- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.281
iyi geceler jasmin ve nazlı ben yatayım artık sabahta erken kalkacağım daha tşk. ederim ilginiz için yarın görüşmek üzere
Canım hiç moralini bozam...çok güzel ilerlemişsin..okadar kasılman varsa bence 1-2 gün kulak çubuğuyla devam et...2.cisi 1.sinde çok daha kolay oluyor..Hangi jeli kullanıyorsun?mantar,enfeksiyon yoksa normal şartlarda yanma olmaz...sanırım kasmaktan olmuştur...12 saattir etkisindeyim diyorsan bu egzersize bir müddet devam et,bence...
iyi geceler jasmin ve nazlı ben yatayım artık sabahta erken kalkacağım daha tşk. ederim ilginiz için yarın görüşmek üzere
Canım hiç moralini bozam...çok güzel ilerlemişsin..okadar kasılman varsa bence 1-2 gün kulak çubuğuyla devam et...2.cisi 1.sinde çok daha kolay oluyor..Hangi jeli kullanıyorsun?mantar,enfeksiyon yoksa normal şartlarda yanma olmaz...sanırım kasmaktan olmuştur...12 saattir etkisindeyim diyorsan bu egzersize bir müddet devam et,bence...
iyi geceler canımm
o yanma ilk başladığımda bende de olmuştu ama sonradan geçti allahtan. geçer heralde başlangıçta tedirginlik kasılma fazla oluo ondan sanırım yanma oluo bende bacaklarım kesilirdi düşünürken bile ayakta duramazdım ama alıştıkça bu tedirginlikle gidiyor Allahın izni ile..
Allaha emanet ol canım görüşmek üzere ...
Tamam tatlım...iyi geceler...hiç canını sıkma bende ilk kulak çubuğunu aldığımda bacaklarım zangır zangır titremişti ama sonraki günler çok daha kolay oldu...Onun için hiç endişelenme...Allahın izniyle sende kısa zamanda başaracaksın...
ewet yürüyemedim sanki tutmayıwerdi bacaklarıminşallah canım hepimiz kurtuluruz bu dertten. sende hayırlısıyla alırsın bebeciğini kucağına iyi geceler tekrardan
BAŞARDIMMMMMMM dün ilk defa tamamı oldu gerisi gelicek inşallahhhh
tebrık ederım tatlım allah tamamını erdırsın dıger arkadaslarada nasıp etsınnnnnnnnn
mrb. kızlar herkes yatmış ama ben daha ancak açabildim bugün pazardı marketti yemekti derken.ben bugün egzersize başladım kulak çubuğuyla ama olsun onda bile kendimden geçtim bacaklarım kasılmaktan ve korkudan hala acıyolar ve kaskatılar önce 1 sonrada 2 çubukla yaptım nasıl sizceee??
günaydınn
merhaba bebişim dün gece ben çıktıktan sonra yazmışsın bu sabah gördüm çok güzel bir ilerleme maşallah diyim....bebişim o kadar çok kasmışsınki o yüzden bacakların ağrımış ama bak gördün 2 tane kulak çubuğu soktun bi acı sızı oldumu olmadı bi tek yanma olmuş onunda psikolojik olabileceğini düşünüyorum devam et yawrum zamanla kasılmalarını kontrol etmeyi öğreneceksin....
canımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmtebrik ederimmmmmmm oleyyyyyyyy bu gün bi taze gelinimiz varrrrrrr
günaydın arkadaşım
gunaydın dünya tatlılıaaaaaaarıııııııııııı[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?