- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.821
Gününüz Hayr ile
eviniz bereketle
gönlünüz Allah c.c Aşkı ile dolsun
Cumanız mübarek olsun..![]()
ne guzel bir dua ettin canim aminnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gününüz Hayr ile
eviniz bereketle
gönlünüz Allah c.c Aşkı ile dolsun
Cumanız mübarek olsun..![]()
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1-Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51- Diloyloy
[FONT="] 52- Donne_rammarico
[/FONT][FONT="]Egzersiz yapan arkadaşlar :
[/FONT][FONT="]1- Aylin06[/FONT][FONT="]
[FONT="]2- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]5- Burcum86 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]6- Sahara84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]7- Hfz_kubra[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]8- Nill87 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]10- [/FONT][/FONT][FONT="]Ozum34 [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]11- [/FONT][FONT="]Antibiyotik [/FONT][FONT="]
[FONT="]12- [/FONT][/FONT][FONT="]Sardunya84[/FONT][FONT="]
13- Yaren46
[FONT="]14- [/FONT][/FONT][FONT="]Pandoo [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]15- Yagmurcukkusu[FONT="]
[/FONT][FONT="]16- Mano
[/FONT][/FONT][FONT="]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT="] 18- Zeinax[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]19- Yagmur1987
20[/FONT][FONT="]- Tacem
[/FONT][FONT="]21- Besteee
[/FONT] [FONT="]
[/FONT][FONT="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!![/FONT]
piştttttttttt napıyosunuzzzzzzzzz leynnnnnnnnnnn ????? Hani yenennnnnnnnnnnnnn niye yokkkk ??? Kızılcık geliyo şimdi hepinizeeeee![]()
Venüstenciğim, ben 2 parmakta kaldım canım 2 parmakla beraber mumda deniyorum. Mumu da 8 cm kadar alabiliyorum. Şimdi adetliyim ama adetim biter bitmez kaldığım yerden devam belki Nisan ayı olmadan yenerim bende![]()
Venüstenciğim, ben 2 parmakta kaldım canım 2 parmakla beraber mumda deniyorum. Mumu da 8 cm kadar alabiliyorum. Şimdi adetliyim ama adetim biter bitmez kaldığım yerden devam belki Nisan ayı olmadan yenerim bende![]()
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr venüscüm hosgeldin hayatım . Gelir gelmez çekmişsin milleti sorguya sopan da elinde hiç değişmemişsin canımmm![]()
süpersinn şekerim.en kısa zamanda yenersin sen,çok güzel ilerlemişsin..halay yakın gibi gözüküyor![]()
gunaydin guzeller
cumamiz mubarek olsun.rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.gunumuz hayirlarla dolu bir gun olsun insallah
venussssss hosgeldin bacimmmmm
yupppppppiiiiiii hoşgeldin şekerimmmmmm.....:
hoppppaaaaaaaaaaa...................![]()
kız ne değişcem2 günde can çıkar huy çıkmaz demişler
![]()
bebişim ne zaman bitecek adetin ? bu arada 2 parmaktan sonra eş parmağı da deneyebilirsin eşe güven açısından rahatlamanı sağlıyor eşinin elini tutup sanki kendi parmağınla egzersiz yaparmış gibi yap alışınca bırak elini o hareket ettirsin ilk başlarda için bi tuhaf olacak ama alışacaksın hadi bakalım kedilerden neyiniz eksik ayolll bu arada bizim şirkete takılan kuduruk kedi hamileymiş oyyy oyyyy oyyyy mart gelmeden kudurmuş hatun :86::86::86::86:
bebişim ne zaman bitecek adetin ? bu arada 2 parmaktan sonra eş parmağı da deneyebilirsin eşe güven açısından rahatlamanı sağlıyor eşinin elini tutup sanki kendi parmağınla egzersiz yaparmış gibi yap alışınca bırak elini o hareket ettirsin ilk başlarda için bi tuhaf olacak ama alışacaksın hadi bakalım kedilerden neyiniz eksik ayolll bu arada bizim şirkete takılan kuduruk kedi hamileymiş oyyy oyyyy oyyyy mart gelmeden kudurmuş hatun :86::86::86::86:
kısssss ben de tam kudurmuştummmmm kocişim hafta sonu yokkkkkkkk.pzt günü kısmet artıkkkk...
belki pazarda bitermiş işi püfffffffffffffffff....herşey kısmetttttt ya.....![]()
kızlar bu arada yenen arkadaşlarla ara sıra burada kudurma muhabbetleri yapıyoruz istesek bu muhabbeti yapabileceğimiz çok sayfa var ama bunu burada yapmamızın tek sebebi cinselliğin zevk veren acı vermeyen kadınlar için son derece normal ve faydalı bir şey olduğunu size hissettirebilmek....zaten hepiniz bundan etkilenip bende kudurmak istiyorum yazıyorsunuz demekki artık beyniniz cinselliğin bize anlatılan hikayelerdeki gibi olmadığını anladınız beyninize kazıdınızamaç size nispet yapmak değil sadece bu işin ne kadar eğlenceli olduğunu ispat etmek
![]()
kızlar bu arada yenen arkadaşlarla ara sıra burada kudurma muhabbetleri yapıyoruz istesek bu muhabbeti yapabileceğimiz çok sayfa var ama bunu burada yapmamızın tek sebebi cinselliğin zevk veren acı vermeyen kadınlar için son derece normal ve faydalı bir şey olduğunu size hissettirebilmek....zaten hepiniz bundan etkilenip bende kudurmak istiyorum yazıyorsunuz demekki artık beyniniz cinselliğin bize anlatılan hikayelerdeki gibi olmadığını anladınız beyninize kazıdınızamaç size nispet yapmak değil sadece bu işin ne kadar eğlenceli olduğunu ispat etmek
![]()