• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne demek canımm hem bizde bir an önce yapmak için sabırsızlanırız tembellikten miskinlikten kurtulmuş oluruz:16:

evet canım bak ne güzel sabırsızlanmaya başlamışsın.zaten 2 parmağı halletmişsin ben 2 parmaktan sonra geçmiştim pe.se bi ara mum da denedim.illa pe...s büyüklüğünde bişeyler denemeye de gerek yok.önemli olan beynin hazır mı değil mi?herşey beyinde bitiyor canım

evet canım bak ne güzel sabırsızlanmaya başlamışsın.zaten 2 parmağı halletmişsin ben 2 parmaktan sonra geçmiştim pe.se bi ara mum da denedim.illa pe...s büyüklüğünde bişeyler denemeye de gerek yok.önemli olan beynin hazır mı değil mi?herşey beyinde bitiyor canım

ayy inşallah canımmm pe.se geçmedim ben egzersizlerim bitmeden bide bu aralar işyerinde de çok yoğunum aşırı derecede akşamları da bi hayli geç çıkıyorum yoksa kendime o 15 günlük süreyi de vermezdim ama bi şekilde halledicem canım teşekkür ediyorum hepinize :71::71::71:en kısa zamanda aranıza katılacağım:66::66:

ayy inşallah canımmm pe.se geçmedim ben egzersizlerim bitmeden bide bu aralar işyerinde de çok yoğunum aşırı derecede akşamları da bi hayli geç çıkıyorum yoksa kendime o 15 günlük süreyi de vermezdim ama bi şekilde halledicem canım teşekkür ediyorum hepinize :71::71::71:en kısa zamanda aranıza katılacağım:66::66:

tamam tatlım bekliyoruz seni de çok bekletme ama bizi:9:evet egsersiz yaparken pe..s denenmemesi daha iyi ben iyice rahatlayınca 2 parmakta öyle geçmiştim.çalışınca zor oluyo tabi canım ama fırsatları da boş geçirmemeye çalış sonra çok pişman olucaksın kaçırdıklarına:112:

tamam tatlım bekliyoruz seni de çok bekletme ama bizi:9:evet egsersiz yaparken pe..s denenmemesi daha iyi ben iyice rahatlayınca 2 parmakta öyle geçmiştim.çalışınca zor oluyo tabi canım ama fırsatları da boş geçirmemeye çalış sonra çok pişman olucaksın kaçırdıklarına:112:

ya günaydın dedik aloooooooooooooooo

günaydın meleklerim oooooooo venüs gelmiş bura şenlenmiş
gunaydin minnosum hosgeldin:70:
yok bebişim başka bi yazar kitap ingilizce henüz çevirisi tamamlanmış bildiğim kadarı ile sadece bu kısmını çevirmiş arkadaşlar bi çevrilsin onuda paylaşırım :52::52::52::52:
ok tatlim paylas bekliyorum guzel kitaba benziyor:44:

len şunlara bak hele başarmışlar da kocalarına ders veriyolar acımıycak etmiycek aferin size kızlar maşallaaaaaaahhh:nazar::nazar::nazar:
tatlim ben ne diyordum hep su isi bir cozeyim beni kimse tutamaz demiyormuydum:9:kendimi biliyorum iste ben bu halde nasil vaji olmussam:60:saka bir yana hersey allahtan vardir mutlaka bunda da bir hayir:kkk:

Dün akşam eve geç gittik işten yemek hazırlama, yemek yemek vs bayağı vakit aldı sonra azıcık dinleneyim yaparım dedim çok yorulmuştum eşim bir uyandırdı ki gecenin bir yarısı olmuş üzgünüm yapamadım :(

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
:emir_bebek:
3- Bahar07
:49:
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 :49:
Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011
16- Gulcn :49:
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
:49: 30/09/2011
19-
Sevcihan :49:
20- İzmit_1982 :49:

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

Son düzenleme:
fatmagülün şuçu neeeeeeeeeee baslamıs ıyıce dızıkolık oldum be dızı bıtsın ıs cevırcezzzzzzz :66:
aferin cnm sana ii işler ozaman :9::9::9::9::9:
evt kelebek pisikolok gibi ve çokta iyi destek veriyo her konuda bilgili ve yardımsever bir arkadaş bana çok faydalı bilgiler verdi her konuda ona sorabilirsiniz :52::52:
teşekkür ederim cnm buraya gelen tüm arkadaslarımız aynı şekilde bizler çektik kimse çekmesin diye tüm ark. elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
ay ben dün şamdan mumu aldım hareket etmedi buğün evde değildim şimdi kocişe beyaz mum tembihledim akşamda onla denerim yarın da yokum evde akşam yaparsam yarın da pamuklara sararım mumumu :1:

kızlar öptüm sizi ben çıkam acık
aferin cnm böle devam et seni canı yürekten kutluyorum :46::46::46::46::71::71::71:
cnm ben hala kulak çıbuğundayım pamuklu kısmında ileriye ittiremiyorum .
ne kadar beceriksizim,kendimden utanıyorumm
cnm utanacak bişey yok gayret etmessen denemesen nasıl olacak biraz cesraet bak burda okadar yenen insan var valla ben forumu 2 günde okudum yuttum 3.5 yıl sonra yendim kk sayesinde sizler okumuyormusunuz yenen herkes bişey olmadıgını söylüyor sizin vajileriniz farklı diilki anam hadi bakalım kaldırın popoları :27::27::27::27::27:
sen gene iyisin canım ya ben hala aynaya bakma aşamasındayım delircem yakında az kaldı
canım başlamak bitirmenin yarısıdr lütfen başlamadan bilemezsin eline kulak cubugunu al ve dene ıkınınca acılıyor aynayla bakarak yapın lütfen kızlar günler su gibi akıp gidiyor vajinin esiri olmayın şu kısacık hayatın tadını çıkarın lütfen :27::27:
amin inşallah burada başaranlar oldukça bizde cesaretlenir yaparız inşallah
cnm hergün birileri yeniyor zaten bizler burdayken lütfen faydalanmaya bakın her şekilde
haklısın canım yaa.. hayal kuruyoırum bazen denicez ve olucak egzersiz yapmadan diee:) umut fakirin ekmeğii:)
zaman su gibi akıp geçiyor cnm bende senin gibi düşünerek 3.5 yılımı heba ettim lütfen cesart
ya arkadaslar artık fazla musaıt olamıyorum cok ozluyorum sızı bu aralar bı yogunluk var kı sormayın eltım dogum yaptı musaıt olamıyorummmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14::14::14::14: sızı cooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledııııııııımmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14::14:

amin canım sagol venus le kelebek yok mu gercekten hala ıkısı bırden ne oldu bole:53::53::53::53:
ben burdayım cnm senle denk gelmedik ii olmana sevindim bebişte hayırlı olsun öpüyoum ösleidk en kısa zamanda gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızlar birkaç gündür foruma bakıyorum ama cok üzülüyorum benim kendimi iyi hissettiğim tek yer burası Allah bu konuyu açan kişiden razı olsun ben başarmadım ama burda çok yol aldım 100 aşkın kişi kısacık bir sürede başardı ve enaz bunun 10 katı kadar aday var bence önceden günde anca iki sayfa ilerlerdi şimdi 10 larca sayfa ilerliyor demekki canlarım bu siteye bende dahil olmak üzere bir çok insanın ihtiyacı var bence burası bizim hastahanemiz başaranlar doktorlarımız biz adaylarda hastalarız inş bizde doktor olucaz ama bu hastane yıkılmasn aklımızı başımıza alalım belki biraz komik ama hiçbir zaman vaji hastası bitmiycek bizden sonrakilerde istifade etsin hepimiz biliyoruzki vajinismus hastaları daha cok alıngan oluyoru biraz daha dikkatli konusalım bizim üzerimizde hakkı olanlara ahde vefayı eksik etmeyelim onlar bu işi hallettik keyfini çıkaralım demediler sanki hiç başarmamış gibi bizim sıkıntımızla üzüldüler...eğer birileri başba birilerinin lafına alındıysa ben onlar adına özürdiliyorum kızlar aklımızı başımıza alalım oyuna gelmeyelım

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN :kkk::kkk::kkk::kkk:
:46::46::46::46::46::46:
çok teşekkür ederim canım. ben hala beyaz klasik mumdayım. bi büyüğünü aldım ama korkuyorum denemeye eskisiyle devam ediyorum kaçgündür. ıkınınca tam tersi dışarı çıkmaz mı ,ben mi yanlış biliyorum.ben sadece nefes alıp veriyorum.
aynayla bak cnm ıkınınca vaji açılıyor dışarı çıkan arkadan bişeyler :9::9::9::9::9:cesaret cnm nefes alıp vercen ve ıkınıcan .
cenazemiiiii varrrrr ne bu suskunlukkkkkkk ?????* rapor alayımmmmm pleaseeeeeeee ? aynı yerinde sayanlara çok pis ceza vercem heeee :47:

anam kim gelmiş meleğim gelmiş olalalaaaaaa:71::71::71::71:
ahada size tat getirdim ama bu veletler yediiiii kimin leynnnnnn bu veletlerrrr kesin nazlının fasülyesi bu :60::60::60::60::60::60::60:
:27::27::27:valla benim ki diil :9::9::9:
gunaydin guzeller
cumamiz mubarek olsun.rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.gunumuz hayirlarla dolu bir gun olsun insallah:71::71::71:
venussssss hosgeldin bacimmmmm :70:
günaydın kızlar heese hayırlı cumalar dualrım sizlerle .
Venüstenciğim, ben 2 parmakta kaldım canım 2 parmakla beraber mumda deniyorum. Mumu da 8 cm kadar alabiliyorum. Şimdi adetliyim ama adetim biter bitmez kaldığım yerden devam belki Nisan ayı olmadan yenerim bende:62::62::62:
harikasın cnm azimle devam et lütfen vajiye esir olmayın alın ipleri elinize :9::9:
kızlar bu arada yenen arkadaşlarla ara sıra burada kudurma muhabbetleri yapıyoruz istesek bu muhabbeti yapabileceğimiz çok sayfa var ama bunu burada yapmamızın tek sebebi cinselliğin zevk veren acı vermeyen kadınlar için son derece normal ve faydalı bir şey olduğunu size hissettirebilmek....zaten hepiniz bundan etkilenip bende kudurmak istiyorum yazıyorsunuz demekki artık beyniniz cinselliğin bize anlatılan hikayelerdeki gibi olmadığını anladınız beyninize kazıdınız :36::36::36::36::36: amaç size nispet yapmak değil sadece bu işin ne kadar eğlenceli olduğunu ispat etmek :69:

:46::46::46::46:

günaydın canlarımmmmmm.hayırlı cumalar hepinizeeeee. geçmiş sayfaları okumaktan gözlerim ağrıdı yaffff:1::1::1::1:venüüüüüüüüüüüüsüüüümmmmmmm hoşgeldin bebemmmmmmm ösledik seni yaaaaaaaaaa:71::71::71::71::71::71:

Back
X