• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım bu olayın çözümü bir tane egz. ve bilinç altını düzeltme...umudunu kırmak istemem
gitmediğim dr.denemediğim yöntem kalmadı botoks bile yaptırdım olmadı....taki
egz.yapmayı kabul edene kadar..ettim 1 günde oldu...ister bunu dr.karşısında yap
ister odada ister burda...sonuç hep aynı kişi çözmek isterse her yerde çözüyorrrr..
bende üstüne para vererek çözdüm ama bak aynı şeyleri burda bedava yapabilen arkadaşlar
var...sende yapabilirsin...dilatörü önce dr.sonra sen yapıcaksın bu hep böyle...tatlımmm..
oda kötü bişey deil bence ama gerek yok bana göre...:1:

bende botoks düşündüm hatta gittim yaptırmaya sonra vazgeçtim etkisi 6 ay sürüyormuş tam yan etkileri cabası idrar kaçırma falan.... bir çok şey kısacası dr bana geçici 6 ay sonra bir daha olmazsa dedi ay canım ne gerek var

gulse canim ben özelin yerini bulamadim 1arkadas var bu kulübü bilen yarin ona sorar yazdiklarini okurum hersey icin sao)l zeynep arkadasim sakin üzülme ben neler cektim 10sene esim beni doktora götürmedi beni bu hastalikla yalniz brakti yalniz basarmami bekledi hic kilini kipirtmadi ben kendimi hep istenmeyen degersiz 1.ri olarak gördüm hep inat yaptik o.beni istemiyorsa ben hic istemem dedik. bunca sene bosanmayi ona braktim sonra baktim bazi seyler yapiyor gururum kaldirmadi o.beni s..istemiyorsa ben hic istemem dedim nerdeyse dava aciyordum.benimki anlayinca ayrilmak istedigimi beni ikna etmek icin cok ugrasti 10seneyi cöpe atmak cok kolay dedi.dogru söylüyordu evliligi bitirmek cok kolay on deyistim hayata bakis acim deyisti cesaretim geldi ben bu isin üstesinden gelicem dedim1sans verdim önümüzdeki.5.gün icinde p.icme almak istiyorum ben aslinda sex.i.seven1kadinim size iyi geceler tatli rüyalr eger bu yazdiklarim hakkinda yorum yapmak isteyen arkadaslar varsa yapabilirsiniz
cnm çaban azmin için seni tebrik ediyorum hastalıgın çözümünü bulmussun onunla inatlaşmak :8::8::8:inşallah egz. hemen başlayıp çözeceksin tatlım egz. yaparsan senin için daha rahat olur direk p... deneyince olmadıgı zaman moral bozuklugu oluyor cnmcm egz. başla derim ben ...allah yardımcın olsun cnm bizler hep burdayız
iyi geceler kızlar çok sık giremiyorum forma bu gece bir bakayım dedim başaran arkadaşlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum ,allah başka sıkıntılar yaşatmasın mutlulukları eskisinden de kat ve kat artar umarım...:9: 8 sene çektim biliyosunuz hala daha düzen oturtmaya çalışıyorum 2 aydır..Aslında biraz tembellik yapıyorum , ilişkiye pek girmiyoruz..Eşim benden tepki bekliyor ben ondan böle günler geçip gidiyor.
cnm tembellik yok gün aşırı yap ki biran önce atlat cnmcm :47::47::47:
herkese iyi geceler.
allaha emanet olun.:71::71::71:
özletme kız kendini Allaha emanet ol cnmcm
Herkese günaydın canlarım gene çok geri kalmışım evde bir türlü pc kadınlar klübüne girmiyor. Cumartesi akşamı 1 2 ve 3 tane kulak çöpüyle yaptım. Dün akşam sadece 3 tane kulak çöpüyle denedim oldu içinde dairesel hareketler yaptım git geller yaptım şimdilik güzel eşimle penis başı egzersizi yapmak istedim b,r türlü sığmadı girmedi çok üzüldüm. Bu akşam 3 tane kulak çöpünden sonra mumu deneyeceğim inşallah olur :(
:46::46::46::46:aferin cnmcm harika gidiyorsun yalnız p.. denemesi yapma bütün ark. aynı şeyi yapıyor bu motivasyonunuzu düşürür egz. bitirdikten sonra p.... deneyein dr. yasaklıyor bunu ltfen acele etmeyin. tebrik ediyorum eg. bu hızla devam et başarın yakındır cnmcm
günaydın kıslarrrr:3::3::3: başaranları tbrk ediorum Rabbim bizede nasip eder inşallahhh

günaydın kıslarrrr..hayırlı haftalar hepimizee....:1::1::1:

herkese günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmenizi dilerim :27::27::27::27::27::24::24::24::24::24::3::3::3::3::3:

bende botoks düşündüm hatta gittim yaptırmaya sonra vazgeçtim etkisi 6 ay sürüyormuş tam yan etkileri cabası idrar kaçırma falan.... bir çok şey kısacası dr bana geçici 6 ay sonra bir daha olmazsa dedi ay canım ne gerek var

evet gereksiz arkadaşlar işte buna inanmıyor...adam kaslarımı felç etti yawwww..beyin çok
güçlü bişey onu bilem yendi olmadı.....çözüm bizde kıslarrrr...uzaklarda aramayınnnn...
:1::1::1:

ya öyle pozisyon olarak parmağın hepsi girermi gülsecimmmm teşk. yardımcı olduğun için kıss içimde bir umut oluştu ya ben bu ışığı kaybedeli neredeyse 6 ay olmuştu Allah razı olsun yardımcı olanlardan

çok heyecenlıyım ayrıntılı yazamadım öncelıkle herkeze coktesekkur ederım burdakıler sayesınde basardım. doktora feln gıtmedım gerekde yok zaten doktorlara paza dokmeye cok basıt bır sey.

ıkı aksamdır egzersız yapmıyordum bu aksam bıraz halsızdım esımle hadı bıras ask yapalım denemıyces felan dedı :69:

sonra bıras kaynastık derken ıcerı almaya basladım azıcık alıyordum zaten orda sorun yoktu sonra bıras kaptıdık kendımızı derken hıc anlamadım bır baktım ıcerde devam ettık rahat oldum. derken oldu. :)))

kızlar rahat olun hıc bır sey yokmus acı sızı felan yok :)

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

burdakı herkeze cok tesekkur ederım sızlerın sayenızde hepınıze minnetarım :)
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluuuuuuuuuuuuuuuuu oldummmmmmmmmmmmmmm.Allahım başka sıkıntı yaşatmasın .. Her yenen ark. bende yendiğim günü yaşıyorum bakın ark. acı yok egz. kesin çözüm p... yarıda olan ark. azcık sabretsin hemen çıkarmasın bikaç dk. sonra nefes egz. esniyor... cnm o senin başarın bizde kattımız olduysa ne mutlu herzaman mutlu ol ....:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aynı ben gibiymişsin yani, hadi bakem sıra bende dir o zaman :66: :66: :66: :66: :66: :66:

evet cnm sıra sanada geldi. p... içerdeyken nefes egz.yap. ön sevişmeyi uzun tutun iyice ıslaklık olsun ondan sonra p... geç bak nasıl kayıyor bide bacaklarını karnına dogru çek ozaman hiç hissetmiyorsun hadi bakalım dene bunları şekerim :71::71::71:

antibiyotikcim çok sevindimc anım Allah başka sıkıntı göstermesin haydi halaya hopaaaaaaa:64::64::64::64::64: delilo delilo şimdi donlar :74::74::74::74::74: şimdi sütyenler :92::92::92::92: sallayın kızlar darısı başaramayanların başına

ya öyle pozisyon olarak parmağın hepsi girermi gülsecimmmm teşk. yardımcı olduğun için kıss içimde bir umut oluştu ya ben bu ışığı kaybedeli neredeyse 6 ay olmuştu Allah razı olsun yardımcı olanlardan
cn sırtüstü yat eline aynayı al deliği incele ıkın nefes alıp ver deliğin açıldıgını göreceksin. jel olarak ultaron jeli al hem cok hemde 1-2 tl falan zararı da yok. bebe yagı.vazelin falan mantar yapar kullanma. aynayla baktıktan sonra serçe parmagına jel sür içerde gezdirmeye başla yaaş yavaş ittir ittirirkende ıkın nefes alıp ver kayıp gittiğini göreceksin popo yönüne dogru ittir cnmcm dik ittirme yani azcık aşagı eğimli. kasılma olursa nefes alıp ver hemen çıkarma nefes alıp verince giriyor. idrar yaparkende tutup bırak bu şekildede kegel egz. yapmış olacaksın oda kasları kullanmaya yardımcı oluyor cnmcm bu şekilde egz. başla cnmcm sen bizi dinle boşver dr.

günaydın kıslarrrrrr:):):):91:

günaydın ncmcm nerdesin bakem nasıl gidiyor egz. :27::27::27:

ben o şekilde başarmıştımmm..dene bakalım herkesin rahatlığı
değişiyor....önemli olan senin rahatlığın bu işin tek doğrusu
yok...hangisi sana rahat gelirse öyle dene...ama dr.bana
öle yaptırmıştı olmuştu bebemmmm...:nazar:

arkadaşlar bu vajinusmus hastalığı gerçekten çok inatçı bir hastalık.ben çok inatçıyımdır kafama taktığımı yaparım hele ağrı eşiğim çok yüksektir bir yerim ağrısın hemen öyle yatmam tansiyonum 5 lerde ban çalıştığımı bilirim...yani bu hastalık ağrı olacağı korkusunun dışında bambaşka birşey ne diyim bize böylesine bu işi kötü iğrenç anlatan insanların suçu sanırım.ben kendimi tam evli gibi bile hisstemiyorum.psikolğa gitmiştim orada bir kızla tanıştım bir öğrt. arkadaştı o da bana aynı şeyleri söyledi tam ilişkiye girdim büyü çözüldü dedi.ne olur yenelim arkadaşlar diğerlerinden farkımız ne yaaa kafayı yemek üzereyimmmmmmmmben

arkadaşlar bu vajinusmus hastalığı gerçekten çok inatçı bir hastalık.ben çok inatçıyımdır kafama taktığımı yaparım hele ağrı eşiğim çok yüksektir bir yerim ağrısın hemen öyle yatmam tansiyonum 5 lerde ban çalıştığımı bilirim...yani bu hastalık ağrı olacağı korkusunun dışında bambaşka birşey ne diyim bize böylesine bu işi kötü iğrenç anlatan insanların suçu sanırım.ben kendimi tam evli gibi bile hisstemiyorum.psikolğa gitmiştim orada bir kızla tanıştım bir öğrt. arkadaştı o da bana aynı şeyleri söyledi tam ilişkiye girdim büyü çözüldü dedi.ne olur yenelim arkadaşlar diğerlerinden farkımız ne yaaa kafayı yemek üzereyimmmmmmmmben

tatlım hiç kafayı yemene gerek yok..bak bizlerde senin gibiydik ama başardık..bizleri küçükken hep yanlış yönlendirmişler.yani benim tek sorunum acı ve kırmızıydı..ama boşuna korkmuşum.ben de 2.5 aydan sonra burayı buldum.o zamnalar orta aprmak 2.boğumdaydım ve pen..yarısını rahat içime alabiliyordm.daha sonra parmakta biraz rahat olduktan sonra hep pen..ile deneme yaptık çünkü ben pen..daha rahat oluyordm ve sonradan başardım..sanırım bir ya da bir buçuk ay sonra başardım.sen de en kısa zamanda baaşrısn.sormak istediklerini çekinmeden sor cnm..özel msj atabilirsin.

hayde o zaman egz.lere...hayırlı haberlerini bekliyorummmm bakkkk..inancını yitirme
:nazar::nazar::nazar::nazar:
yeniceksin tabiiiii...herkes yenececekkkkkk allahın izniyle.....dermansız birşey deil
allaha şükür....:nazar:

antibiyotikcim çok sevindimc anım Allah başka sıkıntı göstermesin haydi halaya hopaaaaaaa:64::64::64::64::64: delilo delilo şimdi donlar :74::74::74::74::74: şimdi sütyenler :92::92::92::92: sallayın kızlar darısı başaramayanların başına

antibiyotikkk cnm çok tebrik ederimm..darısı gerçekten başarmayanlara..Allah başka sıkıntı vermesn en kısa zamanda bebişlerimiz olsun.:1::74::74::74::74::74:

böyle benim gibi arkadaşlarla bulşup saatlerce konuşarak içimi dökesim var.1.5 yılın patlamasını yaşarım heralde ya çatlayacaktım sadece konuşabilidiğim eşim.sizlerele biraz olsun konuşmak beni rahatlatıyor. yenenleri görüyorum inanın onlardan ben çok seviniyorum.

başaran yok sanırsam yada ben görmedim. ahhh ahhhh bende koca harflerle başardım diye ne zaman yazacam acaba :50: ecrinecrin ben şuan mumun tamamını ,p..... inde yarısından biraz fazlasını alabiliyorum ,şuan regliyim bişe yapamıyorum.sence ne zaman başarırım :10: bir fikrin varmıi,biraz umutlanayım :66:
cnm benim sen zaten başarmıssın tamamının girdiği poz. söyleyim sana misyonerde tam birleşme zor oluyor tamamının girmesi için bacaklarını gögsüne dogru çek ve aç iyice ozaman tam birleşme oluyor kayganlasıtırıcı sür ön sevişmeyi uzun tut bayagı ıslaklık olsun bak nasıl giriyor tamamı cnmcm :8::8::8::8:sen çoktan başarmıssın o poz. ilgili dediğim gibi :8::8::8::8:
Gülsecim peki acı hissi filen oldumu canım ilk ilişkide en çokta bunu merak ediyorum ben:44::44:
cnm benim egz. yaparak orayı esnetiyoruz zaten acı olmuyor o yüzdednde sende p... vakit kaybediyorsun bizde p... yapamadık cn cm bak 3.5 yıl boşa geçti biran önce eline aynayı al yapamam diye bişey yok yapacaksınnnnnnnnnnn aynayla incele ıkın nefes alıp ver açıldıgı zaman serçe parmakla başla jel sür ve ittir popo yönünde cnmcm olacak egz.başla lütfennnn
arkadaşlar egzersizden geliyorum yanndım kavruldum, 15 gündür egzersiz yapmıyordum, grip olmama rağmen kendimi ite ite yatak odasına attım ama çoook canım yandı iki parmağı tam alıyordum şimdi ikiparmak birinci boğuma kadar alıyorum ve çok kasılma başladı, en son halinde kasılmalar çok azaldıydı ayyyy ay
cnm hasta olmaın verdigi gerginliktir yanma zamanla geçer kendini kasmısındır ondan yanma olmustur cnmcm bide jel sür bol kurulukta yanma yapıyor cnmcm devam egz. aefrin sana
karahilal sen çok olmadımı yeneli neden takılıyorsun yendikten sonrada sorun oluyormu ayyyyyyyyy. delircem yaaaaa
cnm emlasız ilk oldugu için gerginlik olmustur ön sevişmeyi uzun tut cnmcm bide jel kullan bak nasıl hiç anlamıcan gögüsler karna ve iyice aç o poz. çok rahat cnmcmm öle dene ..sık yap zamanla alışıyosun merak etme
derin,karahilal,venüsten,kelebek zerr ençokta aypar ablaya o kadar özeniyorum ki.ya ben bıktım hergün biri beni arıyor müjde teyze oluyosun müjde oğlum oluyor müjde kızım oldu ya ben bunları duymaktan bıktım.
cnm bizde sen gibiydik emin ol egzç yaptık azmettik olduktan sonrada gün aşırı yapınca çabucak alıştı cnmcm merak etme sen egz başla daha fantazi derside vericez :9::9::9::9:

böyle benim gibi arkadaşlarla bulşup saatlerce konuşarak içimi dökesim var.1.5 yılın patlamasını yaşarım heralde ya çatlayacaktım sadece konuşabilidiğim eşim.sizlerele biraz olsun konuşmak beni rahatlatıyor. yenenleri görüyorum inanın onlardan ben çok seviniyorum.

hoşgeldin canım:71:sen içini dökebildiğin kadar dök burda hepimiz aynı sorundan muzdaripiz herşeyi çekinmeden sorabilirsin canm

Back
X