- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.621
hayır dün çubukla başladım ilk defa ama parmak yapamam korkuyorum mum düşündü bugün ama gülsecim
annecim hosgl.sevgi pıtırcıklarııı,aşk böcükleriii merhaba
amin inşallah canım RABBİM HEPİMİZE EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH..... CANIM BEN YUMURTLAMA DÖNEMİNDE P...S YARISINI ALIP BOŞALDI İÇİN BİRAZDA ÖLE SÜPHELENİORUMMM OYUSDEN KARARSIZIMMMM...HAKKIMDA HAYIRLISIII
annecim hosgl.
celiy celiy özümden bitane daha celiy kaçın kızlar yandıkkkkkkkkkkkk
cnm sen ne yaptın hiç rapor vermiyorusn
canımcım ben adetliyim bugun yarın bıter inşallah sonra rapo vercem size
annecim hosgl.
annecim hosgl.
sevgi pıtırcıklarııı,aşk böcükleriii merhaba
hoşgeldinnnnnnn minnoşşşşşşşşşşşşşşşşş
bence sen kulak çubuğuyla yine dene mumda yanında olsun kulak çubuğuyla rahat yapmaya başlayınca muma geçewet dünkü korkumdan sonra yanıyo gibi hepbugün cesaretim yok mum yapmaya
canım benim 18 martta randevum vardı ulusoya stresten adet olamadım şubatın 4 ünde olmuştum en son bu ay 14 ünda oldum ama herşeyde bi hayır vardır otobüs biletlerimizi bile almıştık ve sonra burayı buldum zaten adet olduğum için gidemedim gerçi cumaya kadfar biter belkide ama ben burda yeneceğime inanıyorum artık sadece psikolojik destek almak istiyorum ulusoy un sitesinde aydınlatılmış onam belgesi var onu oku burdan bi arkadaş demişti ve ben onu okuyunca anladım burda yaptığından farklı bişey demeyecek sana telkinlerde verecek o zaten burda bolca mevcut canım arkadaşlar çok yardımcı oluyor burda hep beraber burda atlatıcaz inşallah ama aydınlatılmış onam belgesini oku canım orda yazanlar daha fikir sahibi yapıyor insanı yani ona gideceksin sihirli değnekle halledecek diye bişey yok o yazıyı oku yardımcı olacak göreceksinson sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen
sana sarılıom yafyummmKarnım çok ağrıooooooooo
aynen bak ben geçen ay 4 şubatta oldum bu ay 14 martta şubat 28 çekiyo ya ondan herkesin günü şaştı bu ay bide tabi acaba diye düşündükçe iyice olamıyosun bi serbest bırak kendini...ozum bende tam 2 hafta gec adet oldum 2 kere test yaptım resmen hamıle gb belırtıler yasadım vucut resmen oyun oynuyr bızımle 2. testten sora adet oldum inşallah hamilesindir ama kendini fazla dinleme daha da geç oluyr adet...
anam ne bitmez regliniz varmış yoksa bize mahsus regli numarasımı yapıyorsunuz bizden kaçışşşş yooooooooookcnm sen ne yaptın hiç rapor vermiyorusn
canımcım ben adetliyim bugun yarın bıter inşallah sonra rapo vercem size
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ogünlerde gelir hepimiz için inşallahhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhamiş olunca bende pembe kurdela alıcam bunun gibi
hoşbuldum bitanem nasılsınn
canım sağol özelden mesaj atmışsın ama ben atamıyorum yeni üye olduğum için hepiniz çok destek oldunuz tsk ederim
hoşbuldum bitanem nasılsınn
cebelleşip gidiyossssss tatlımmmmmm
akşam olsada çıksam diyorummmmm...evime gitsemmmmm
püffff 19,00 a çok varrrr............
cebelleşip gidiyossssss tatlımmmmmm
akşam olsada çıksam diyorummmmm...evime gitsemmmmm
püffff 19,00 a çok varrrr............
benim 30 dk kaldımotorla gezicez bu akşam :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?