Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır dün çubukla başladım ilk defa ama parmak yapamam korkuyorum mum düşündü bugün ama gülsecim

cnm kulak çöpü tahriş etmez benim bildiğimmmm..beynin tıpkı bizleri kandırdığı gibi senide
kandırıyorrr...inanma tahriş oldu inanma diyorrrrr...yen onu ....hele 1 günde tahrişi çok zor bir
ihtimallll...kaç taneyle denedin bilemiyorummmm ama 2-3 adet kulak çöpüyle dene bu akşam
görüceksin yapabildiğini gördükçe beynin doğru msj vericek eline...ve olucakkkk...mum için acele
etme demekki kasılmaların var yanma birazda ondan olurr...rahat olduğunda bir üst kademeye geç
görüceksin olucakkkk... hayde bakem dualarım seninle...

sevgi pıtırcıklarııı,aşk böcükleriii merhaba
annecim hosgl.

celiy celiy özümden bitane daha celiy kaçın kızlar yandıkkkkkkkkkkkk

ewet dünkü korkumdan sonra yanıyo gibi hepbugün cesaretim yok mum yapmaya
bence sen kulak çubuğuyla yine dene mumda yanında olsun kulak çubuğuyla rahat yapmaya başlayınca muma geç
canım benim 18 martta randevum vardı ulusoya stresten adet olamadım şubatın 4 ünde olmuştum en son bu ay 14 ünda oldum ama herşeyde bi hayır vardır otobüs biletlerimizi bile almıştık ve sonra burayı buldum zaten adet olduğum için gidemedim gerçi cumaya kadfar biter belkide ama ben burda yeneceğime inanıyorum artık sadece psikolojik destek almak istiyorum ulusoy un sitesinde aydınlatılmış onam belgesi var onu oku burdan bi arkadaş demişti ve ben onu okuyunca anladım burda yaptığından farklı bişey demeyecek sana telkinlerde verecek o zaten burda bolca mevcut canım arkadaşlar çok yardımcı oluyor burda hep beraber burda atlatıcaz inşallah ama aydınlatılmış onam belgesini oku canım orda yazanlar daha fikir sahibi yapıyor insanı yani ona gideceksin sihirli değnekle halledecek diye bişey yok o yazıyı oku yardımcı olacak göreceksin
sana sarılıom yafyummm Karnım çok ağrıooooooooo

aynen bak ben geçen ay 4 şubatta oldum bu ay 14 martta şubat 28 çekiyo ya ondan herkesin günü şaştı bu ay bide tabi acaba diye düşündükçe iyice olamıyosun bi serbest bırak kendini...

öfff aynen öleee diorummm öfff bi düşünmeee yaaa düşündükçee olamıosunnn diorummmmm kafandan çıkar diorummm...neysee pazar ola hayrolaaaa halkkımda hayırlısı ne ise o olsun... Hepimiz için....

cinsel danışmanlık işe yarıyor. Bi arkadaşım mum filan denedi olmadı. Ama danışmanlıktan sonra turp gibiler. inşallah size de aynı güzel günler dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…