- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.241
denedim ama kafam rahatken yapsam sanırım olacak burası hakikaten benim psikoljimi falan bayağı bir düzeltti
anladım, peki bişey sorucam sen dr a gitmeden önce hiç parmak egzerszi filan denemişmiydin? ben 2 parmagımı birden alabiliyodum acaba onların etkisiylemi başarılı oldu tedavi? merak ettim.
anladım, peki bişey sorucam sen dr a gitmeden önce hiç parmak egzerszi filan denemişmiydin? ben 2 parmagımı birden alabiliyodum acaba onların etkisiylemi başarılı oldu tedavi? merak ettim.
tamamen ticaret tıp etiği falan düşündükleri yok zaten 4000 5000 sanki basit rakamlar bunlar kredi çekecektim vazgeçtim samimi gelmedi açıkcası sende sakın bırakma sende dilatörde varmış ben bulamadım mumla deneyeceğim...
vajinusmus sanırım dr ların en çok işine gelen rahatsızlık,1 aylıkken birine gittim bana 6000-7000 civarı bi rakam söyledi... ağzım açık kalmıştı... sonra 3000 e halledince hiç para harcamamışım gibi geldi banaucuza kapattık güyaaa devlet hastanelerinde bedavaya bunun tedavisi yapılıyo diye duymuştum... ne kadar doğru bilmiyorum ama araştırmakta fayda var,
ben parmak falan hiçbir şey alamıyordum
hmmmm, seninle konuşup rahatlatma olayına filan da girmemiş sanırım direk dilatörlerden başlamış...yanlış tedavi uygulamış, bunu bilmeli ama suan için tabiki ilk öncelik senin vajiyi yenmen... Allah kolaylık versin canım,inşallah en kısa zamanda kurtulursun...
olmak zorunda ama sanırım ilk önce venüstenin dediğini yapıp tedavimi ya bitirmeye zorlarım yada para iadesi alırım çünkü ben kendi naşıma çözdüm sayılır
egzersiz yapan arkadaşlar her şey sizde bitiyor doktor biraz daha zorlayıcı oluyor ama herşeyi yapan sizsizniz doktora gitsenizde gitmesenizde egzersizi yapacak olan sizsiniz lütfen bu konuda kararlı olun inanın bana korkulacak hiç bir şey yok tabi şu anda benim dediklerim size çok uzak gelior en azından bazılarına ama yenen herkesin dediği tek kelime şu bu kadar basitmiymiş yemin ederim o kadar basitbunu büyüten bizleriz bakın egzersize başlamadan önce egzersiz ne kadar zor geliyordu ama yapınca anlıyosunuzki hiçte sizin sandığınız gibi içerde kıyametler kopmuyor lütfen hepiniz bu işe kafa yorun azmedin hırs yapın inat yapın ama lütfen şu işi halledin kendinize güvenin biz istedikten sonra herşeyi yaparız buna inanın lütfen :84:
walla ankarada olsam beraber giderdik paralamayahemen yarın ara sakın ama sakın ihmal etme madem o kadar para alıyor çözecek çözmek zorunda hiç vakit kaybetme peşine düş...
olmak zorunda ama sanırım ilk önce venüstenin dediğini yapıp tedavimi ya bitirmeye zorlarım yada para iadesi alırım çünkü ben kendi naşıma çözdüm sayılır
istanbulda bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde var bu birim ama randevusu çok uzak , geçen hafta randevu için aradım 25 temmuza gün verebileceklerini söyledi ben de ümidi kestim ordanistanbul da olanlar için cinsel işlev bozukluğu varmış sanırım buradan okumuştum yine ama hangi devlet hastanesi hatırlamıyorum ankara da araştırdım bulamadım....
buradaki terapistlere bakabilrsiniz ben seansı 150 tl ye buradan bi terapiste gittim ama istanbuldayım...
CETAD Eitimini Tamamlam Terapistler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?