende kısa sürede atlatırım bu işi Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.görşrz hoşçakal...

bence once ıstemenız lazım ben esımle bırlıkte olmak ıstemıyorsam sulanma olmadıgı ıcın gırmesı zor ve acı verıcı oluyor halen 4 yıllık evlıyım ama ıstek duyarsanız hemen acılma olur sulanır herhangı bır el kremı kullanıyoruz arko falan kondoma suruyoz az daha kaygan ve kolay oluyor ve hemen zorlamamak lazım yavas yavas ıttırerek

alistim tatlim 2.nin ustunden cok gecti bacimvala sanki bunu ben yasamamisim giibi simdi surekli yapmak istiyorum.ilki acemilik oluyor ama ikincisi ustalik eseri oluyorsen ne yaptin denediniz mi gene?

valla yapıyoruz sayısını unuttum ama içindeyken orgazm olmuyo ya zamanla olurmu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…