• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilmiyorum ama bende çok gariplik var gibi hissediyorum. 3 haftadan beri sürekli adetim sanki geceleri kanamam oluyor doktora da gittim ama herrşey normal dedi parmak masajı tavsiye etti gönderdi.burda herşey o kadar iç içe ki sağlıklı bir bilgi alamıyorum.Sanıyorum bana kimse yardımcı olamayacak çünkü ben hiçbirşy bilmiyorum bu illetle ilgili ve yazılanlardan da birşey anlayamıyorum. bana herşeyi enine boyuna anlatacak bilgili bir arkadaş arıyordum

ya ben neden daha önce bulmadım burayı. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içimden bi ses
"yaklaştın" diyo sanki :)
kesinlikle cok sanslısın cnm bende aynı şeyi sölemiştim neden daha önce bulamadım diye. olsun hayatta hiç birşey için geç deildir önemli olan bundan sonrasını iyi degerlendirmek ve yenmek , azimle egz. yapmak ve bizi dinlemek cnmcm yanınızdayız yenmeyen kalmayacak ...

Hosbulduk minnossss çok ozluyom ulen siziiiii bugün yenen oldumu

slm cnmcm nasılsın antibiyotik yendi cnmcm ösledik kız napıyosun iyimisin ??
Güzelim sakın öyle düşünme yazılar sürekli ilerliyor o yüzden olabilir canım. Yoksa burda herkes birbirine yardım için yarışıyor. Senin durumun nasıl vajiyle canım egzersiz falan yapabiliyormusun hiç anlat tatlım ona göre yol çizelim.

hiçbir bilgim yok daha yeni evliyim sadece parmak masajı yapıyorum 2 günden beri
Canım sen çok sanslisin şimdi serçe parmağını yavaşça içeri sokmaya çalış minnos vaji icine çekecek resmen şaşıracaksın. Ama derin nefes al nefesi verirken ittir parmağı minnos.
ya ben neden daha önce bulmadım burayı. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içimden bi ses
"yaklaştın" diyo sanki :)

Oylesin çünkü minnosum çok sukur rabbimize bizlere burayı bulmayı nasip etti.
:kkk:

kesinlikle cok sanslısın cnm bende aynı şeyi sölemiştim neden daha önce bulamadım diye. olsun hayatta hiç birşey için geç deildir önemli olan bundan sonrasını iyi degerlendirmek ve yenmek , azimle egz. yapmak ve bizi dinlemek cnmcm yanınızdayız yenmeyen kalmayacak ...

ozaman ben hemen başlıyorum egzersizlere. sizleri haberdar edicem mutlaka her aşamada.
ben de kk meleği olabilecekmiyim acabaaa :D

bilmiyorum ama bende çok gariplik var gibi hissediyorum. 3 haftadan beri sürekli adetim sanki geceleri kanamam oluyor doktora da gittim ama herrşey normal dedi parmak masajı tavsiye etti gönderdi.burda herşey o kadar iç içe ki sağlıklı bir bilgi alamıyorum.Sanıyorum bana kimse yardımcı olamayacak çünkü ben hiçbirşy bilmiyorum bu illetle ilgili ve yazılanlardan da birşey anlayamıyorum. bana herşeyi enine boyuna anlatacak bilgili bir arkadaş arıyordum

canım yazılanlardan nasıl birşey anlamıyorsun bende seni anlamadım burda herşey açık açık yazılıyor neyi anlamadıgını açıkca yazarsan seviniriz burda çogu arkadas bilgili zaten canım. bu forumu okuyup sürekli takip edersen neler yapman gerektiğini öğrenirsinki az önce yazdıklarımı okumuş olman gerekir orda yeni başlayan ark. neler yapması gerektiğini yazdım hepiniz için geçerli canım bunlar...

Canım sen çok sanslisin şimdi serçe parmağını yavaşça içeri sokmaya çalış minnos vaji icine çekecek resmen şaşıracaksın. Ama derin nefes al nefesi verirken ittir parmağı minnos.

Oylesin çünkü minnosum çok sukur rabbimize bizlere burayı bulmayı nasip etti.
:kkk:

yavas yavas oluyor sanki ama çok acıyor dokununca bile vajiye. msn adresimi versem bana birebir yardımcı olabilcek arkadaş var mı acaba

slm kizlar naber nasilsiniz ne var ne yok
ecrinim nasilsin eyimisin BEn cok mutluyum ama daha basarmadim :-( ama yaklastim bu kadinlar kulubu ben en buyuk sansim oldu sizlerde kocaman öpuyorum sizi

ozaman ben hemen başlıyorum egzersizlere. sizleri haberdar edicem mutlaka her aşamada.

Tatlım egzersiz yapmaya başlıyorsan eğer kk da melek olmaya adaylığını koydun demektir. Bence sendeki bu azimle çok da uzun sürmeyecek gibime geliyor inşallah yupppiii birisi daha başlıyor egzersize. :62:

olursun neden olamıyacaksın canım çok sevindim azimli olmana ben burda olmasamda ki genelde burdayım bazen akşamları giremiyorum. ama gündüz hep burdayım. siz yazınca ne zman olursa olsun bizler cvp veriyoruz bizi bilgilendirin lütfen ...takıldıgın yerde herşekilde sor cnm egz. sırasndada takılırsan nefes alıp vermeyi ıkınmayı unutma vaji ozman açılıyor ve parmagı popo yönüne eğimli ittir karsıya direk deil. çok rahat olacak cnm ...:71::71::71::71::71:

ecrinim nasilsin eyimisin BEn cok mutluyum ama daha basarmadim :-( ama yaklastim bu kadinlar kulubu ben en buyuk sansim oldu sizlerde kocaman öpuyorum sizi
Sagol tatlım iyiyim sen neler yaptın. Kizz yaklaştım derken sole bakım ne oldu ilerledin mı biraz.
yavas yavas oluyor sanki ama çok acıyor dokununca bile vajiye. msn adresimi versem bana birebir yardımcı olabilcek arkadaş var mı acaba

Tatlım ben yardımcı olmak isterdim ama 1ay pek giremeyecem kalıcı misafirim var vakit buldum bakayım dedim zma sen msn ni yaz mutlaka yenen arkadaslar ekler seni. Ama burdan ayrılma bence en büyük destek burda.

Mumla egzersiz yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

Canım bende 2 parmakta kaldım aynı zamanda mumla da egzersiz yapıyorum. Şu an adetimden dolayı ara verdim. Canım mumunda parmaktan hiçbir farkı yok hatta bana parmaktan daha kolay geldi bu mum. Parmak yapabiliyosan mum çok kolay ben ilk başladığımda kulak çubuğuyla başladım parmak itici gelmişti ama sonuçta parmağı da alıyosun mumu da.Bence mumu dene tatlım inan bir farkı yok parmaktan.

slm cnm hosgeldin nasılsın? aferin sana cnmcm .

valla cnm yöntem burda yazıyor msn vermemiz için önce sana güvenmemiz lazım burdanda yardımcı oluyoruz sen sor burdan takıldıgın yeri benimö yazdıklarımı okudunmu dedim ona bile cvp vermedin.

Sagol tatlım iyiyim sen neler yaptın. Kizz yaklaştım derken sole bakım ne oldu ilerledin mı biraz.

Tatlım ben yardımcı olmak isterdim ama 1ay pek giremeyecem kalıcı misafirim var vakit buldum bakayım dedim zma sen msn ni yaz mutlaka yenen arkadaslar ekler seni. Ama burdan ayrılma bence en büyük destek burda.

herşey için teşekkür ederim ecrinecrin ve diğer arkadaşlar

kızlar ( vajinal dilatör) ü nereden bulabilirim internetten bulamadım
ben parmak eğz yapamıyorum.. ama smear testi yaptırdıkdan sonra eşimle deneme yaptık p... başından sanki biraz daha fazlası girdi ama sonra denemedim
buradan aldığım psikolojik destek beni çok rahatlatıyor hepinizden ALLAH razı olsun ve hepimize acil derman versin.....

kizlarrr benim kayınpeder diyoki bırak su telefonu fenalık geldi bana diyo adam bilmiyorki burda oldugumu oyun oynuyom zannediyo :1:Ulennnn sizin için bakın kayınpedere kafa tutuyo
:9:

kizlarrr benim kayınpeder diyoki bırak su telefonu fenalık geldi bana diyo adam bilmiyorki burda oldugumu oyun oynuyom zannediyo :1:Ulennnn sizin için bakın kayınpedere kafa tutuyo
:9:
:9::9::9::9::8::8::8::8::8:
kızlar ( vajinal dilatör) ü nereden bulabilirim internetten bulamadım
ben parmak eğz yapamıyorum.. ama smear testi yaptırdıkdan sonra eşimle deneme yaptık p... başından sanki biraz daha fazlası girdi ama sonra denemedim
buradan aldığım psikolojik destek beni çok rahatlatıyor hepinizden ALLAH razı olsun ve hepimize acil derman versin.....

canım mumlada yapabilirsin ben mumla dilatör yaptım kendime . şamdan mumundan daha inceyle başla etrafına pamuk sar kalınlastır etrafına streç sar. prez. geçir jelle dene . herseferinde pamuku kalın sar ve p... boyutuna gelene kadar o şekilde kendine dilatör yap cnmcm

Back
X