• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersiz yapan arkadaşlar ben unutuyorum kimin hangi aşamada olduğunu bana bilgi verin ben yazana kadar peşimi bırakmayın atlıyorum bazen farkında olmadan :31:

Venüs çok korkuyorum

bebişim korkulacak hiç bir şey yokki bak kulak çubuğundanda korkuyordun noldu hiç acı sızı olmadı mum zaten senin elinde herşey senin elinde bebişim sen kendine zorla bişey yapmıyorsunki ..inan bana sen mum ile yavaş yavaş ilerle bumuymuş diyeceksin :8: mum ile git gel yapmaya çalış milim milim giriyor o zaman vaji zaten esniyor sakın korkma tedirgin olma başlamadan önce 3 ihlas 1 fatiha oku allahım bana yardım et kendimi hazırlamam için bana güç ver de allahın izniyle göreceksin bak nasılda kolay olacak....fiziksel olarak rahat bırakman için kendini mutlaka psikolojikman rahatlatmalısın sen güçlü bir kadınsın bak esra arkadaşımız örneğin nasıl korkardı ama o da başardı ve kendisi bile inanamadı bebişim....

bende merak ediyorum ayyyyy inşallah başarıp gelir ne güzel olur dimi :46::46::46:ne zaman gelcem diyodu 1 ay diye hatırlıyom ama bende balık hafizası var bu arala hiç bişeyi tutamıyom aklımda :16:

bende hatırlamıorum ne kadar kalcaktıkiiiiii....ayy inşallah kurtulup gelirrrrrr.....bütün sıkıntılarını orda bırakıp bebişle gel demiştimmm onaaaa:16::16::16:

kızlar selammmmmmm

bugün psikiyatriste 3.senasıma gittim..... dr. ayna ile inceleme aşamasında eksiklikler gördüm dedi....
ben eşim aynayı tuttu ben dudakları iki elimle açıp baktım dedim..... ama elimle tam dokunamadım ufak ufak dokunuşlar yaptım dedim... çok hassas bi bölge olduğunu farkettim dedim....falan filan derken konuştuk bi 10 dk. sonra bana bir hafta boyunca tek başına bakmanıi istiyorum ynaında eşin veya başkası olmıycak dedi... tek bakıcaksın dedi ve elinle klitorise, idrar deliğine falan dokun dedi.....
ancak bunu yaptıktan sonra hafta eşinle birlikte geliceksin o zaman önereceğim şeyler var dedi :( eşim artık gitmek istiemiyorum parmak egzersizimi yapıcan ne ise onu yap kendi kendine kurtul dedi.... zate işyerinden de zor izin alıyoruz dedi.... psikiyatrise sıcak bakmıyo anlacağınız.... ben vajimi gördüm elimle de dokundum küçük dudaklara ama dr. yetersiz buldu :((( bir hafta sonra gidebileceğimi hiç sanmıyorum :( ya direk parmakla başlıyvam daha dr.a gitmiycem.... ya da 1 hafta daha bakıcam...... ikisinden biri :( kızlar ben zara bişi olur diye korkuyorum yani bişi olsun istemiyorum açıkçası ....
eşim yapsın istiyorum :(

kızlar selammmmmmm

bugün psikiyatriste 3.senasıma gittim..... dr. ayna ile inceleme aşamasında eksiklikler gördüm dedi....
ben eşim aynayı tuttu ben dudakları iki elimle açıp baktım dedim..... ama elimle tam dokunamadım ufak ufak dokunuşlar yaptım dedim... çok hassas bi bölge olduğunu farkettim dedim....falan filan derken konuştuk bi 10 dk. sonra bana bir hafta boyunca tek başına bakmanıi istiyorum ynaında eşin veya başkası olmıycak dedi... tek bakıcaksın dedi ve elinle klitorise, idrar deliğine falan dokun dedi.....
ancak bunu yaptıktan sonra hafta eşinle birlikte geliceksin o zaman önereceğim şeyler var dedi :( eşim artık gitmek istiemiyorum parmak egzersizimi yapıcan ne ise onu yap kendi kendine kurtul dedi.... zate işyerinden de zor izin alıyoruz dedi.... psikiyatrise sıcak bakmıyo anlacağınız.... ben vajimi gördüm elimle de dokundum küçük dudaklara ama dr. yetersiz buldu :((( bir hafta sonra gidebileceğimi hiç sanmıyorum :( ya direk parmakla başlıyvam daha dr.a gitmiycem.... ya da 1 hafta daha bakıcam...... ikisinden biri :( kızlar ben zara bişi olur diye korkuyorum yani bişi olsun istemiyorum açıkçası ....

canım benim bak dr yalnız bak demiş bakmamışsın zaten doktordanda soğumuşsunuz eşinle sen anladığım kadarı ile...birde şöyle bir durum var sen kendi başına egzersizini yaparsan daha çok kendine güvenin gelir benim doktorum da bana hep yalnız yap diyordu çünkü bir erkek için karısını o şekilde egzersiz yaparken görmek gerçekten onlarıda psikolojik etkiliyor eşli egzersizlere geçene kadar mümkün oldukça eşinizin yanında egzersiz yapmayın kendinizi onun yerine koyun eşinizi yapay bi vajina ile egzersiz yaparken düşünmek size ne kadar itici gelir...canım sen önce bi aşamalarını tamamla eşli egzersize geçince düşünürsün eşinin yapmasını....bak bu gün 1. ödevin tek başına bakmak ve dokunmak yarın rapor vereceksin ona göre walla bu sefer terlik geliyoooo heeee :47:leynnnn pıtır pıtır soru sormayı biliyon icraate gelince yok bişeyyyyy :84:

efett düzenli oluorummm bazen 18 günde bir bazende 19 en geç 20 günde bir olurumm ........NAZCIM bi kereseinde yumurtlama döneminde yarısına kadar aldım içine boşaldı eşim yerimdende kaldırmadı tutsun dieee amaaa ne b,ilim yawww:95:

hyırlısı olsun bebeğim :49::49::49::49::49:

kızlar selammmmmmm

canım bende senin gibiydimmm psikiyatriye eşimle gittik ama eşim psikiyatrıye gidince sinirlenioo sadece benim gitmemi istiooo ama psikiyetri haftada 1 eşi istio eşimde sinirlenio ben nasıl izin alcam eşim vajınusmusmu dicem diodu ben 1.5 ay ite kaka gittim bıraktımmmm ve anladımkiii burda arkadaşların sölediklerinin aynısını sölüo bideee burdakiler seni dahda motive ediorrr...psikiyatriii biii hasta gibi bakıo snaa iyileşirse iyileşsin iyileşmese bananne ister gelsin ister gelmesin banane gözüyle bakıo...ne kadarlık evliydin sen arkadaşım.....çok başlardasın canım benim korkun vardır şimdi senin ama inanki bizde senin gibiydikkk valla ben eski halimi hatırladıkça gülüorum yok yokk orası delik deildir diodumm burda arkadaşların verdiği egsersizleri söylediği sözleri dikkate al eminimmm yeneceksin bak bana p...s yarısına geldim eşim banaaa geçenlerde artık seni karım gibi hissediorum dediiii...ben 1 parmakla başladım 2 parmağımı sonuna kadar aldım simdi p...s yarısındayım ve eminimki bunu sende çok kolay yapacaksın sadece biraz zamana ihtiyacın varr bizle ol devamlı .

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico
51-
Diloyloy

Egzersiz yapan arkadaşlar : :69:

3. aşama (p.....s denemesi) :

1- Sera87

2- Ozum34
3- Pandoo
4- Balbocuu
5- Aylin06
6- Yagmur1987

2. aşama (parmak/aparat egzersizi) :

1- Pamukelma (2 parmak)

2- Yaren46 (2 parmak)
3- Sardunya84 (mum)
4- Besteee
5- Nar1905 (1 eş parmağı)
6- Burcum86
7- Sahara84
8- Hfz_kubra
9- Nill87
10- Naz8 (serçe parmak)
11-Yaslandim
12- Yagmurcukkusu
13- Mano
14- Yapamadimbenonu
15- Zeinax

16- Tacem
17- Asmincan

1. aşama egzersize yeni başlayanlar/başlamak isteyenler :

1- Zeynepne

2- Mirage9_2

3- Angelnesss

4- Nazanantalya

5- Duduklutencere

6- Anofel20

7- Tmzklp

8- Eminecancelik
9- Bıdıkcan (keşifte)

10- Frd

11- Nuray181

12- İlknur_34
13- Sue1

egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim:16:

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!

Back
X