- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.941
günaydın kıslarrrr nasılsınızzz...aramıza yeni arkadaşlar gelmişşş buna sevinsemmiii üzülsemmiii bilemiorumm...her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa Rabbim yardımcısı olsun inşallahhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla yeni arkadaşlara bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum sayının bu kadar fazla olmasına üzülüyorum kimbilir daha kaç kadın bu sorunla uğraşıyor burada sessiz sessiz okuyor yada nete giremiyor pc kullanmayı bilmiyor yada vajili olduğunu bilmiyor bunları düşündükçe çok üzülüyorum allahım yardım etsin onlara...ama bi yandanda en azından bazı arkadaşların burayı buldukları için mutluyum allah bir an önce tüm o listedeki 87 kişiye bu dertten kurtulmayı nasip etsin 5er 10ar yenersiniz inşallahhhhh :13: bu arada sera87 den haberi olan varmı ? görmüyorum onu ne zamandıronun kızılcık zamanı geldi
![]()
walla yeni arkadaşlara bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum sayının bu kadar fazla olmasına üzülüyorum kimbilir daha kaç kadın bu sorunla uğraşıyor burada sessiz sessiz okuyor yada nete giremiyor pc kullanmayı bilmiyor yada vajili olduğunu bilmiyor bunları düşündükçe çok üzülüyorum allahım yardım etsin onlara...ama bi yandanda en azından bazı arkadaşların burayı buldukları için mutluyum allah bir an önce tüm o listedeki 87 kişiye bu dertten kurtulmayı nasip etsin 5er 10ar yenersiniz inşallahhhhh :13: bu arada sera87 den haberi olan varmı ? görmüyorum onu ne zamandıronun kızılcık zamanı geldi
![]()
günaydın kıslarrrr nasılsınızzz...aramıza yeni arkadaşlar gelmişşş buna sevinsemmiii üzülsemmiii bilemiorumm...her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa Rabbim yardımcısı olsun inşallahhhhhhh
hogeldinnnn tatlımmmm...sen nasılsın ne yaptın?![]()
iyiyim dielim iyi olalımmm bende kaynanalar oldukça nasıl olmam gerekiosa öleim işteeee:95::95::95::95: 20 sinde gidiolar onlar yüzünden 15 20 gündür egsersiz yapmıorummm pazartesi regl olmam gerekioduuu olmadımmm karnım kasıklarım 5 gündrü ağrıo bii ağrıo bi gidioo bi ağrıo bi gidio anlamadımm hiç böle olmamıştımmmm sitrestenmiii olamıoumm yoksa gebemiyim anlamadım bi kere yumurtalama dönemimde yarıya kadar girmişti boşalmıştı amaaaa bilmiorum kafam karışık SERPİLLLLLLLL bana yardımcı olllll.....kasıklarım ağrıoooo gebemiyimdirr ama öle ağrı deil batıooo kasıklarım arada adet sancısı gibi oluo azcık ne bilim gelio gidioooooo anlamadımmm yaww sitres yaptım ondanmıdırrrr:95::95::95::95::95::95:
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51- Diloyloy
[FONT="]52- Donne_rammarico
[/FONT][FONT="]Egzersiz yapan arkadaşlar :
[/FONT][FONT="]1- Aylin06[/FONT]
[FONT="]2- Sera87 (p...s denemesinde)
[FONT="]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT]
[FONT="]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT]
[FONT="]5- Burcum86 [/FONT]
[FONT="]6- Sahara84 [/FONT]
[FONT="]7- Hfz_kubra[/FONT]
[FONT="]8- Nill87 [/FONT]
[FONT="]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT]
[FONT="]10- [/FONT][/FONT][FONT="]Ozum34 [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT]
[FONT="]11- Yaslandim [/FONT]
[FONT="]12- [/FONT][FONT="]Sardunya84[/FONT]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT="]14- [/FONT][FONT="]Pandoo [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT]
[FONT="]15- Yagmurcukkusu
[FONT="]16- Mano[/FONT]
[/FONT][FONT="]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT="]18- Zeinax[/FONT]
[FONT="]19- Yagmur1987
20[/FONT][FONT="]- Tacem
[/FONT][FONT="]21- Besteee
[/FONT][FONT="]22- Asmincan[/FONT]
23- Zeynepne
24- Mirage9_2
25- Angelnesss
26- Nazanantalya
27- Duduklutencere
28- Anofel20
29- Tmzklp
30- Eminecancelik
31- Bıdıkcan
32- Frd
33- Nuray181
34- İlknur_34
35- Sue1
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!
venus dün söyledim ya p..ss teyim diye benide teneke yaptın ya çok saoll...![]()
uyyyy bebişimmmmm ben bazılarını özellikle tenekede bıraktımki hırs yapsınlar diyeeeedüzeltiriz bebişim sen yeterki iste azimli ol
![]()
hogeldinnnn tatlımmmm...sen nasılsın ne yaptın?![]()
Ekleyen arkadaşlar vardı akşam saat 7 den 00 a kadar msn başında bekledimhiç kimde çevrim içi değildi. İlk önce 3 tane kulak çöpü denemesi yaptm çok kolay alabiliyprum artık çıkartık rahatça tekrar sokabiliyorum. Sonra mumu streçle sarmıştım bolca vücut yağı sürdüm nefes egzersizleriyle denemeye başladım fakat ilk girişte aldı sonrasını alamadım inanılmaz bir yanma hissi duydum bekledim çıkarmadım nefes ve ıkınma yoluyla denedim yeni alamadım çıkardım biraz sakinleştim bekledim rv karşısındaydım başka şeylerle meşgül ettim kendimi tekrar denemedim yine aynı yerde takıldım ne yapmalıyım lüfen bana yardımcı olun... Çok zorlanıyorum
vucut yağı ? kaygınlaştırıcı jel kullanıyormusun tatlım?
vucut yağı ? kaygınlaştırıcı jel kullanıyormusun tatlım?
cnm ben 22,30 da msn deydim bi sıkıntı var ama anlamadım...
gulse811@hotmail.com kontrol et istersen ...
Kayganlaştıcı jel kullanmıyorum vücut yağı bebe yağı gibi kayganlaştırıyor
Ekleyen arkadaşlar vardı akşam saat 7 den 00 a kadar msn başında bekledimhiç kimde çevrim içi değildi. İlk önce 3 tane kulak çöpü denemesi yaptm çok kolay alabiliyprum artık çıkartık rahatça tekrar sokabiliyorum. Sonra mumu streçle sarmıştım bolca vücut yağı sürdüm nefes egzersizleriyle denemeye başladım fakat ilk girişte aldı sonrasını alamadım inanılmaz bir yanma hissi duydum bekledim çıkarmadım nefes ve ıkınma yoluyla denedim yeni alamadım çıkardım biraz sakinleştim bekledim rv karşısındaydım başka şeylerle meşgül ettim kendimi tekrar denemedim yine aynı yerde takıldım ne yapmalıyım lüfen bana yardımcı olun... Çok zorlanıyorum