Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım burda yaz heres bilsin noşuna para kaptırmasınalr

tatlım benim ondan yazdım işte....önerilecek bir yer değil orası...

herkesi zan altına almak istemem sonuçta ama ben memnun kalmadımmmm...

ortam hoşuma gitmedi,adam hoşuma gitmedi,tavrı konuşması ve hastayı kendiyle başbaşa

bırakması diyelimm ,zati kişi bunu kendi çözebiliyorsa elin adamına niye o kadan para vereyim,,

reklamcısı mıyım neyimmmm... hadi bakalım hazır ol gellll...nası hazır olcem leyn diyordummm..

zati bunları bilsemmmm niye oraya gideyimmm???? komik yani...en insancıl bu kadar anlatabildimmm...

3 ayda 2.dilatöre anca geçebildim...aynı ben başka yerde 1 günde hepsini yaptımmm..yaklaşım çok

önemli bu konuda...eğer dr.çözücem diyosanız dr.iyice araştırın ama hep aynı şeyi diyorum belkide

gerek yok...son dr.harikaydı ama sihirli değnekle becermedim ...gerekte yokmuş işte ...hep aynı

yöntem aynıııı...sonuç bi tane ,sonuca giden yol bi tane... ben para dökmekle anladım

siz dökmeyinnnn...yazık insan pişman oluyor sonraaaa.....

aynen eşimde ona gidelim diyo şimdi bana hepsine bahane buluyosun demesin yada özelden yaz bize gulse ne yaptığını

eşine söle kk da 100 den fazla kişi yenmiş de. bizden iyi dr. mu bulcan cnm benim. bak eşim burayı buldum dedim hemen üye ol dedi ikna oldu ve yendim . 2.5 ay olcak nerdeyse alıştım bile ...

kıslar ben iki yıllık evliyim ama iki yıldır acı çekiyorum rahmim darmış bi sefer parama muayenesi oldum doğum sırasında sonra sezaryan dediler o gün bu gün tam yapamadık dün cesaret ettim tam oldu ama canım çok aacıdı sanki parçalandı sonrasında sabah adet kanaması gibi az az kan geldi sonra rengi açıldı sonra kesildiş doktora gitmem lazım yoksa normalmi

eşine söle kk da 100 den fazla kişi yenmiş de. bizden iyi dr. mu bulcan cnm benim. bak eşim burayı buldum dedim hemen üye ol dedi ikna oldu ve yendim . 2.5 ay olcak nerdeyse alıştım bile ...

ya biz psikolojik olarakta çok yıprandık ben kendimi tamamen saldım işyerinde evde hiç birşey yapmıyorum makinaya çamaşır atmak bile zor geliyo işyerinde 1,5 ay önce yapmam gereken raporu bugün yolladım patronlara yani herşeyim çok etkilendi artıksinirli çekilmez biri oldum durup dururken kavga çıkamaya çalışıyorum sonra düşündükçe anlıyorum o yüzden doktor arayışındayım psikolojik olarakta çökmüş durumdayım daha öncede yazmıştım boşanma davamız falan vardı yani düşüp düşüp kalkmaya çalışıyoruz artık gücüm yok

tatlım ilşikiye iki senedir giriyor musun

cnm ilişkiye giremedinmi acıkca yaz yardımcı olalım

merhaba buraya henüz çok yeniyim ama sorunum yeni değil.öncesinde ne kadar rahat olursam olayım vajinamın ağzına bişey değdiği an çok rahatsız oluyorum?7 aylık evliyim ve artık biran önce olsun bitsin istiyorum,çok sıkıldım çok
lazer kullanımı için daha önce kullanmıştım ama sonra bir tüpü o bölgeye sürdüm, derimde yanık oluştu. o işi hem yapamadık hem de üstüne bir hafta yanık acısı çektim,(sinirimden ağlamak üzereyim resmen)

mesaj kutuna bak tatlımmm...

canım ne desem yalan oluır hala bellı degıl ben olsam hamıle kalır kalmaz ısmı bulurdummmmmmmmmmmm

kız kaç gün oldu hiçmi düşünmemişler ayol ne meraksız bu millet

emla kullanımı nasıl olur?

canım ne için kullanmak istediğini detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz

EN BÜYÜK DOKTOR KZILAR ŞU BENİ GRİBİDE BULUN BİR ŞEY YA ÖLÜYOM VALLA

oyyyy balım sen gripmi oldun çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebişim

canım eğer hiç ilişki yaşamadan hamile kalmış sezeryan ile doğum yaptıysan ki yazdıklarından bunu anladım gelen pembemsi senin kızlığın anladığım kadarı ile..bence artık annesin ve bu sorunu ortadan kaldırmak istiyorsun bunun kararını verdiysen önce bi doktora gitmeni tavsiye ederim sonrasında biz her türlü yardıma hazırız elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz

bebişim dibe vurmadan zirveye çıkılmaz sende dibe vurmuşsun şimdi baharla beraber silkelenip canlanma zamanı herşeyi yavaş yavaş düzene koyarsın yeterki sen şu işin ucundan tut bizler yanındayız bebişim

tam değil canım bir sefer tam olmuşyu iki aylıkken aslında o da tam değil onda hamile kaldım hamileyken hiç olmadı doğumdan sonra hep girişte kaldık

üzülme güzelim % 100 çözümü var bu işin çözülecek ağlamak yok bu sayfada üzülmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…