- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.781
canın hiç yanmıycak bitanem hiç korkma yırtılma diye bir şey söz konusu değil bebeğim beni ekler misin ya bugün gripten kafamı bir kaldıramadım bak çok güzel ilerliyorsun
afferim fırıncı sonunda mumla duygusal vaji kardeşliğini sağladınız bu hafta sonu muhteşem bir performans bekliyorum senden ona göre
canımcım egsersiz yaparken p...s denemesi yapmayın tam kaslarınızı eğitip kendinizi kontrol etmeyi öğrenmişken p...s değince tekrar kasıyorsunuz olmuyor sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz şu egzersizleri bi halledin dokcaksınız pe....se
bebişim hazır hızını almışken iyice bi sarıl egzersizlerine en önemli nokta vajinaya bişey sokabilmeyi denemektir sen bunu denedin ve başardın bundan sonra kendine dahada çok güveneceksin acı olmadığını anlayacaksın sakın pes etme güzelim herşeye inat bitir şu vajinin işini
kızzzzzz zeinaaaaa sen daha yenimi karar verdin bakmaya başladınnnnn....bakınca acımıyo korkma şimdi dokunmaya başla alış yatarken elini vajinin üstüne koy hisset yavaş yavaş dolaş o bölgede zaman akıp gidiyor mart kedisi olman lazım kedileri seyredip gaza gel bir an önce bu hafta sonu sendende bi ilerleme bekliyorum p.tesi rapor vereceksin hadi bakalım kolay gelsin
kızlığın bozulduğunda anlamıyosunki
günaydın mualla
teşekkür ederim ilgin için o zaman bir kaç denemeye geçer inş.
şu kızlığının bozulduğunu anlamayanlara hastayım,millet bozulduğunu anlamıyor biz bozulmadığını
canım sıkılıorrrrrr
deneme esnasında kendini rahat bırak dikkatini başka bi şeye yönlendir mesela 1000den geri say...ve mutlaka jel kullanın eczanede satılıyor vajinal su bazlı kayganlaştırıcı jeller yada ultrason jeli al hem ucuz hem çok oluyor...p....s içine girdiğinde dur bekle panik yapma vaji vakum gibi içine çekecek onu...eğer rahat olamazsanda egzersize başlarsın en kısa zamnda olur biter...
bebişim ben o kadar çok egzersiz yaptımki parmaktır mumdur o anda tek derdin artık bu işi halletmek oluyor kızlığı falan düşüncek halmi kalıyo insandaanlamamamın bir nedenide biz bunu o kadar çok büyütüyoruzki beynimizde ben heralde o an ölürüm dedim işe falan gidemem dedim oturamam dedim anam oldu bitti bi değişiklik yok vajime dokunup duruyorum şaşkınlıktan yerinde duruyor patlamadı parçalanmadı biz abartıyoruz kızlar 15 yaşında kızlar yapıyor ne korku var ne bişey biz yıllarca helalimizde kendi evimizde yapamıyoruz bu işi revamı bu bize ?
hadi gel bana yardım et yemek yapalım kuzucum
esram tşk ederim eve gidince ekleyeceğim zaten evdeki net kadınlar klübüne girmiyor bir türlü sizleri takip edemiyorm msn den bana destek vermek isteyenler lütfen sizde eklyin ben geçtiğim aşamaları sizle konuşuyor durumda iken desteğinizle aştım mum aşamasını da sizle aşmak istiyorum citlembikim_84@hotmail.com
bebek yağı kullanılsa nasıl olur
kızlar bu akşam ilk parmak egzersizine başlıyacağım ama içimden bi ses olmicak diyo allahım kendi parmağımdan korkuyorum ya ben nasıl yenicem bu hastalığı sinirden ağlıyorum ya :84::84:
eşim artık tecavüz olaylarına şüpheyle bakmaya başladı, biz bu kadar uğraşıyoz olmuyor demek,bi terslik var diyo(
onu bende çok düşündüm biz eşimizle birlikte olamıyoruz tecavüz nasıl oluyor saçma gelebilir size ama
selam bende ekledim seni kabul edersen birlikte şu uyuz inatçı hastalıktan kurtuluruz inşallahhhhhh Rabbim duy
ben de yardım isteyenlerdenim. başarmış biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
canım tecavuzde erkekler zorla p...lerini oraya sokuyolar ,eşler teslım olmamızı beklıyolarimiz zorlamıyo zavallılar bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?