- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.821
tuvalette yapma bence..yatağa uzan rahat rahat yap...kızlar ya ben bugün şimdi yine eş parmağı mı deneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan az kalır tatlımmmm...ama p....s denemeye hiç acale etmedimmmm...
müzik dinliyordummmm..sözsüz müzikkkkk....yoga ya da meditasyon yaparken çalan
müzikler dr.dayken öyleydi çalışmalar esnasında..sonra baktım kafam dağılıyor
evde de yapıyorum bilg. iiii oluyooo..
şunu unutma ne kadar girdiği deil senin kendini ne kadar rahat ettiğin önemli...
çünkü rahat olduğunda hepsi kendiliğinden giricek zaten....![]()
Ben geldimmm))))
Yeni gelen arkadaslarr hosgeldiniz bende 5 yıllık evliyim ve burada 1,5ayda çözdüm. Çalışıyorum o yüzden sadece akşamları egzersiz yaptım. Ama inat ettim her aksam yaptım. Şimdi çok sukur bitti artık eski günleri hatırlamak bile istemiyorum.kızlar vajina kaslardan oluşuyor. Orada sinir yok yani normalde ACI da yok bunu bizim beynimiz oluşturuyor. Daha onceden psikologa gidiyordum ama parmak egzersizi dedikce asla yapamam dıyordum. Ama burda öyle çok moral ve destek sizde şaşıracaksınız.haydiiii bir anlık cesarete bakıyor başlamak gerisinin nasıl çabuk ilerlediğine siz bile inanamayacaksiniz.
gülsecim msn nim nehirefe-01@hotmail.com eklermisin canım burada bekle bekle ağaç oldum
gülsecim msn nim nehirefe-01@hotmail.com eklermisin canım burada bekle bekle ağaç oldum
Ben geldimmm))))
Yeni gelen arkadaslarr hosgeldiniz bende 5 yıllık evliyim ve burada 1,5ayda çözdüm. Çalışıyorum o yüzden sadece akşamları egzersiz yaptım. Ama inat ettim her aksam yaptım. Şimdi çok sukur bitti artık eski günleri hatırlamak bile istemiyorum.kızlar vajina kaslardan oluşuyor. Orada sinir yok yani normalde ACI da yok bunu bizim beynimiz oluşturuyor. Daha onceden psikologa gidiyordum ama parmak egzersizi dedikce asla yapamam dıyordum. Ama burda öyle çok moral ve destek sizde şaşıracaksınız.haydiiii bir anlık cesarete bakıyor başlamak gerisinin nasıl çabuk ilerlediğine siz bile inanamayacaksiniz.
burada herkes grup kurmuş ben yeni katılmıştım aranıza yardım bekliyordum sanırım kimse yardım etmeyecek bana.Herkese bol sanş![]()
burada herkes grup kurmuş ben yeni katılmıştım aranıza yardım bekliyordum sanırım kimse yardım etmeyecek bana.Herkese bol sanş![]()
Yok tatlım ACI diye bir şey yok diyorum ya bunu beynimiz oluşturuyor. ACI bitiyor zevk başlıyor minnosum. İnan bana bak ben 5 yıl yasadım tatlım beklemek sadece vakit kaybı. Ben vajinama bırakın dokunmayı bakamıyordum bile o haldeydim duşun. Ve şimdi neler anlatıyorum ben bile inanamıyorum aslında.böyle iyi örnekleri duymak çok iyi moral oluyo gerçekten :)
bu süreci atlattıktan sonra , az da olsa acı duyuyomusun ilişki sırasında?
Hosbukduk minnosummmmmhoşgeldin ecrin..
selam tatlım sen nerdesin hangi aşamadasın
geçmişolsun tatlım benim sarımsakla bal karıstır ye iyi gelir sabah akşam yap.çok fena gribim tatlım ya
cnm hoşgeldin bende kk meleklerindenimevleneli nerdeyse 1.5 yıl oldu hala olmuyodoktora gitmeye bile korkuyorum.kayganlaştırıcı jel vazelin emla fln denedim ama bi türlü olmadı..psikolojik olarak da yıprandım.eşim çok anlayışlı sabırlı ne ısrar ne zorlama..bana v zamana bırakıyo..ama artık olsun istiyorum
bu şekilde ne kadar devam edebilir ki..evliliği de çok etkiliyo..sinirli bi insan oldum çıktım gecem gündüzüme karıştı
3gündür siteyi okuyorum takip ediyorum lütfen bana da yardımcı olun :95:
merhaba buraya henüz çok yeniyim ama sorunum yeni değil.öncesinde ne kadar rahat olursam olayım vajinamın ağzına bişey değdiği an çok rahatsız oluyorum?7 aylık evliyim ve artık biran önce olsun bitsin istiyorum,çok sıkıldım çok
lazer kullanımı için daha önce kullanmıştım ama sonra bir tüpü o bölgeye sürdüm, derimde yanık oluştu. o işi hem yapamadık hem de üstüne bir hafta yanık acısı çektim,(sinirimden ağlamak üzereyim resmen)
cnm muma pamuk sar streçle ve prez. geçir jelle öyle yırtılma pırtılma olmaz bebek çıkıyor ordan siz nasıl dogdunuz ayolll lütfen cnm böle şeyleri sil aklından oldumu ??Selam arkadaşlar gene çok ilerlemişsiniz ? yeni arkadaşlar var sanırım Hoşgeldiniz ..
Canlarım bu akşam mum aşamasındayım ama çok korkuyorum yapabilceğimden oldukça endişeliyim ne yapmalıyım mum çok sert yırtılma olur mu ? kızlık zarına zarar verir mi bunun endişesini yaşıyorum artık bunaldm bu sorundan kurtulmak istiyorum lütfen yardımcı olun.
cnm çökme diye bişey yok serçe parmakla başla yavaş yavaş orta parmagına geç sonra 2 parmak derken bir bakmısın p... olmuş azim ve düzenli egz. %100 çözüm cnmcm.derdim hepinizle aynı aslında. 8 aylık evliyim. ama artık hiç bişi yokmuş gibi davranamıyorum. eşim anlayış gösterdikçe ben daha da kötü hissediyorum. ilk olarak daha 1 ay dolmadan jinikolağa gittim bi sorun olmadığını acele etmememi söyledi. muayene de rahat olmuştum zaten. sonra bi ilerleme kaydedemeyince psikiyatra gittim(sadece 1 kere) ilk seansta parmak egzersizi verdi tabi ben bi daha gitmedim. yine hüsran dolayısıyla. baya da zaman geçti onun üzerinden. burayı buldum 1-2 hafta önce. okudum yazılanları aynı gün parmak egzersizini denemeye karar verdim. ve kendim bile şaşırdım. hiç acı hissetmeden orta parmağımın tamamını alabildim. onun üzerinde zaman geçti biraz bazı sebeplerden dolayı. şimdi korkuyorum. ne yapmam gerek kestiremiyorum. yine denersem ve başarısız olursam gerçekten tamamen çökerim.![]()
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun bir süreden beri takip ediyordum fakat üye olmaya güvenemedim. 3 haftalık evliyim bendede aynı sorun var yardımcı olun bana da![]()
cnm egz. ilerlemek herzaman daha iyi cnmcm egz. yaparken p... denemeyin diyorz.olmayınca motivasyon düşüyor.arkadaşlar ben serçe parmak iki boğum yapmıştım az öz önce yine denedim yandı gibi oldu.ya dokununca içim bir tuhaf oluyor dirak p... yapsam çok mu kasılırım acaba daha önce yarıya kadar olmuştu daha sonra parmağımı çok rahat girdirmiştim
cnmben kk yı buldum forumu baştan sona okudum egz. başladım ve bir haftada yendim düzenli egz. 1 hafta 10 günde çözülüyor yeterki üstüne gidin.başaran arkadaşlar, ne kadar sürdü bu işin üstesinden gelmeniz?
cnm kasılma sıfır olana kadar aynı egz. devam ediyoruz. 2 parmagıda rahat alıyorsan samdan mumu gibi kalınlıkta bir mumu al etrafına pamuk sar p... boyutuna gelsin çapı. onu streçle ve prez. geçir jelle ve onla egz. devam et onuda rahat alınca p... geçebilirsin cnmcmtuvalette mi yapıyorsun egzersizi...kızlar ben bugün egzersiz yapmadım en son dün eşimin 2 parmağının yarısını aldım.bugün ne egzersizi yapayım sizce nasıl devam etcem
az önce ekledim cnm seni kabul et.gülsecim msn nim nehirefe-01@hotmail.com eklermisin canım burada bekle bekle ağaç oldum
Yok tatlım ACI diye bir şey yok diyorum ya bunu beynimiz oluşturuyor. ACI bitiyor zevk başlıyor minnosum. İnan bana bak ben 5 yıl yasadım tatlım beklemek sadece vakit kaybı. Ben vajinama bırakın dokunmayı bakamıyordum bile o haldeydim duşun. Ve şimdi neler anlatıyorum ben bile inanamıyorum aslında.
Hosbulduk minnossss çok ozluyom ulen siziiiii bugün yenen oldumukısssss hoş geldinnnnn....nasılsın:![]()
hiçbir bilgim yok daha yeni evliyim sadece parmak masajı yapıyorum 2 günden beri