- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.621
cnm yanma kastıgın için oluyor yaptıkça alışacak zaten o yanma ortadan kalkana kadar aynı egz. yapmaya devam et kasılma geçtikten sonra bir sonraki aşamaya geç cnmcm jel bol sür nefes alıp ver ıkın cncm popo yönüne dogru ittir. eğimli aferin sana egz. devam et cnmcmkızlar,biraz önce egzersiz yaptım kendi 1 parmağım ve 2 parmağım.sonra eşimin 1 parmağını tam yapabiliyorum hiç ağrı yok.eşimin 2 parmğında ise yarıya kadar aldım ama gitgel yok çok yanma oldu bıraktım...çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım yarın eşimin 2 parmğına mı devam edeyim?
hoşgeldin cncm sende egz. başla biran önce gördüğün gibi egz.yapan ark kısa sürede başarıya ulaşıyor yapmayanlar da yerinde sayıyor lütfen egz .yapın. ertelemeyin.adaşlar mrb...ben bayadır girmiyorum ve hep yeni isimler gördüm bi merhaba demek istedim.bende 7aylık evliyim ve savaşamıyorum bu durumla allah herkese yardım etsin...ne kadar zor bir durummuş bu meğer...
cnm ne yaptın egz. başladınmı nasıl gidiyor ???özlem ve nilllll yeşim yerçok a ben gittim fakat senasına girmedim.. Bana 1 saatte çözeceğini söyledi... Yüzde yüz kesin çzüm demedi... çoğu hastam başardı dedi..... Ama şunu bil kızlık gidiyo dedi.... Gerçi bazılarının eve gititkten sonr akızlığı gidiyo bazılarınınki de burda dedi.. Eşim istemedi devam etmedim bende
inşallah canım. başa dönmekten korkuyorum sadece.daha yeni başladım ya egzersize şaşkınım sankii :)
kelebekcimm çok sağol canımmm..dün akşamı gördüm ya artık ilerisi de gelicekk.. bi kaç gün daha çubukla yapim diyorum alışmak için. eskiden aynaydan bakamazdım bile şimdi inceliyorumm:)
akşam olsun denicem yine gündüz kendime ödül verdim gezmeye gidicez havada güzelll :)
sizin sayenizde hepp.. umutsuz vakaydım biliyosunuz aylarca başlamadım hiiççç. çok şüğkür atlatıcam bende
cnm benim başa dönmek diye bişey yok beyin geri saramıyor korkma